Боледуване на децата ни - тема 51

• 48 512
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Хора, давам антибиотик Зинат на 12 часа. Исках да го изместя с един час назад, т.е по-рано да го давам, но неотчела смяната на часовото време съм го изместила с цели 2 часа  ooooh!. Т.е, дала съм го не след 12, а след 10 часа. Предпоследен прием е, ако има значение, осми ден. Та, моля кажете, нещо навредила ли съм на детето  ooooh!  ooooh!

# 76
  • Северозапада
Не си, споко  Hug

# 77
  • София
Ох, благодаря ти  bouquet. Като се усетих каква съм я свършила, изтръпнах.

# 78
Ох, благодаря ти  bouquet. Като се усетих каква съм я свършила, изтръпнах.
спокойно, нищо му няма на детето. само на майка му, с тази паника  Hug  Laughing

# 79
Лисе, честита рожденничка, да ти е жива и здрава, усмихната и щастлива bouquet!
Момичета, благодаря за отзивите за водораслите на "Аква сорс" Hug. Почнах да добавям по малко към АМ, дано има ефект.
От днес и аз съм вече с инхалатор, явно няма да се разминем без тази покупка. Само не знам как ще свикна детето да издържа с маска.

# 80
Рали, написа ми на една рецепта инхалатор за пулмикорт и ми каза къде го има.Като отидох нямаше такъв, а някакъв по скъп, за който нямах възможност в момента и тъй като не беше супер наложащо се върнах при нея и тя ми поръча направо от представителя. Доставиха ми го с куриер.

# 81
  • София
sylviana, благодаря  bouquet
Понеже последните страници са на вълна инхалатори. При положение, че до момента не сме ползвали, има ли смисъл тепърва да купувам? Гледам, че споделяте, че бързо се повлиява кашлицата. От друга страна пък ЛЛ не ни е препоръчала, а друга майка с дете, което е при нашата ми каза, че за тях е препоръчала.

# 82
  • София
miamim, аз също много се чудех в началото за какво ми е....Но когато миналата зима ми направи спазъм и нямаше как го взехме. Еми не мога да се оплача от ползите му. Когато не е в действие си седи прибран в калъфа и не пречи на никого, ноооо когато потрбва..е безценен. Аз също съм го ползвала няклко пъти при бронхити, ММ също. Миналата зима малкото правеше ларингити, като цяло нямаме боледуване без кашлица и винаги ни е помагал. Много бързо свикват с маската, малкия ми племенник даже правеше инхалации спейки (той правеше много спазми като беше по - малък). За мен е полезен уред и не съжалявам, че го купих.  Peace Гледам, че децата ни са наборчета, но ти си знаеш как и колко боледува твоето, та прецени..инвестицията не е огромна.  Peace А и друго - нашия педиатър също не ни е препоръчвал, просто като му казах, че ще купувам той каза - Еми, не е излишно...

# 83
Момичета тъкмо днес си преглеждах кутията с лекарства и поизхвърлех някой с изтекъл срок и гледам имам 100 бр ампулки физиологичен разтвор. Бих подарила на някой който му трябват, но няма как. А и инхалатора бих продала, ползван е 15 пъти сигурно и само си стои. Аз правя вентолин при нужда

# 84
Инхалаторът ми е много верен помощник от няколко години насам, но тя моята Криси правеше доста спазми, та нямаше как да минем без него. И сега като видя, че нещата не отиват на добре, започвам пулмикорта или само ФР, в зависимост от количеството сополи и кашлица, много съм доволна. Аз ако трябваше да чакам педиатъра да ми го препоръча, сигурно още щях да си чакам  Laughing Но три пъти лежахме в болница, та оттам ми е горчивия опит и нуждата да го купим.
Крис, благодаря ти за идеята за хомеопатичните. Давах няколко пъти Осцилококцинум, ама май няма особен напредък. Инфлуцид и цинабсин имам, ама не знаех, че стават за толкова малки бебета  Rolling Eyes

# 85
Благодаря ви  bouquet

# 86
Инфлуцид и Цинабсин мисля, че са за над 2-годишни. За бебе - Виброцил са ни изписвали.
Честит 8 рожден ден на малката рожденичка  bouquet

# 87
  • shumen
Лисе,честит рожден ден на Габи.Да е жива и здрава и много да Ви радва.
Тете,успех утре със зъболекаря.
Миамим,споко,няма му нищо на детето.
Лайт,Тете и аз записах днеска час за Петък на моя за зъболекар,че пак каза,че го боли зъбчето тази сутрин.
Силве,слагай Виброцил тогава и дано скоро пресъхне тази хрема.
Лино,да се оправя скоро малкия.
Аз също купих инхалатор тази година,след второто ни лежане в болницата.
Днеска и аз минах пак през доки.Преслуша ме и нямам хрипове,но каза да си продължавам със Бронхолитина.Кашлицата при този вирус сега отминавала така бавно за седмица-две.

# 88
  • Северозапада
Лисе, да ти е жива и здрава рожденичката (с малко закъснение)!

# 89
Дани аз месец кашлях зимата. Бавно минава пусто.
Какво му е на Дени...да не се клати зъбче?

Общи условия

Активация на акаунт