МОНОДИЕТА - тема 18

• 108 589
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Добре звучи идеята, и аз ще направя така. Най-много ми липсват ядките и тахана. Още 12 дни ми остават.

ДНес започвам 2ра врътка, купих си сладки картофи/батати, да видим какъв ще е резултата от тях. Утре ще съм на нормални, ако не ми хареса. Но те са като тиква, сигурно ще е добре.

Хубав уикенд! bouquet

# 556
  • У дома
Здравейте дами, вчера малко омазах пейзажа, хапнах две хапки кашкавалена бисквитка, а трябва ше да съм само на зеленчуци...и все пак равносметка от двата дни зеленчуци е само -300гр.
Доволна съм от волята си, не вярвах да устискам, като се има предвид, че правя и фаст, т.е. не вечерям. Последното ми ядене е около 13-14 часа, понякога дори и не закусвам Crazy
Днес 7 ден-ще хапвам пиле, утре 8- мисля риба и скариди, или само скариди. Може ли всъщност скариди newsm78
Аз няма да правя почивка и ще си продължа, всъщност мисля да карам така до 18 декември, на 19 летим за БГ, така че по летищата незнам , може да направя плодов, най-лесно ще ми е да си нося плодове с мен Whistling
Следващата врътка няма да ям картофи, ще видя ориз, а след това може и батати, не е лошо като идея и на крем супа са много вкусни newsm78
Успешен и отслабващ уикенд дами Hug

# 557
плодове за днес
ей, голям глад

# 558
Привет.
Първи ден на картофи, 63 кг тази сутрин. Идвам от зелева супа, където свалих 4 кг.
Целта ми е 55 кг. Момичета, дали може да се промени малко диетата на ВЧ. Имам риба и мисля в понеделник и вторник да съм на нея.
Благодаря.

# 559
Аз приключих тази врътка -3 кг.
Днес и утре съм почивка.
Понеделник пак съм тук. 🌻🌹💟💜💝🌼🌸🌺

# 560
  • Велико Търново
Добро утро Heart Eyes
И аз тук-падам, ставам, но продължавам Blush
Дези, ти си страхотна!

# 561
  • У дома
Добро утро дами😊
Днес първи плодов, ако огладнея ще хапна и зеленчуци. Досега 2 мандарини и малко бадеми(моя приумица са ядките, за мен е излишно да стоя гладна, предвид, че не правя диетата за ден или два, а ще продължи около месец).
Днес изчислих дните...и ще направя три завъртания без почивка на ВЧ. Приключвам на 17 декември. На 18 ще е почивка, а 19 най вероятно ще е плодов. Днес се премерих 68.3...доволна. С бавни темпове съм се запътила към 65😊
Лек и усмихнат ден на всички😚

# 562
отказвам се от моното, грам дисциплина няма при мен  ooooh! Naughty
продължавам с яйца за закуска и пържоли на обяд, добавки - безвъглехидратни

# 563
  • У дома
отказвам се от моното, грам дисциплина няма при мен  ooooh! Naughty
продължавам с яйца за закуска и пържоли на обяд, добавки - безвъглехидратни
Е, хубава работа😂
Аз знаете ли какво забелязвам, ако се харесвам в огледалото и в дрехите, забравям за режимите и веднъж седмично следя килата..то цял живот на диети ни си е работа😉
Херзи, успех с каквото и да продължиш Hug
Аз в неделя ще омажа пейзажа....половинът има РД и с дребното ще правим мноого шоколадова торта с плодове....е признавам си без бой, ще хапна... а може и две-три глътки вино за здраве😊

# 564
  • София
Здравейте, нова седмица - много минуси. Днес на картофи, много ги обичам. Имам прегрешения събота и неделя, та за това тази седмица сериозно! Хубав ден и минуси Simple Smile

# 565
Добър ден от мен. Трети ден на ВЧ, само че е риба вместо пиле, просто имам пушена скумрия. Едвам изядох едно парче сутринта, миризмата ме убива. Иначе сутринта, след два дни картофи на корем - 61.9 кг. Мотивирана съм, на 28 октомври бях 67 Simple Smile
Много минуси на всички!

# 566
  • У дома
Елизабет, само да знаеш че от пушената риба може да задържиш вода и да не се демотивираш😉
Аз хапнах още две ябълки май след работа ще мина за авокадо😂

# 567
  • София
Здравейте, момичета. Simple Smile
Да попитам, дали може да се направи ден с овесени ядки/ трици?

# 568
Здравейте, момичета. Simple Smile
Да попитам, дали може да се направи ден с овесени ядки/ трици?

Овесени ядки с вода може, има такава отделна монодиета из форума. Аз съм правила 2 дни такива, и то успешно.
Триците не са подходящи, защото извличат вещества от организма, виж подробно при Дюканките, не се приемат повече от 3 лъжици на ден. Не става за моно. Но на натурален овес може. Peace

Аз и днес бях в почивен.  Twisted Evil Оплесках се до ушите значи и ме е страх от йойо.
Утре наистина започвам отново за последните 2 кг!
В овулация съм, и затова ме гони бесния глад. Ядки ям, не сладко и не тесто, но пак не е моно.
Тичах 12кн в парка, да не е за без хич. smile3535

Лека вечер на всички! Hug

# 569
  • София
много благодаря.  bouquet
Аз си направих някаква моя вариация на моното:

2 дена кисело мляко по 3.6 %- 3-4 кофички на ден
2 дена ориз и жито- много обичам, но в един момент ми идеше да ги хвърля  Laughing
2 дена яйца- пържени, варени, на омлет- по 10- 12 броя на ден
2 дни картофи- надявам се да не ми се отразят с +. Иначе това, заедно с млякото са ми най- вкусните дни. Grinning Grinning
За първите 6 дена свалих около 3 кг и панталоните ми стоят много по- свободно. Утре след картофите ще видя как е.
Че аз от година и нещо съм на ВМНВХ, но последните месеци, въпреки режима се поокръглих леко. Та ще ползвам моното за раздвижване на метаболизма.

Общи условия

Активация на акаунт