"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 8

• 74 075
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
рускините питат, къде е Ръфат
и си отговарят-в отпуска Joy

# 256

С прокурора са на почивка.  Joy Joy

# 257
Пълна глупост от страна на Джес...да използва Корхан.... Naughty #2gunfire #2gunfire #2gunfireВзеха го за мезе човечеца... ooooh! #Crazy

# 258
  • popovo
Свърши ли? Че бях 2-ра смяна.Къде да го гледам,че няма да мога да заспя без да видя какво стана.

# 259

Пролет е, рокерите откриват сезона...  Peace Peace

Какво си прибра Джес? Земята, фирмата, акциите?  фирмата  Sunglasses

Хайде първото бебче дойде  Laughing Laughing

# 260
Джес май взе фирмата !?!?!

Кукувицата Хюлия си остави кукувичето  пред сарай Корлудаа Joy Joy Joy

# 261
Божкеееее...тая лудата Хюлия си е оставила детето ,май newsm78

# 262
сега ,Сю няма дакаже за бебето

# 263
Д:Дойде на себе си.. Може съвсем за кратко да го видите.

К:Ти ядоса ли ми се?
С:Много ти се ядосах.
К:ще ми простиш ли?
С:не говори така.
К:не исках да ме виждаш в това положение.

Сюхан напомни на Корхан за думите на майка им.

С:Батко, ние имаме да извървим още много път..Моля те, не ме изоставяй, моля те, не ме оставяй.
К:Сюхан, добре. Все още няма новини от татко.Сигурно мисли как да ме накара да съжалявам за това, че останах жив.

Рейхан се радва много за Корхан..

К:Да е жива и здрава, Сюхан дори и за минутка не ме остави.
С:И Джесур беше тук.

Джесур каза, че ще ги закара в чифлика. Корхан не иска да ходи там, ще отиде в Нишанташъ. Рейхан също иска да отива там. Джесур пък предложи да останат у неговия чифлик, докато Корхан се оправи.
С:Благодаря за предложението, но не можем да приемем.
К:Всъщност добре ще бъде. Джесур ни е длъжник..Той веднъж беше останал в нашия чифлик, сега и аз мога да отида за известно време там.

Т:Сама ли дойде? Искам да кажа, къде е рейхан, че без нея работата тук не върви.
С:Закъснях, защото заведох Корхан в чихлика на Джесур.
Т:Сега и то йли мина под опеката на Джесур.
С:Докато ти продължаваш да правиш така, няма да дойде тук.
Т:Сега аз ли съм виновен? Той се оставил жена му да го мами по такъв грозен начин, а сега аз съм виновен. Трябва да посреще сам последствията на своите грешки.
С:Но понякога не се получава. Тези последствия тежат много и понякога човек не може да ги носи. Но никой човек не заслужава да остава сам.. Корхан цял ден чакаше да му се обадиш.
Т:Няма да му се обадя.

Д:Ела ще ти покажа нещо..
К:Ти нашата къща ли следиш? Какво се опитваш да направиш?
Д: Баща ти нарани много хора в Корлудаа.. Ти знаеш колко жесток и безсърдечен мъж е баща ти. Ние можем двамата с теб да бъдем на една страна..Този мъж отне хем твоята майка, хем моята..

Хайде Сюхан каза на Ширин, че е бременна..
Ш:Наистина ли?
С:Да.
Ш:Знаех си. Ще ставам леля.
С:Може и да не бъдеш.
Ш:Какво значи това? Нали направи тестове.
С:Не знам какво да правя.
Ш:Не си му казала, нали? Но Джесур има право да знае за това.
С:Не знам, не знам. Толкова ми е объркано всичко, че не знам какво да правя.
Ш:Това бебе е може би чудото, което ще оправи всичко.

Тези двамата чакали са се надушили, бе.. Хюлия и Ръза.

С:Виж, на никого няма да казавш.
Ш:Сюхан, ама ти пък ме изкара голяма клюкарка, ха..

С:Батко, добре дошъл!
К:Може ли да ме оставиш за малсо сам с баща ми?
С:Батко.
К:Моля те.
С:но няма да се карате

Т:Знаеш ли какво прави лисицата? Точон това, което прави шти..Върти се ,върти се  и после се връща в магазина за кожи.
К:Татко, питам се да не би да сим осиновено дете. Ти воъбще не ме обичаш.
Т:И аз точно това ес питам. ти не би могъл да ми бъдеш син. А и си предател за мен.
К:Татко, ти занеш ли аз какво преживях през тези години? Дали баща ми е убиец или не?
Т:колко пъти ви казах, че нищо не съм направил.

Тахсин си призна, че бил там и че инсецнирали убийството на Хасан като самоубийство..Искал да спаси Адалет.

Джесур разказва как е убедил Корхан да му помогне да получи признание от баща му.

Д:Ако успееш да направиш това, баща ти никога няма да може да те прегази.. Ти докога ще живееш под сянката на  баща ис, я?

Бану каза, че въобще не е заслужавало да използват тези записи. Защото щели да го осъдят за някакви си 3-4 години.. А и Джесур можел да пострада за това, че е поставил там камери.

Д:И това ще е  достатъчно за него, защото 3-4 години в затвора за него би означавало смърт..

Но първо сега трябвало да накарат човека на Тахсин да го доведе при тях, Джесур също иска да говори насаме с Тахсин
Бану го предупреди, че това може да му докара беля на главата и без това вече достатъчно е направил.

Салих каза на Тахсин, че май Ръза ще се срещне с просяка. Тахсин каза, че идва веднага там,  и на излизане предупреди полицаите, че дъщеря му е вътре и че всеких миг Джесур  А. може да дойде

С:Идва насам.
Р:Хайде, ти изчезвай преди да е дошъл Джесур..

Т:Къде са?
С:Преди малко дойде, господине.Май и просяка е вътре в склада..
Т:Хубаво, аз сега ще им дам да се разберат. Какво става, лан?
Д:Корлудаа! Ела, нищо няма да ти сторя..Не се страхувай, хайде ела.. Имам изненада, която ще ти хареса много.
Т:Какви глупости говориш ти, лан?
Д:Ела, нищо няма да ти направя.. Сега отиването ми в прокуратурата ще ми отнеме най-много 20 минути, отиването ти там ще отнеме 1 час. но имам предложение за теб. Но ако ми кажеш, че вече си бил в затвора и че може пак да влезеш там и да си прекараш пенсията там, тогава  няма проблем.

С:Къде е Джесур?
Ш:Май отиде във фирмата. Сюхан, ще му кажеш ли?
С:може би ти си права? Това бебе е чудото, което може да спре Джесур.
Ш:Добре, миличка, веднага върви и му кажи.
С:Тръгвам..

Д:Шшт, хайде вече се махай оттук, ти вече нямаш право на дума в тази фирма..
Т:Ще си платиш много скъпо за това.
Д:Ти май не чуваш добре, казах ти да се измиташ оттук.

Т:Ама ти си предател, лан! Ще ти поискам сметка за стореното, ще видиш ти.
К:хайде, татко, тръгва йси вече.
Т:Какъв татко, лан? Предател си ти. Съюзи се с онзи Джесур срещу мен..Ама аз ще ви накарам да ис платите много скъпо за това, ама много..(
К:Ттако, вече стария Корхан го няма пред теб..Секирата се преобръща, дръжката се преобръща, идва ден и сметките се преобръщат..

Тази Ширин голяма любопитка обаче.. Как не се спря ooooh! ooooh! ooooh!
Боже, патката Хюлия пък явно си донесе  бебето и тя в корлудаа..    

(С:Какво става тук? Какво правиш на мястото на баща ми? Да, слушам те.
Д:това място вече е мое, Сюхан.(
С:И какво значи това?
Д:Означава, че баща ти вече няма думата в тази фирма.Той прехвърли всичкитех си акции на мое име.
С:Какво? Как така?

# 264
# 265
Джес се радва,че е победил Тахсин,но Сю ще го накажееееее и той ще загуби повече!Да видим Ширин как ще го отнесе за това,че видя снимките.

# 266

Каже ,не каже....факт ....Детето е от Джекур......фирмата ,негова и Сюхан негова ,което е най-хубаво от всичко ,защото и той е неин ...въпреки  всичко и всички....

# 267

Каже ,не каже....факт ....Детето е от Джекур......фирмата ,негова и Сюхан негова ,което е най-хубаво от всичко ,защото и той е неин ...въпреки  всичко и всички....

-----------------------------------
Аха, ама да не направи аборт.......................

# 268
Крайййй...не ми хареса насоката ,която дадоха СЦ на Джес....не и по този начин Naughty...с измама...и с какво ще е по различен от Тахсин... newsm78 Сю няма да одобри  постъпката на брат си ...и както е писала Звезди сигурно  ще скрие за бебето...
Тоя Ръза голям мозък го изкараха ,беееее...всички ги прави на шашави... #Crazy

Лили ..мерси... smile3525
Момичета и на вас за компанията..и снимчиците... Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet
Не съм много очарована от серията...Не харесвам такъв Джес ,Михрибан се загуби...много лесно се отказа...Хюлия е зло,което май ще ни тормози до края...Джехиде...хитра лисица ...

Лека... smile3524 smile3524

# 269
И сега като отстранят Тахсин Ръза ще се заеме с Джес.Ръза,Хюлия,Джахиде и Бюлент.Първите двама ще отмъщават-болни мозъци,вторите двама ще се домогват до фирмата и богатството.А най-много ще го отнесат Корхан,Сю и Джес.

Общи условия

Активация на акаунт