"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 8

• 74 330
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро на всички!

Фенче ,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
newsm59
 Бъди жива и здрава и много щастлива .   newsm51 newsm51 newsm51

А сега за епизода .
Адмирации за чудесната игра на всичките актьори.....
На пук на сценарния актив, Туба и Къванч пък бяха много красиви снощи и стайлинга им беше на ниво.
Освен нападки  имаше и хубави и закачливи  сцени със запомнящи се реплики "лека нощ инатчъ""аз не съм виновен съдия"

# 601
  • Once there was a Hushpuppy...
Важното е, че Сю не махна бебето, иначе ... адио Рио  hahaha
  Hug

Това прочетох..... Peace

Sunglasses И сега следва - казах ли ви аз! Naughty
Друг път ША слушате и нЕма да си измисляте аборти, побъркахте ме два дена с този аборт, колкото пъти вляза в темата - за него се пишеше ooooh!
Едно нещо повторено сто пъти в романтичния подфорум се превръща в истина Mr. Green hahaha

Фенче, честит рожден ден! bouquet
Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет,
успехи, абе въобще всичко най-най-хубаво bouquet Hug
Хубав и весел празник!

newsm59 newsm59 newsm59

п.п. според анкетата имаме 12 гласа, че аборт щяло да има........ Rolling Eyes
И, не не са позналите само 23, а всички гласували, че той въобще няма да се състои. Другото, кой се е отказал и кой помогнал са детайли Wink

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 09:18 от Hushpuppy

# 602
Майче  Hug Хъши  Hug благодаря, момичета!  bouquet love001
Сериалчето ни е супер, а двойката божествено красива, всичко ще се нареди, само малко търпение от наша страна  Laughing Още дълго ще ни ядосват и радват, сигурна съм  hahaha Сега проблема ми е Ръза ... този тъмен субект  ooooh! Не напразно Адалет се страхуваше толкова от него, очаквам всичко от този психопат  ooooh! Обаче сбърка човека  hahaha Знаех си, че доста подцени Джеско  Laughing

# 603

Добро утро Hug
Искам да поздравя всички наши лекари в темата.

Желая от сърце, много здраве, и все така дани лекувате.
--------------------------------------
Хубав ден на всички Hug Peace

# 604
Добро утро! Hug Hug Hug

Фенче Hug,честит рожден ден!
Желая ти здраве,щастие,любов и много професионални успехи! newsm51

Канти Hug,честит професионален празник! newsm51
Желая ти здраве,щастие и нови успехи! Heart Eyes Hug

Ринка Hug,благодаря за всичко! newsm51

Дива HugКанти Hug,благодаря за гифчетата от новия епизод! bouquet bouquet

Епизодът беше интаресен!Сю нямаше как да направи аборт!Отказа се,но Джес разбра!Да видим какви ще са по- нататъшното им действия!Ръза беше разкрит от Джес!Ширин е много изплашена!Да  видим как ще постъп по-нататък! Peace

Приятен ден на всички! bouquet

# 605
# 606
Рейтингът:

сравнение на последните 2 епизода

20 епизод:
 total - 8 място - 4.25       AB - 3 място - 5.67    ABC+ - 4 място - 5.46

21 епизод:
 total - 4 място - 5.10       AB - 3 място - 6.64    ABC+ - 3 място - 6.09

# 607
Злати  Hugблагодаря, мила! love001 Звезди  Hug тешекюлер, джанъм, много хубав колаж!  bouquet love001
Сега изгледах със субки края ... някой нарече Джес глупак,  че е повярвал веднага на Сю за аборта - ами Корхан му каза, че го търси от 2 часа, той не може да знае кога е отишла Сю в болницата, така, че не намирам нищо чудно в това, че повярва. Ако е с местна упойка, няма нищо чудно в това да си тръгне след 2, 3 часа мисля  newsm78 Отново се учудих на Сю колко може да е жестока понякога ... как има сърце да го излъже, гледайки го в очите ooooh! С такава надежда и така умоляващо я гледаше Джесур , няколко пъти я умоляваше да му каже, че не е направила такова нещо Cry Не ми хареса държанието и в тази серия, никак даже  #Cussing out Като ще наказва, да наказва и двамата, а не единия да нарича подлец, пък другия е бабаджъм  ooooh! Знае много добре що за човек е баща и, обаче търси сметка само от Джесур  ooooh! Що за любов е нейната  newsm78 Не я разбирам и това е. Добре, че си я обикнах още в самото начало, та ще и простя и тези глупости, които извърши  hahaha  Но, понякога чак ме е яд на Джесур, че я обича толкова много Mr. Green Друг до сега да и е дал пътя сто пъти  ooooh! Не спря да го обвинява и обижда бре  ooooh!
Ринка  Hug благодаря за рейтинга, много по-добре е от миналия път, а очаквах обратното  hahaha

# 608
Фенче, може би е време да вкарат нова дама, която да е достойна за любовта на Джесур, а Сюхан да се оттегли.  Peace Знаем, че се обичат, но не винаги любовта е победител. Ще се виждат покрай детето, ако бебчето оцелее в предстоящите нови игри на Ръза, а какво ще покаже бъдещето ще видим по-нататък. Орисниците /сценаристите/ ще предрешат развитието на отношенията им.

ситуацията в социалните мрежи:

Честит празник на Канти и всички медицински работници!  Hug

# 609
Ринка  Hug никакъв шанс да я смени с друга тази инат мома Джес  hahaha Той и за това се влюби в нея, защото не е като другите  Peace А и тя не виждам да се влюби в друг, та си ги чакам заедно в бъдеще, както ни обещаваше резюмето за сериала. А бебето ще расте с много влюбени и щастливи родители , вярвайте ми  Laughing

# 610
Фенче, така си е - трудно ще си подменят избора.  Peace Те ще се мъчат един с друг  Laughing Laughing , ние ще ги гледаме как се "мъчат". Ще си опъват нервите един друг, ще опъват и нашите  Joy , ще се сърдим ту на единия, ту на другия,  Wink Wink Wink но докато са си избор един на друг ще са и наш избор.  Peace Peace
А за това, че бебчето ще расте с влюбени и щастливи родители доста ще почакаме - или до юни или до още по-късно, но и аз вярвам в щастливия край на историята.  Peace

Не очаквах да е толкова голям броя на чуруликанията. Феновете са се справили много добре.  Peace

# 611
ЗДР
Снимките на Туба са били в Бейкоз... newsm78
Дали вече не е отвлечена от Ръза ,какво прави там??

Момичета ,
това което прочетох сега ме изкара извън кожата.. Дали е вярно ,че Дръзки и красиви се очертава като   Брулени хълмове в турски вариант.А бе за да го запазят тоя Бюлент и то по близко до Тахсин и Сюхан..

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 14:17 от Maya@

# 612
ЗДР
Снимките на Туба са били в Бейкоз... newsm78
Дали вече не е отвлечена от Ръза ,какво прави там??

Майя, отвличането е много вероятен ход от страна на Ръза. Той методично и педантично осъщести плана си по убийството на Фюген само за да принуди Джес да действа и успя. Надали е доволен от степента на "наказване" на Тахсин с отнемането на фирмата. Със сигурност иска още по-голямо наказание. А след капана, който му подготви Джесур е нормално да иска реванш и с него. Сюхан е най-добрата "мишена" за целта- с един куршум ще уцели и двата "заека" - Джес и Тахсин.
Като гледам закътаната уличка мястото е удобно за криене, макар че в такива малки улички новите лица се забелязват по-лесно.

# 613

Майче Hug
кой, го пише това за ,,Брулени хълмове,,
да, отидат да си купят книгата и да я прочетат  ,ама бавно.Аз я имам.
Такава любов има там,че свят да ти се завие.
Книгата съм я чела много кратно, гледала съм и филма.
Там ГГ УМИРА.
Историята има много тъжен край..................
Определено не желая такъв край на нашия сериал.........
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%80%D1%83%D0%BB%D0%B5%D0% … D0%BE%D0%B2%D0%B5

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 15:26 от zvezdomira78

# 614

Фенче, преди всичко ЗДРАВЕ ! Останалото е "гарнитура" по твой избор и умение!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт