МОНОДИЕТА - тема 18

• 108 764
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте, някой да е правил монодиетата на galimira?  newsm78

Аз и се двоумя (заради месото,т.к. трябва да приемам течна храна само) от утре дали да я започвам или да правя П.Димков newsm78

Аз реших от утре да я почна, миналата година правих на Червенкова.

# 241
За сега съм задържала кг, но то не е минало мн време. Днес започнах ВЧ пак. Бях си купила бланширани картофи.. Е по-гадни картофи не бях яла Joy . За вечеря ги направих на тиган, а утре предполагам, че ще си купя готови, че то иначе няма как. Ще ми се да бях си направила снимка преди първия път на диетата, но... Не съм Close
При вас как върви bouquet

# 242
  • Вестерос
Аз за два месеца съм качила 1 кг някъде даже по-малко може да е. Днес трябваше да ми е 1ви ден риба, но разкарах рибата и правя кис,мляко днес и утре, после плодове и приключвам. Не съм се теглила, интересно ми е дали съм свалила, защото 2 пъти ядох сладолед и 1 бисквита  Twisted Evil

# 243
Аз за два месеца съм качила 1 кг някъде даже по-малко може да е. Днес трябваше да ми е 1ви ден риба, но разкарах рибата и правя кис,мляко днес и утре, после плодове и приключвам. Не съм се теглила, интересно ми е дали съм свалила, защото 2 пъти ядох сладолед и 1 бисквита  Twisted Evil

Не мисля, че е попречило Laughing
Късмет!

# 244
  • Вестерос
Ще видим и 2,3 кила да са ще е супер  Crazy

# 245
  • София
Аз на П. Димков я направих за 6/8дни и свалих близо 4кг. От утре мисля да започна пак, но все още не съм си избрала коя да е. Успех на всички! Simple Smile
Чудесен резултат Peace, имам доста за сваляне, а време не остана до събитието,за което искам да се вталя Laughing, та утре почвам и аз.

# 246
И аз се присъединявам към вас, не тежа много, но ми се иска да сваля поне 2-3 кг за 2 седмици. Май колкото по-малко имаш да сваляш толкова по-бавно и трудно newsm78. Аз без сол трудно издържам, но ми писна да качвам килограми напоследък и съм твърдо решена! Днес ми е първи ден, реших да опитам диетата на galimira, това кисело мляко се надявам да го изтърпя и загърбя утре. Август месец ще си ходя до България на море и искрено се надявам да сваля 4-5 до тогава ... Имам едно ходене на ресторант в събота и там ще разваля диетата, но се надявам един ден да не ме 'събори' ...

Успех на всички! bouquet Peace

# 247
  • София
И аз се присъединявам към вас, не тежа много, но ми се иска да сваля поне 2-3 кг за 2 седмици. Май колкото по-малко имаш да сваляш толкова по-бавно и трудно newsm78. Аз без сол трудно издържам, но ми писна да качвам килограми напоследък и съм твърдо решена! Днес ми е първи ден, реших да опитам диетата на galimira, това кисело мляко се надявам да го изтърпя и загърбя утре. Август месец ще си ходя до България на море и искрено се надявам да сваля 4-5 до тогава ... Имам едно ходене на ресторант в събота и там ще разваля диетата, но се надявам един ден да не ме 'събори' ...

Успех на всички! bouquet Peace

Здравей, и на мен днес ми е първи ден на тази диета. Ще вървим заедно  Simple Smile

# 248
Колежката ми от офиса и тя я спазва, да се подкрепяме и да не се поддаваме на изкушението. Да видим кой ще издържи най-дълго. Тук ми е малко трудно, защото времето е студено, вали и предразполага към прегрешения. Stop

# 249
  • София
Здравейте, след първия ден от диетата на galimira -400 гр. Хубав ден Simple Smile

# 250
При мен коремът залепна, но не съм се теглила. Мисля в събота сутринта преди голвмата вечер в инийския ресторант.

Изядох пълна купа със зеленчуци за обяд (краставички, 1 морков, репички и малко авокадо) и все едно нищо не съм яла ... коремът ми се самоизяжда, но няма да се предавам! Sick newsm78

# 251
  • София
Авокадото е плод, ама не мисля, че ще окаже голямо влияение. Внимавай все пак, защото си е нарушение. Бих ти препоръчала готвени зеленчуци, за да се заситиш. Примерно печени тиквички или печено зеле.

Аз съм на измислена моно в момента, карам два дни на плодове, след това ще карам два на мляко или на месо, не съм решила още.

# 252
Половинка авокадо изядох  Sick не знаех, че е плод. Верно, че е доста мазничко. Повече няма!
На работа съм и няма къде да ги сготвя, докато намеря магазин близо до нас с тиквички денят ще мине.
От утре би трябвало да е по-поносимо.

Морковите - не са ли въглехидрати?

# 253
  • София
Половинка авокадо изядох  Sick не знаех, че е плод. Верно, че е доста мазничко. Повече няма!
На работа съм и няма къде да ги сготвя, докато намеря магазин близо до нас с тиквички денят ще мине.
От утре би трябвало да е по-поносимо.

Морковите - не са ли въглехидрати?

Според мен може днес да ядем моркови.

# 254
  • Вестерос
То и домата е плод...Аз ядох авокадо предния път , сега пак в зеленчуковите дни.

Общи условия

Активация на акаунт