МОНОДИЕТА - тема 18

• 108 780
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
Тази сутрин -0,500. Днес ми е последен 10-ти ден (общо 22-ри). Колко дни почивка да направя преди да започна 90Д, така че да не ми се отразят?

# 271
  • Sofia
Hug
...и малко запарени аспержи. Много гадни бяха  Sick По принцип ги обичам но в комбинация с месце  Rolling Eyes

Сурови ги харесвам,хрупкави са,а като се готвят стават жилави

# 272
Май зарязахте и тази диета. За мен беше успешна. Влязох в рокля, която не можех преди това, но сега ще пробвам една с домати. За нея пише следното в нета:
Също така на ден се изпива по 1 литър чай от шипка, зелен чай и сокът на един лимон (за предпочитане чаят да е охладен). Условието е, да не пиете чай по-малко от 30 мин. след хранене

Примерно меню:

Първи ден

Закуска: чаша чай (330 мл.), 1 варено яйце, 1 домат

Късна закуска: 100 гр. сирене, 1 домат

Обяд: чаша чай (330 мл.), парче пилешко месо, 1 домат

Следобедна закуска: 1 краставица, 1 домат

Вечеря: чаша чай (330 мл.), салата зеле с домати

Втори ден

Закуска: чаша чай, 100 гр. кашкавал, 1 домат

Късна закуска: 2 варени картофа, 1 домат

Обяд: чаша чай, 100 гр. сирене, 1 домат

Следобедна закуска: няколко листа маруля, 1 домат

Вечеря: чаша чай, парче риба, 1 домат

Това, разбира се, е само примерно меню. Можете да определите своето според времето и продуктите, с които разполагате!

Всеки пети ден е плодов ден! Можете да ядете каквито плодове искате, но не прекалявайте с бананите. Чаят отново остава задължителен за консумация!

Ако съчетавате диетата с физическо натоварване Ви гарантирам 10-15 кг. по-малко само за месец! Не правете диетата за повече от месец!

# 273
Здравейте!
Хайде, и аз да цопна в темичката...
За пръв път съм на диета. Избрах тази на Ваня Червенкова. Целя смъкване на около 5 кг, за да си вляза в летните дрехи.
От вчера започнах. Четох из нета, че рибните дни могат да се заменят с яйца.
Някой пробвал ли е така и по колко яйца на ден може според вас?

# 274
  • Вестерос
Позната смени, до 5 мисля, че може на ден да се яде.

# 275
Свалила съм 9кг и погледнах във един сайт за изчисление на наднорменото тегло. Висока съм 158 и съм 60 кг. Пише следното: Идеалното ви тегло е в границите: 50.4 кг. - 56.1 кг.
Нормалното ви тегло (BMI) е в границите: 47.4 кг. - 59.9 кг.
Значи ми остават още около 5 #2gunfire bouquet

# 276
  • Вестерос
И аз съм толкова см и се депресирам като показват колко трябва да си  #Cussing out

# 277
  • София
И аз съм толкова, 160 см, на 60,5 кг в момента. Ами ужасно много са си, свалих 10 кг, но и тези 60 сега ми тежат, сигурна съм, че на 55 кг, бих се чувствала далеч по-свежо и бих тренирала по-качествено.

# 278
Ниа ,точно това и аз забелязах,колкоото повече се сваля,по лесно става за тррениране
,успех на всички,аз бях няколко дни на мое моно Wink

# 279
  • Вестерос
Аз нали от втория път свалих само 3 и 1 пак го върнах, сега наистина смятам да сменя диетата. Една позната я прави 3 или 4 пъти, общо взето всеки месец по 12 дни, накрая даже качи 2 кг от диетата хахаха , а я спазва стриктно  Rolling Eyes

# 280
167 см - 62,5 кг
След двата картофени дни съм - 1 кг
Пия домашен студен липов чай. От понеделник насам доста съм се и пораздвижила.

# 281

Ниа ,точно това и аз забелязах,колкоото повече се сваля,по лесно става за тррениране
,успех на всички,аз бях няколко дни на мое моно Wink
Би ли споделила твоето моно Peace

# 282
Да..
Започнах 2 дни на картофи,1 ден на яйца(до тук минус 2кг,100гр)
МИнах на грейпфурт сок,салата със сирене,месо,(4кг) хапнах каквото ми се ядеше...3 дни качих 1кг..
минах на плодолечение 5 дни,хапнах един ден (свалени 5кг общо)
Направих още 3 дни на плодове и 4 дни ядох каквото ми се ядеше...голям плюс 3 кг
Продължих с нвх-вм ,днес свършва първия месец и съм -7кг Simple Smile

# 283
Здравейте!

От днес и аз съм на моно. Мн бях скептична към дните с картофи, за жалост нямах време да мина да се премеря колко стартирам, но поне снимки направих. Мисля да направа 10 дена и посл. 2 млечни ще ги пропусна. Стартирам с около 80 кг на 170 см.

Хубав ден!

# 284
Здравейте!
Аз "спазвам" В.Ч. втори ден от трета "обиколка", без почивка. "Почивката" ми е всяка събота - т.е. опитвам се да се придържам към менюто ..., но си пийвам винце или някоя водчица ( и Асан ора). Незнам колко започнах, нито сега колко съм, но влизам в дрехи с 1-н размер по-малки. Ааа и друго нарушение извън България съм и вместо кисело мляко се тъпча с техният йогурт. Каквото стане, все некое килце ще отпадне, надявам се! Желанието ми е да вляза в дрехи с още 1-н размер по-малки!
Успех на всички, лятото дойде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт