МОНОДИЕТА - тема 18

• 108 603
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
-700 гр.днес. Рибата я обичам и минуси имам, ех да може следващата врътка да изтрая три дни... Няма сигурно да мога.
Днес и утре на сирена и винце!
Херци, наздраве!
Сиска, аз съм като теб. Нищо не се получава като съм с притеснения.
Хубав минусов ден от мен!

# 541
  • У дома
Сиска, само как те разбирам Hug убедена съм, че за РД ще си повече от зашеметяваща😉
Пих чай и кафе и глада ми мина...брей да не повярва човек. За утре мисля печени зеленчуци и пържено зеле😂😂😂ще се наплюскам както само аз си знам😶😶😶ако не ми втръснат същото и в петък, ако не, крем супа😶

# 542
Дами, очитам 2ри успешен ден на плодове. Кантара сутринта закова на 52, така че реално съм свалила не-повече от 2кг. Хапвам солидно, не стоя гладна, но и не преяждам.

Вчера и тренировка метнах, силова 25мин с Шон, и корем, пак 25 от програмата му Т25.
Не ме натоварва вече така. Днес ще направя тренировка с Кристин Къри, ще видя коя.

Утре на яйцаааа! Обичам ги! Би трябвало да е лесно.

В сряда, 22.11. съм на супер събитие и искам да съм зашеметяваща! Не мога да реша с какво да бъда, обувките са ми голяма драма. Май ще трябва да си купя нови....Тъпо ли е да ида с Конвърси, май да...
Бокс гала е, Европа срещу Куба (със световни шампиони, кефф!) и ще стоя дълго права, после ще се ходи по барове и нощна разходка из града. Искам на як ток, но как ще издържа.....кажете какво да правя, плс. Blush Praynig

Сиска, ти колко по-перфектна искаш да си? Виждала съм ти снимките, супер си!

# 543
дзън- дзън, чудесни оправдания ми даваш Simple Smile

Дези, ник'ви кецове, аз съм човекът-равна-обувка, но ще се мъчиш колкото трябва, огледалото е безмилостно ток срещу ооооколкоискамдамиеудобно

моят млечен утре ще го прескачам, излезе гости, на което няма как да пия айрян и да ми се сърдят две години след това

# 544
Ох, направих страхотна тренировка с Christine Khuri от youtube. Излезе ми душата. Препоръчвам я горещо.
Ще изям сега една ябълка съвсем заслужено. Grinning

Херцен, реших. Права си. Ток ще е, краците излеждат съвсем по друг начин. Какво да се прави, лИбоФ.  Heart Eyes
Наистина щеше да е тъпо с кецове.

Едит: Днес, след 2ри плодов ден, т.е. след 10 дни съм 51.3кг! Не бях виждала 51 на кантара от 2011 година! Този момент е епичен! newsm44 newsm19

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 05:57 от Deziderata

# 545
  • София
Добро утро! Днес 9 ден - плодов. Общо свалени кг. -  4,1.
Успех на останалите 😊

# 546
Браво на всички с минусите и добре изглеждащите форми! И аз да се запиша,след 11 ден-риба(абсолютно провален преди лягане,защоти ми стана лошо от скумрията), днес кантара ме отчете 62.500. Обиколих целия апартамент да се тегля да не би нещо да е в грешка😅. Днес ще съм на плодове,че имам една хубава тиква и хич не ми се хвърля. След това два дни почивка и започвам 12 дни турбото на 90ДД,да видим дали ще запазя свалените кг...и после пак при вас. Хубав ден на всички!

# 547
  • У дома
Добро утрооо Hug Hug Hug
Е не издържах и се премерих, за 4 дена съм -2,7кг, ами много съм доволна Whistling Whistling WhistlingДнес зеленчуков-печени кафиол и броколи със зехтин, сол и повечко червен пипер, крем супа пак броколи и карфио и може би един морков, "пържено зеле" като салатка Laughing
Дезиии, бравоооо Hug Hug HugСлагай тока и не се чуди, в този рен на мисли, пробвали ли сте на Шол стелките за висок ток? Мисля да си взема едни сега за празниците ще трябва да съм на ток, а пусто отвикнала съм и повече от 30мин ми е кошмар ooooh!
Бебе, твойта диета много ме развеселява с винцето..на обед и сутрин пийваш ли или само вечер е това вино newsm24
Херзен, аз като ходя на гости предупреждавам ако съм на режим и повечето си ме знаят и ме питат на какво съм Blush Както майка ми казва цял живот все на диети, явно и хората ме научиха Joy
Сиска, чакам да се похвалиш с фризурата Hug
Маги, от колко стартира? Супер са тези 4 кила Peace
Бранди, а защо не си продължиш на МОНО, това турбо е мижим да те лажим, ефект никакъв. От 90ДД, ако не си е правила досега ефект има, така че ако искаш пробвай там, но това са си 3 месеца все пак Wink
Лек и усмихнат ден на всички, аз днес и утре съм вкъщи със зверчето, че имат "планиращи" дни в детската и са затворени Crazy Crazy Crazy

# 548
След прегрешение вчера съм на плюс. Хапнах малко плодче. Не съм посещавала онова място...но ще видим утре. Грехът ми беше осъзнат, та + е съвсем нормален.
Гени, по четири-пет глътки с всяко ядене...не е пиене като пиене...
Браво за минусите момичета!!!
Flowers Hibiscus
Аз не очаквам такива резултати защото ми е втора врътка и този път ще е осем дни. Чудя се дали да не продължа и утре, че три дни почивка ще ми дойдат много. Ще го мисля утре сутрин.
Хубав минусов ден ви желая!

# 549
браво, Маги, супер си, ей така се прави  newsm18 newsm18 newsm18

Дези  newsm81 newsm81 newsm81

Genni, точно на млякото не знам какво да им кажа  Laughing
ще обидя човек, които много ще е постарал и не искам да му стане криво

# 550
  • София
Аз почнах от 57,9кг., а в момента съм 53,8кг. Попринцип от около година и половина съм 53.9, след като правих 50 дни диетата на ВЧ със стриктно спазване и си ги задържах тези 53.9 доста време, но след морето това лято качих. 😊

# 551
Днес -1.3 кг. Kissing Heart
Продължавам и днес, за да имам само два дни почивка.
Къде сте? Всички  отслабват, никой не пише...
Хубав ден с много минуси! Nature Sunny

# 552
  • София
Днес -1.3 кг. Kissing Heart
Продължавам и днес, за да имам само два дни почивка.
Къде сте? Всички  отслабват, никой не пише...
Хубав ден с много минуси! Nature Sunny

Браво, супер резултат.
Аз прегреших малко днес, но съм втори плодов и съм си гладна. Така или иначе си постигнах целените килограми - и след двата кисело мляко много се чудя дали да направя още 12 дни или да се придържам горе-долу към дните като добавям по някои неща и да пристъпя към захранване.  newsm78

# 553
Маги, как смяташ да се захранваш?

# 554
  • София
Маги, как смяташ да се захранваш?

Ами и аз не знам, първо се чудя какво да правя - да си продължа ли още 12 дни. Мисля в дните на пиле и риба да си добавям зеленчуци, салати и да имам най-много две хранения - на обяд и вечер, като вечерта да е нещо малко като количество и естествено без хляб, тестени неща  Simple Smile Много е важно това захранване, за да не стане йо-йо ефектът и пак да ги върна килограмите

Общи условия

Активация на акаунт