Нашите second hand находки- Тема 36

• 101 013
  • 764
  •   1
Отговори
# 465
Ааа, Еличка_Р, пак ли ти! Simple Smile Ясно вече кой тараши на Красно село и обира находките, че даже и момичешките. Ама ще се караме с тебе, като отида събота-неделя затова вече няма нищо. Със здраве да се носят, много са хубави отново, явно се препокриваме вкусово.

# 466
Ако някой иска рамо от лова с находки, да свирка  Laughing Видях че има още 6 часа.

Аз искаааам имаше една чанта на River Island, мъничка такава  Praynig
А, отбелязах я аз още предния път, но не писах.  Simple Smile

# 467
  • Gotham City
Благодаря!

Момичета, кои групи във фейса ползвате?

# 468
  • София/Севлиево
Тази,от която аз съм си взимала неща е Продай*Подари*Размени*Търси*Помогни - не мога да пусна линк от тел. ,всички букви в името са главни, участвам и в няколко групи за подаряване,доста неща вече подарих,но шанса там да те изберат за желаното нещо не е толкова голям,особено ако има много желаещи.Обаче е забавно,за миналата коледа си подарявахме подаръци на  принципа "аз на теб,ти на друг,той на друг и последния на мен" Simple Smile

# 469
  • Gotham City
Ще разгледам, благодаря  bouquet
и аз имам много неща за продаване/подаряване/размяна така че ще се намерят желаещи надявам се

# 470
О, в тази група подарих и аз много ненужи дрехи, но направо в комплекти по 10, че нямах време да се занимавам и да следя получатели.

# 471
  • София
Ще разгледам, благодаря  bouquet
и аз имам много неща за продаване/подаряване/размяна така че ще се намерят желаещи надявам се
Има и такъв тип група Може и да ти е полезна Wink

# 472
Ааа, Еличка_Р, пак ли ти! Simple Smile Ясно вече кой тараши на Красно село и обира находките, че даже и момичешките. Ама ще се караме с тебе, като отида събота-неделя затова вече няма нищо. Със здраве да се носят, много са хубави отново, явно се препокриваме вкусово.

Пак аз, пак аз  Laughing Признавам, виновна съм   Wink И благодаря много! Преди малко иначе пак се върнах оттам ... с още блузки за мен  Laughing Радвам се, че харесваме един тип дрехи  smile3525

# 473
Спечелихте ли нещо,момичета? Аз не Sad Но пък за другата седмица харесах една раница и едни обувки. Ама отдавна не ми се беше случвало да харесам нещо толкова много. Ще играя само за тях ако искате свиркайте,за да помагам за нещо. Hug

# 474
  • Sofia
Аз нищо...   Rolling Eyes
Някой, ако иска да помагам с нещо... да показва със снимки.  bouquet

# 475
  • София
И аз го издухах тази седмица с тоя Лов. Иначе вчера от Шик Шик на Красно село забърсах две калъфки за декоративни възглавници и една покривка за 5лв. Бях тръгнала за пердета,ама нищо не ме грабна.

Ето такъв модел са и двете,само че текста на другата е различен.

Ето такъв

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 21:49 от smahnatabg

# 476
Нищо от лова.

# 477
  • Gotham City
До колкото виждам в сайта и аз съм с нищичко Sad
И-мейл още нямам Rolling Eyes

Дона Пе
гр. Сливен
е спечелила моята чанта, не знам защо ми звучи като фалшиво име, ама карай

# 478
И аз пак нищо, ще помогна ако се наложи.

Калъфките са newsm74

# 479
И аз нищо от Лова. Все повече ми се струва, че участват много фалшиви профили.  #2gunfire Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт