МОНОДИЕТА - тема 18

• 108 633
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
слушам и изпълнявам  food002
като ходя след теб 6-то кило свалям, дано узрее второто за утре  newsm19
newsm20

# 526
  • У дома
Вие сте елегантни, позволявайте си😛аз като съм си позволявала досега каквата зърна, сега ще си карам на яйцата😩....добре, че поне тях ги обичам, така че не ми е трудно. На второ завъртане и аз няма да ям картофи😑
Херзен ти с какво ще ги замениш, аз за ориз се замислям, но го обичам по мазен😂😂😂и се чудя защо съм наляла кълките😂😂😂
Сискаа, тази рецепта ще се пробваа😍

Дами, а има ли почивка след 12-те дни или продължавам отново...как продцедирате. Яде ми се мазна вратна пържола с шопска салата и суши😂😂😂

# 527
прескачам ги
мазна пържола си хапни на обяд при пилето, ребърца мисля да са направо при мен
няма да почивам, ако спра, просто не мога да продължа пак после на моно,  дори тази врътка ми е за загрявка и припомняне на навиците

# 528
  • Велико Търново
Аз неусетно с монодиетата минах на фаст-последното хранене ми е в 20.30, а на следващия ден е в 13.00 най-рано.
Аз така на монохрани мисля, че мога да откарам дълго време, дори съм замислила като/ако достигна желаните кг. и визия да се храня моно.С една основна храна на обяд+салата, и една основна на вечеря.Излизания и поводи естествено ще са обичайно Blush

# 529
Маги, едно моно, което в нета е известно като зимна диета 3 дни КМ, три плод или зеленчук, три месо, три сирена и около 2 ч.бяло вино.
Не ме нападайте, плииииис. Знам, че звучи странно вино със сирене, но в тези дни имам най-големи минуси. Реално сирена 400 гр.не мога за изям на ден. А виното на хранене е по няколко глътки.... С тази диета преди 10 г.хвърлих 30 кг. После инвитро и сега беба е на 2, а аз съм 104.5 тази сутрин. Та ще съм си на нея.
Айде и този ден почти минааааа. Дано не прегреша. След мазна рибка така ми се хапва сладичкооооо. Трай бабо за убост и това е.

# 530
  • У дома
На мен пък глада за сладко ми изчезна....винаги като огранича вгх така става. Бебе развесели ме с виното😂😂😂400гр си е сериозно количество за сирене, браво че си на минус от него аз от сирената много качвам, а ти обожавам. Мога да си хапна една питка Бри от 400гр и да питам за още😶😶😶
Да кажа, още не съм обядвала, но ми е лееко замаяно и кофти на стомаха от тия Ийца, закъснявам с обеда....

# 531
а аз ще ходя за маскарпоне  Twisted Evil

# 532
  • Велико Търново
 А аз Ви  Heart Eyesобичам

# 533
Сисиииииии Gift HeartHeartpulseTwo HeartsYellow HeartPurple Heart

# 534
Здравейте момичета не съм писала по темата от три месеца когато получих епилептичен припадък и реших че спирам с диетите...но....крилцата много набъбнаха...81...И щях да припадна отново....тогава реших че трябва да се взема в ръце....От следващия ден спрях хляба,газираното и алкохола,започнах да се храня на принципа на моно диетите(целия ден една храна по избор) като горе долу се стараех да редувам храните . Сега един ден от седмицата ми е само кисело мляко, един ден е месо,избирам си ден за зеленчуци и през останалото време се поглезвам ...резултата е мнооого задоволителен....сега тежа 68 килограма имам нужда от още кило две надоло но няма да го правя на проблем пред себе си....желая ви успех и мислете за здравето си....

# 535
  • У дома
Дами, да ви кажа, утре ще е лееко смесено...направо ми се Sick от яйца и не мога да си го причиня, затова си направих омлет, но го намазах с крема сирене Blush Blush Blush Някак трябва да ги ям пустите яйца, ако не бях на режим щях да се наплюща с крем-карамел Crazy Crazy Crazy някой замразявал ли е яйца..това чудо няма изяждане, купували сме в несвяс ooooh!
Нямам търпение да минава утре и да дойдат зеленчуците....по два дена много ми се увижда...дано поне един петак падне след тия 12 дни, то няма угодия Outta Joint досега познавам само една единствена жена, която се пръска от ядене и не дебелее, де тоя късмет и при мен Laughing Laughing Laughing
Сиска, а така да споделиш кой е този ресторант, аз днес погледнах, че не било Щастливеца bouquet Hug
Маги, браво bouquet

# 536
  • Велико Търново
Добро утро!
Вчерашният ден го отчитам като пълен провал, но смело продължавам напред Simple Smile
Genni, щяхме да вечеряме при Коксъна, обаче Божидара донесе 4 по математика и излизането се отмени Mr. Greenа аз не допускам по малко от 6 по английски и математика.
Днес съм на работа до 14.00 и след това на фризьор та не знам какво ще ям Rolling Eyes
Взела съм си едно мазно кафе и вероятно ще ме държи сита дълго време.
Храната от днес ще я отчета довечера.Направих си една таблица и тази сутрин мерих само талия и ханш.Два пъти в седмицата ще се тегля/това не знам дали ще мога да го изпълня/ и ще меря.Това го видях в един от блоговете, които следя/знам, че за седмица не може да се мръдне кой знае колко на см/.Имам точно месец до фирменото ни парти.Ще се снимам довечера или утре сутрин, и на 15.12 отново.
Снощи купих ливански питки за дюнер.В 100 грама питки без мая са има около 280 калории, може да ги ядем само така, но може да им добавим само още едно нещо и ще сме сити, и вероятно слаби.
Хубав ден Hug
Херзи, кога щеше да ме черпиш?Наближаваме ли момента Hug

# 537
  • У дома
Добро утро дами Hug
Вчера си отгладувах..тия яйца ме озориха. Днес обаче с леееки нарушения(ще ям омлет с крема сирене) продължавам😉 пия един чай сега, че мога да изям света😶😶😶
Сиска, сигурна съм, че ще си 6 точки на банкета Hug какво стана с протеиновите вечери, беше станала кг които искаше, че и по-малко? При Вероника ли си на фризьор, много поздрави ако е при нея. Май трябва да й звънна след Коледно да се приведа в ред...
Днес 4 ден....малкооо ми втръсва, ноо красотата иска жертви😂имам една много хубава рокля, нова, в която съм като натъпкан бахур. Мноого изгодна беше като цена, но имаше един останал номер. Ако се вмъкна и ХаресаМ в нея за Коледа...диетата работи😉 новата роклА е върнах..яд ме е, че ми е голяма...новите ми дънки от миналата седмица и те нещо се мъчат да ми станат широки...радвам се ама и ме е яд, язък за новите дрехи😂

# 538
Херзи, кога щеше да ме черпиш?Наближаваме ли момента Hug
вече трябваше да си почерпена  Hug  а аз да съм 60кг  Mr. Green
но нищо де, ще сменя таргета на 62
а и тортата още я мисля каква да е  Sunglasses

не си ми яйцата отслабващата храна, ще ги мъча и днес
свалям на месо, риба и кисело мляко, следващата врътка зеленчуци, плодове и яйца ще са по един ден
утре кисело мляко и малко прясно, за петък искам да е кефир ама така като е мрачно и дъждовно може и да не стигна до Берьозка

# 539
  • Велико Търново
Genni, имам си разни неприятности, които ме вадят от равновесие и в резултат на което спорта и храната ми куцат ConfusedЗа съжаление не всичко зависи от мен Sad
Херзи, спокойно и търпеливо чакам.Моят краен срок за върхова форма е 03.05.19. или с две думи 40 ми рожден ден Heart EyesЗа него планирам върхова форма и грандиозен купон Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт