"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 8

• 74 313
  • 738
  •   1
Отговори
# 615

Толкова красиви,чаровни и неотразими  бяха на съвещанието ,че се разсейвах от  тази ослепителна красота на едно място и не чувах какво си говорят...

# 616
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здравейте всички! Благодаря за постовете! Изчетох всички коментари. Трудно ще бъде на ГГ оттук нататък, а и този гад Ръза какви ще ги натвори... Май няма да се радваме скоро на любовни моменти...

С малко закъснение - Честит празник на всички всеотдайни хора, които се грижат за нашето здраве! Да са живи и здрави и те, че все до тях опираме!

# 617
Ayın Dizisi: Cesur ve Güzel (Medya Tablet dijital dergi)  
Сериалът на месеца  в Медиатаблет дигитално списание
#KıvançTatlıtuğ #TubaBüyüküstün

https://www.yumpu.com/tr/document/view/58080486/medyatablet-2017-nisan
  А Къванч Аткьорът на месеца -или Любимия на младите момичета

# 618
Здравейте! wavey wavey wavey

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ФЕНЧЕ!

bdbaloni bdbaloni bdbaloni baloni party023

Включвам се накрая на деня да ти честитя, но предполагам времето е в разгара на купона, затова пия едно питие за твое здраве и ти го пожелавам от сърце да е здраве, здраве и пак здраве!
Бъди все така позитивна, готина и добра съфорумка Heart Eyes Peace, каквато те знаем!
Дано винаги имаш обкръжение от споделени чувства в семейството, с приятелите и в работата.

Наздраве! newsm24 newsm24 newsm24

И едни от любимите цветя на Овена за теб

# 619
Канти, Hug честит професионален празник! От постовете днес разбирам, че имаш такъв.

Със закъснение, но от сърце ти пожелавам професионално дълголетие в благородното поприще, в което работиш. Да получаваш винаги удовлетворение от свършеното и повече усмивки от благодарни и излекувани хора.

Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

# 620
  • гр. Върбица обл. Шумен
Ayın Dizisi: Cesur ve Güzel (Medya Tablet dijital dergi)  
Сериалът на месеца  в Медиатаблет дигитално списание
#KıvançTatlıtuğ #TubaBüyüküstün

https://www.yumpu.com/tr/document/view/58080486/medyatablet-2017-nisan
  А Къванч Аткьорът на месеца -или Любимия на младите момичета

Дали има класация за любимец на не много младите момичета?.. Ако Къванч е претендент, пак ще спечели... smile3521

дори и с тази прическа  newsm62

# 621
Не мила ,това не е класацията  на  млади момичета-просто така са писали -Актьорът на месеца или любимеца на генч къзлари ..

Мила Канти ,
Честит професионален празник .... жива и здрава и много успехи и късмет в личен план.
Фенче
  и аз съм овен....
 моето семейство е само овни в съчетание със  стрелци ...
 аз овен -ММ-стрелец
сина ми стрелец -неофицилната бъдеща  -овен
баща ми овен -майка ми стрелец
сестра ми стрелец-мъжа й овен

Малко спам, но в  дизи сектора е шок,шок

Вчера обявиха ,че Гордост и Предрасъдъци/Ашк ве Гурур/ с Мерт Фърат и Дамла Сонмез прави финал с 6ти епизод днес има инфо че и До живот/Олене Кадар с Енгин Акюрек и Фахрие Евджен прави финал на 13и епизод

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 23:31 от Maya@

# 622
Здравейте Дръзки и Красави момичета

Ей сега се прибирам и бързам да влезна в къщчиката ни и да ви почерпя с нещо по случай 7 април Heart Eyes
Благодаря ви от сърце за поздравите и пожеланията ви! Наздраве!  cheers

Скрит текст:

Злати Heart Eyes, Ринка Heart Eyes, Кузманова Heart Eyes, Димана Heart Eyes, Майя  Heart Eyes
Пожелавам на всички вас и семействата ви по- рядко да се нуждаете от професионалната ни помощ Praynig А това, за което да ни търсите да е единствено за съвети Flutter

Днес като на празник хем си поработих на воля  Laughing, хем и го отпразнувахме с колегите Whistling
Затова чак сега се появявам

А вие сте направили интересен разбор на случващото се в снощната серия на ДК - bouquet  Докато не го игледам с превод не мога нищщо да кажа, понеже в епизода снощи имаше твърде много реплики Peace

За сега ви оставям в компанията на нашите хем дръзки, хем красиви СюДжес  Heart Eyes

love001

# 623
Това мъниче скоро ще бъде включено  в Дръзки и красиви .. Гледам сериалната му кариера  е богата

Лека нощ..

# 624
  • гр. Върбица обл. Шумен
Майче, аз се шегувам.  newsm53 Всъщност приоритетно харесвам мургави мъже, но Къванч е завладяващо харизматичен... smile3521 Може да се каже, че той е любимецът ми сред блондините.

Дали детенцето ще е порасналото бебе на нашите ГГ?

Канти, радвам се, че си прекарала добре, празничния ден!

# 625
Ако Сю замине и има скок във времето  Laughing

# 626
Може на Хюлия, може и на Джахиде да е детето?

# 627

Добро утро. Hug
Тук, на морето най-накрая се показа слънцето.
На всички желая слънчев ден Hug Peace
Майче Hug
това дете ми се вижда ,май ,че е с тъмни очи.
Ще видим, на кого е .

# 628
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден и честит Лазаровден!

# 629
Здравейте  Hug Hug Hug

Честит празник  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт