Нашите second hand находки- Тема 36

• 101 013
  • 764
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
готово Peace късмет!

# 496
И аз нищо от Лова. Сега ще разгледам новите предложения. Ако ми останат позиции ще прибавям вашите желания.
Иначе преди няколко дни се сдобих със страхотна рокля Zara за 12-13 лв.

# 497
# 498
cinnamon11, постът ти ме подсети, но написаното не е насочено към теб и не цели обида. Просто ми е Интересно дали има и други като мен.  Hug Като отвориха HM-ски магазин в България беше голяма радост. Не бях и стъпала в техен магазин в чужбина, но нях чувала много добри мнения. И така, голямо щастие, голямо нещо. Успявах да си намеря нещо, нелоши модели и нелоши цени. С времето обаче ми ставаше все по-трудно да си харесам нещо. И в последствие изобщо спрях да влизам в магазини им. Ако го направя, то е само, за да не се чувствам прецакана, че може да съм изпуснала нещо ценно, но дори и тогава - влизам, правя един тигел, без да се отклонявам в разните му отбивки и си тръгвам  Mr. Green

И сега, HM в контекта на втора употреба. До болка са ми познати техните десени, модели, материи. В 90% от случаите без да съм проверила етикета, познавам, че е тяхна дреха. И подминавам. Има редки случаи, в които попадам на нещо изключително, но то е доста рядко, както казах. Като цяло, много им се дразня. Знам, че имат и много фенове, но понеже ненавистта ми напира отвътре, реших да я споделя  Blush

# 499
Аз на HM харесвам само един модел блузи и имам 4 разноцветки на един и същ модел блуза,купени от втора употреба. Иначе нищо друго не ми харесва. И в маазините им и във вторите употреби. Имам други няколко любими марки, на които все намирам свои размери напр. Junona и BPC

# 500
Привет, дами  Simple Smile

Казаха ми, че по Алабин имало няколко магазина ВУ, нямам идея как се казват. Можете ли да ми кажете в кои дни горе-долу зареждат и дали си заслужава да се разкарвам до там?
Благодаря предварително и се извинявам, ако назад в темата има отговор на този въпрос, но нямам възможност сега да прегледам цялата тема!

Иначе вчера ходихме до Кюстендил и си взех няколко блузки за мен от Манията и 4-рите сезона. Тези дни ще снимам  Wink

# 501
На Алабин има един Шик-Шик и една Хумана близо един до друг. За Хуманата нищо не мога да кажа, ценовата им политика не ми е ясна, а и не съм се интересувала. Шик-Шика го зареждат в сряда.

# 502
Мишелин, аз пък съм точно обратното  Laughing Доста от дрехите им ми допадат като материя/цвят, пък и вторите изобилстват от тях, та не мога да се оплача Simple Smile От ВУ имам доста повече техни дрехи, отколкото от магазините им по моловете всъщност.

Еличка_Р, pepina80 ти е написала кои са магазините, за Хуманата мисля, че зареждането е веднъж месечно и постепенно падат цените до 1 лева на бройка преди ново зареждане, но не знам в момента как вървят цените. Преди намаленията цената също е на бройка  Peace По центъра има 2 Шик-шик (на ул. Искър), които аз лично бих препоръчала, имам доста находки оттам.

# 503
  • Sofia
На НМ съм си взимала доста неща от ВУ и всичко е с много добро качество.
Иначе в магазините им рядко нещо ми харесва,най-много някоя ризка да ми хване окото,но цените им ме отказват Money

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 20:21 от Doli

# 504
cinnamon11, ако всички харесвахме едно и също, щеше да е страшно, като на война  Mr. Green Та, не е лошо да се разделим по лагери  Laughing

Искам да ви питам за покривки. Взех нов диван и ми трябва покривка. Гледам, че споменате Шик-шик, но на сайта им не виждам да продават такива неща. Кажете ми, моля, къде да търся? По "първите" употреби са много банални моделите и нищо не мога да си харесам. Търся нещо, което да ме грабне от пръв поглед.  Flutter

# 505
  • София
cinnamon11, ако всички харесвахме едно и също, щеше да е страшно, като на война  Mr. Green Та, не е лошо да се разделим по лагери  Laughing

Искам да ви питам за покривки. Взех нов диван и ми трябва покривка. Гледам, че споменате Шик-шик, но на сайта им не виждам да продават такива неща. Кажете ми, моля, къде да търся? По "първите" употреби са много банални моделите и нищо не мога да си харесам. Търся нещо, което да ме грабне от пръв поглед.  Flutter
В Дрехата на Коста Лулчев сьм виждала много неща от този тип за домьт Peace Не мога да ти кажа, какви са им цените, защото не гледах, но има пердета, килимчета, покривала, завивки и вьзглавници, в това число и декоративни.

# 506
  • bad@ss
Колко е голям диванът? Ако е тройка, шансът да откриеш нещо, което да не му стои като наметка, е много малък.
Вземи си от икеа една fabrina за 30 лв. и чиста работа.

# 507
На ''Алабин'' знам само две ВУ ''Хумана'' и не ми е любим магазин.На друг адрес видях,че имат 50% намаление,но не знам за цялата верига ли е актуално.''Шик-шик'' ново зареждане всяка сряда.Зад съдебната палата на трамвайната спирка почти един срещу друг има два,които също не са ми любими.Подминавам ги и нямам пресни впечатления.

# 508
  • София
cinnamon11, ако всички харесвахме едно и също, щеше да е страшно, като на война  Mr. Green Та, не е лошо да се разделим по лагери  Laughing

Искам да ви питам за покривки. Взех нов диван и ми трябва покривка. Гледам, че споменате Шик-шик, но на сайта им не виждам да продават такива неща. Кажете ми, моля, къде да търся? По "първите" употреби са много банални моделите и нищо не мога да си харесам. Търся нещо, което да ме грабне от пръв поглед.  Flutter

има един шик-шик за завеси, покривки и т.н срещу Син-ситито, на Ботев се пада, до него има магазин за лампи и осветление мисля

П.П моля за линк за тази страница нещо за мен, дето я хвалите, аз нищо не открих

# 509
Благодаря, момичета. Ще проверя посочените магазини. Най съм се надъхала за този срещу Син Сити, обаче. Него май най-често сте го споменавали, що се отнася до пердета и покривки

ЛуДната соната, ама и аз колко точно съм се изразила  Blush Става въпрос, че купих нов диван и искам да намеря покривка, ама не за диван, а за маса, която да се съчетава с цветовете му  Laughing

Галя, това е линка: https://www.facebook.com/neshtoizamen/  Hug Само не разбрах по какъв начин е била обвита рекламата, а любопитсвото ми е огромно, но какво да се прави  Laughing Иначе на мен не ми прилича на магазин, а по-скоро за единични бройки купени от някой магазин и продавани с някаква надценка

Общи условия

Активация на акаунт