Съгласна съм с коментарите ти относно части от фигурата на Туба, но лично аз не бих си я представила друга. Дори и с тези малки физически несъвършенства силуетът ѝ е много хубав - нежен, крехък и увенчан с една одухотворено красива глава.
Сега отношенията им ще започнат да се изграждат отново от кота 0, но вече любовта помежду им ще трябва да е водещата във връзката им, а не гнева и омразата
Но до тогава ще минат няколко серии 5-10. Двамата си се обичат и няма да могат един без друг
Сигурно и за двамата ще има моменти, където всеки един от тях ще трябва да покаже на другия, че е по-важен от всичко останало
Надявам се до тогава СЦ да не ги държи дълго време разделени 

А това е доста плашещо като имаме в предвид колко иска да отмъсти на Тахсин 

,много хубаво си онагледила с гифчета интересните моменти м/у Сю и Джес!
Очаквах да се прегърнат в болницата,но ...! 
,за гифчетата от края на епизода! 

Не ми беше скучна, напротив. Сега ми е интересно какво замисли Джесур, странна физиономия има на делото за развода ... Какво се промени, че реши да се разведе все пак, след като много пъти каза на Сюхан, че няма такова намерение
Мисля, че е свързано с последните действия на баща и ...
Не стана ясно ... Но, мисля, че реши да го накаже 
Ама така е, внимавай какво си пожелаваш
Особено за този 
Е, можеха да дадат и друг танц, но и с този се справиха добре, като за любители
А и по какъв друг начин, освен чрез танц да ни покажат, че единствено в ръцете на Джес Сюхан забравя за баща си напълно
А и Джес чия дъщеря е
Сега очаквам отново да гледаме ухажване и хубави моменти между тях като разведени, защото не се съмнявам, че тези двамата няма как да стоят далече един от друг
А Ръза явно знае какво съкровище е Сюхан за баща си, ама за Джес дали знае
Не мисля, че е влюбен в Сюхан, друго и е намислил този маниак, ще има челен сблъсък с Джесур ми се струва
А когато Джес разбере истината за него ... ще стане страшно
Не мисля, че направиха на глупак сценаристите Джесур - той няма как да знае това, което знаем ние. Но, ми хареса как го постави на място на няколко пъти, Ръза ми се струва, че го подцени
Ще видим
Без превод - толкова
Препоръчани теми