МОНОДИЕТА - тема 18

• 108 766
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Направи си сама компота, свари плодове, каквито обичаш, примерно ягоди.

# 226
Направи си сама компота, свари плодове, каквито обичаш, примерно ягоди.

Надявах се, да ми кажете нещо по-вкусно...  Mr. Green ... но все пак това е само един ден. Понеже аз съм като зависима от захарта и всичко без захар ми е безвкусно.
Благодаря!  Simple Smile

# 227
И аз днес пак започвам. На първите 10 дни  на ВЧ свалих 3 кг, не успях да направя киселото мляко, от лакомия. Сега мисля да съм стриктна , без лигавщини!

# 228
И аз тАка,от лаКумия...от днес съм стриктна 79,3 продължавам снело ...

# 229
  • София
Здравейте, някой да е правил монодиетата на galimira?  newsm78

# 230
  • Вестерос
Аз съм четвърти ден вече, втори ден пиле, днес обаче ми стана лошо и изядсах 1 бисквита Траяна  Laughing Не съм се теглила. Този път усещам повече глад от предния път  Rolling Eyes Нямам търпение за утре за зеленчуците  Blush Обаче хич не искам после риба. Дали само със изварата да я заменя или просто сирене  Laughing

# 231
Само извара е по-неприятно от само риба, говоря за мен Simple Smile. Пушената сьомга не ти ли харесва?

# 232
  • Вестерос
Предпочитам да си го изпека, уф не знам и аз. Нещо от 10 дни не ми е тамандан, накрая на пържена цаца може да я карам, така или иначе не ям пържено по принцип поне да се наям занапред на нея  Joy

# 233
На мен този път ми е по-трудно спазването. Двата дни почивки ме поразглезиха сякаш  Crossing Arms

# 234
  • Вестерос
Кой ден си Кари? Днес ми е ок със зеленчуците. Аз обаче май ще прескоча рибата.

# 235
Кой ден си Кари? Днес ми е ок със зеленчуците. Аз обаче май ще прескоча рибата.
Пети общо или първи ден на зеленчуци. Но ме мъчи глад и желание за сладко. Чудя се да си взема я хром, я някоя друга добавка за подтискане на апетита или поне на желанието за сладко  Thinking

# 236
  • Вестерос
Аз хич не обичам сладко, но явно се нуждаех и затова съгреших вчера с една бисквита  Mr. Green

# 237
  • София
Здравейте дами! Чета ви и оставам с впечатление, че за една а врътка сваляте средно 5-6 килограма, което май е в здравословните граници Simple Smile Досега не съм пробвала с Червенкова и ми трябва нова диета за смяна, но мразя пиле, буквално ми се гади от него! Та имам въпрос с какво мога да го заменя?😉 Хубав ден и много минуси! bouquet

# 238
  • София
Здравейте, някой да е правил монодиетата на galimira?  newsm78

Аз и се двоумя (заради месото,т.к. трябва да приемам течна храна само) от утре дали да я започвам или да правя П.Димков newsm78

# 239
Аз на П. Димков я направих за 6/8дни и свалих близо 4кг. От утре мисля да започна пак, но все още не съм си избрала коя да е. Успех на всички! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт