МОНОДИЕТА - тема 18

• 108 639
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Снимки??? Simple Smile
Дезидерата я пропуснах, но то там се знае, браво, Дез Simple Smile

# 511
Ехаа, толкова хубави резултати! Супер ни върви значи!
Бранди, Маги, Джени, браво!

Genni, кажи подробно за плодовете, щом си имала добър резултат, ще ни е от полза.

Не знам дали бих устискала на грейпфрут. Сиска, ти си шампионка, признала съм те!  bouquet
Купила съм си портокали и ябълки за утре, както и 2 какита. Ще го ударя на разгул! newsm22
Двата ми дни на риба минаха успешно. Сутринта имах +300гр, но е заради пушения платиз който ядох на закуска вчера. Обядвах и вечерях печена скумрия- обожавам!
ДНес бях на риба тон, но завърших с пушена сьомга. Много солена и мазна. И утре ще съм с + ама карай.
СЛед плодовете май ще направя яйца вместо соево мляко. По-разумно ми се вижда.

Супер много благодаря за похвалите, помагате ми да не се издъня! bouquet Hug
Днес отидох с кожена рокля на работа. Питаха къде съм си загубила бича. Joy Пожънах голям успех и ми се услади много. Гледам жално ябълките за утре, но си пия кротко чая. Заслужава си.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 512
  • У дома
Херзен, ами виси ми и не съм за снимки, хайде след 12 дни ще ви се снимам да ме видите Wink има и нещо друго аз от доста време практикувам на Сиска вечерите с протеин, а от три седмици спрях съвсем да вечерям, понякога даже и не закусвам. Сега с моното си продължавам тази схема, може и затова изведнъж да съм заслабнала, днес и дънките ги обух доста лесно. Далече съм обаче от Дези и Сиска, тюфлек съм си hahaha Joy
Дези за плодовете,
Скрит текст:
незнам дали съм ви споменала, но бях на 90ДД, там и заслабнах след раждането(25 кг), и много плодувания отделно съм правила, тааа най-най-хубави резултати имам от стабилно ядене на плодове. Ако гладувам, т.е. хапна 5 ябълки или някакви мижави количества за деня, съм с 200-300гр в минус, наплющя ли се стабилно с няколко кг плодове и после минуса е в килограми...това обаче е ЛИЧНО МОЕ виждане на нещата, да не ме наскачате сега, а и аз съм мноого лакома, ама мнооого. Обезателнооо ако можеш да намериш за вечеря диня, тази диня е вълшебница, ще се изумиш какви минуси носи вечерята с диня. Цял динен ден не е ок, няма такива резултати, подута си и си все гладна, примерен мой плодов- закуска-един-два грейпфрут, след още два часа още един или два(зависи колко са големи, последно купувах много малки), за обед 2-3 банана(това за мен си е чист хляб Laughing) и авокадо съм яла за обед, също добре се получава. След два-три часа 2 ябълки или круши, вечерта наплюскване с диня(срам ме да кажа колко, ама и по половин диня съм яла Blush), ама чак да ми е тежко, не по-късно от 18 часа, с водата и течностите се приключва в 20 часа. Пак да кажа това са мои опити и тестове, правила съм моно от всички плодове, които се сещам, ами такива комбинации са ми най-сполучливи откъм минуси. За мен моно от плод няма желания ефект, писва ми цял ден едно и също и обикновенно съм много гладна, затова смесено ми е било най-вкусно. И плодови бонбони съм правила..ама там лесно се улисваш и става мазало Blush
За утре съм готова-4 варени яйца за З,  4 бъркани за О Laughing

# 513
  • Велико Търново
Добро утро!
Genni, далеко може да си от Дези, Сиска някъде през годините изгуби мотивация.Та 20 години са много време..
Дези, обаче е страхотна! Heart Eyes

Herzen, а познай дали няма точно това да ям Mr. GreenТова е един ресторант с обстановка от моето детство, който от години е най-посещавам.Това Щастливеца пасти да яде пред него-там може да се наядеш с вкусна храна за прилична сума.Всичко в него е носталгично.Собственикът, персонала, обстановката, посудата .....всичко Simple Smile
Намислила съм като се върна от работа да хапна малко, да тренирам и като се върне голямото дете от училище към 18.00 да отидем.Ще си поръчам плато-мазна пържола по ВМ-НВХ Mr. Green
Вчера изядох планираното, обаче голямото дете беше правило пилешки хапки/печени/ и бяха останали 4 бр. , изядох ги BlushРезултат от вчера минус 1.8 кг. Т.е. тази сутрин 60.600 ooooh!

Хубав ден и без издънки, особено за мен се отнася последното Hug

# 514
  • София
Добро утро! Днес след вчерашния зеленчуков съм на +, малко се отчаях. До сега след зеленчуковите никога не съм била на +, а съм я правила доста пъти. Чудя се дали не е от киселите краставички? Надявам се с рибата да ги сваля. ☹

# 515
  • У дома
С тия вашите резултати ме надъхвате да не се отказвам и има светлина в тунела😂Сиска...хайде моля ти се, виждала съм ти снимките...далече съм от спортното ти телце Hug на Дези бедрата няма да ги коментирам Heart Eyes
Такааа..днес ден 3-ти Ийцааа...ако не закудкудякам до два дена няма кога😂😂😂днес 8броя за героя съм приготвила😶
Маги, виж как хубаво сама си си отговорила Hug естествено, че от киселите краставици, задържала си вода😉спокооо, от кисело зеле имах кило и половина в плюс😉ще падне днес от рибата със сигурност.
Лек и усмихнат ден момичета😊

# 516
И моят + падна, а даже и още малко. -500 гр.
Така днес на риба. Хапнах вече малко.
Хубав и усмихнат ден от мен момичета! Blue HeartPurple HeartYellow Heart

# 517
Здравейте и от мен! Вчерашния ден мина добре с изключение на подутия корем,който днес е залепнал за гърба ми ☺. Бях си подготвила круши,ябълки,мандарини и тиква...амиии закусах с круша и оттам като ми тръгна на печена тиква...случайно нацелих една много сладка,та голямо ядене падна. Днес същото,утре както писах ще заместя млякото с риба и ще се кача на кантара след нея,защото с тиквата ставам отводнителна система. Дръжте се момичета диетата работи,само повече усмивки и напред!

# 518
  • София
И моят + падна, а даже и още малко. -500 гр.
Така днес на риба. Хапнах вече малко.
Хубав и усмихнат ден от мен момичета! Blue HeartPurple HeartYellow Heart
Коя диета правиш?

# 519
63.5, две седмици моткане между 63 и 64
днес и аз яйца, нарязала съм си едно авокадо между тях  Blush
сутринта - 3 бъркани, на обяд 4ри варени, утре пак така

# 520
  • Велико Търново
63.5, две седмици моткане между 63 и 64
днес и аз яйца, нарязала съм си едно авокадо между тях  Blush
сутринта - 3 бъркани, на обяд 4ри варени, утре пак така

Herzen, аз с 250грама маскарпоне, 50 грама масло и около 400 грама извара имах зверски минус.Аз много лесно прекалявах с ВМ-НВХ, защото много се увличах с количествата и от там напълнях, вместо да отслабна BlushОбаче с маскарпоне и масло просто няма как да се преяде, става тежко Mr. Green
Аз яйцата ще ги правя с масло, яйчен фаст.Калориите ще ги гледам да са към 1200.В класическия мазен фаст на едно яйце се полага 1 с.л. масло.

# 521
тежко ми, много ми е тежко  Laughing Mr. Green
сега съм прилегнала на бюрото и се чудя ще ли изобщо огладнея днес  Joy
само с масло ги закусвах, 20гр

много са ми скучни яйцата и повече от два дни не ги мога,
ей на и сутринта гледам ги нарязани в кутийката, бели и самотни... ами резнах им авокадото и китка магданоз

# 522
  • У дома
Снощи четох за фаста, значи и аз съм на фаст😂😂😂хапвам към 9.30 и след това около 12. That's all...дано заслабна, че освен тумбака май и бричове имам😨😨😨защо така се изгаври тоя метаболизъм..как лесно слабеех преди.....
Днес и аз сложих в бърканите яйца масло, но за 4 яйца около 1/2 с.л.масло...аз да не се мина..ама може ли авокадо в протеиновите дни, за мазнина ли го броите?

# 523
не може, как ще може  Naughty  Laughing
нали единственият ензим на яйцата ще се разсърди и отиде диетата  Laughing
и магданоз не може  Naughty Naughty Naughty

Genni, ако не ти се яде много-много-много авокадо, не се хлъзвай и си карай само на яйца
аз чийтвам, защото не вечерям и вчера течния мина без издънки
а и съм отвикнала на моното, само рибните изкарах без добавки
за втората врътка мисля да е наистина по едно на ден,
като е сигурно, че картофени дни няма да има

# 524
  • Велико Търново
Чиста мазнина е :peace:80% е мазнина.
Herzen, на мъжа ми ги правих по следния начин-разбивам две двойки по 2 яйца, 1-2 с.л. вода и става тънко като палачинка, намазвах с маскарпоне или масло, слагах 20-30 грама месо и завивах.В нашия случай оставяме само яйцата и маслото/маскарпонето или пък намачкано авокадо с горчица Blush

Общи условия

Активация на акаунт