Юлски бебета 2016 - тема 6

• 65 945
  • 662
  •   1
Отговори
# 465
Какво и има? Бързо оздравяване!

# 466
Мишолинка,как е беба днес?Оф кофти са тези болести и то в тези жеги.Незная как се справяте вие,които като мен са в апартаменти. Алекс е много нервен и той не знае да пълзи ли иска или да ходи,придържайки го.Вчера го сложихме в едно басейнче и имаше половин час спокойствие.Иначе навън е адски горещо но излизаме.
Елена и аз благодаря за идеята с прежда,дори е по подходящо за момчешки парти.Нашето е на 8.07.

# 467
Здравейте, малко да ви се оплача. Анди е буквално залепен за мен. Вчера бях да помагам на сестра ми да се мести, той дори и при нея не иска да седи, реве протяга ръце към мен. Снощи на сън плака и ме търси, прегръща ме и ме стиска. Днеска само да отида в другата стая да взема нещо , плаче и тръгва да пълзи след мен. Сладко е, че ме обича, но каквото и да правя той се държи за кракът ми, в тоалетната пак сме заедно... боли ме кръса вчера да го нося цял ден, като го поставя на земята и почва рев.

# 468
  • Варна
Мерилин и моята дъщеря е така от няколко дни . Дори вече втори като заспива ме ползва за биберон,а това за една година НИКОГА не се е случвало. Не мога да си изкарам цицито от устата й и започва да реве. Държи се краката ми и ми дърпа панталонките чак ми ги събува.
Не знам какво й стана,но дори и при баща си не иска да стои.
Преди няколко дни й изби шести зъб и мислех, че ще се успокои,но постоянно се чеше над горната устна и носа ,дори когато спи. Дъвче си пръстите така по-навътре и отстрани.
Нали след като излязат горните резци трябва да излязат и долните странични първо? Да не я мъчат кътници се чудя!
Абсурд да ми даде да й погледна в устата!!!

# 469
Здравейте,

Някой да има избили предкътници? Аз съм от августовската тема, но Дамян е роден юли и сега му никнат 9 и 10 зъб. Днес като надникнах видях, че има доста голяма подутина, при това синя... притесних се. Така ли трябва да изглежда никнещ предкътник? Първите му 8 зъба не бяха с такива подутини... Sad

# 470
Здравейте, как разпределяте манджите от детската кухня? Супата кога я давате? Основното ще го давам вместо зел. /местно пюре,  десерта - вместо зърнената каша с плод... Някой други идеи?  Rolling Eyes

# 471
Янна, и Анди е с 8 зъба и всичките кътници са надути във формата на зъб, но все още покрити с венец отгоре. Незнам дали помогнах нещо хахах.

# 472
А, цветът на венеца какъв е? Simple Smile

# 473
А, цветът на венеца какъв е? Simple Smile
Това което виждам аз си е нормално розов венец, обаче в една друга група? една майка беше снимала на бебето венеца, така беше леко посинял, но после май отмина без нищо.

# 474
Благодаря за пожеланията, всички дечица да са живи и здрави!
Елена взех два пакета квадратни блатове и ги сложих един до друг и както са с опаковките върху картонената опаковка си очертах единица по продължение на двата блата и после си я изрязах, с остър нож по шаблона после много резно ги разрязах и като има и крем отгоре въобще не седеше като от две части, абе идеално ми се получи  Mr. Green а за декорация си направихме с каката гирлянд от 1-ци и бодинца  Party разпечатах ги и после ги оцветих, но можеш просто да ги направиш като контур елементарни форми са, направих на бодитата райета, точки, звездички...
Някой питаше за кухнята - сутринта ни е млякото, после беше попара /кус-кус/ отпадна тази закуска от известно време и към 13.00 яде манджата, 16,30 десерта от кухнята /не всички давам затова правя и каши/ и към 19.00 последно ядене супата с два сухара вътре

# 475
Аз питах за манджата. Т. е. при вас храненето вече е 4 пъти на ден?

# 476
Дени, пускахте ли изследвания?
Бързо да минава!

Какви изследвания? Нещо специално заради вируса ли ? По принцип точно няколко дни преди това пускахме стандартните изследвания - кръв и урина , които се правят на 1г и всичко е ОК.
Мина бързо, само 1 ден имаше температура, после още 2-3 дни по-редки изхождания и сега 1 седмица по-късно всичко е супер. Реално страшното беше само 24часа, слава Богу! Simple Smile

# 477
Относно спането - и аз мисля, че жегата ги мъчи и по принцип около 1г4м-1г-6м би трябвало да минат окончателно на 1бр дрямка, но и при нас напоследък е само една, която дори е преди обяда му... Ако спи хубаво около 2часа, не го мъча повече, а ако дремне само около 1ч после следобяд го пробвам пак, но ако реве и се мъчи  повече от 10-15 минути се отказвам и просто е готов за лягане винаги рано рано окооло 20-21ч Simple Smile Всъщност винаги си е лягал по това време откакто станана около 3-4 месеца.

И ние ще празнуваме тази Събота, уж щяхме и ние да сме 20-30 души..голямо градинско парти, а май един по един всеки си прави други летни планове и ще останем само с бабите и дядовците..хаха... аз вече съм поръчала разни хапки, торти, мъфини...ще гледам да не прекалявам с храната, защото знам че нищо почти няма да се изяде. 
Не успяхме да празнуваме предния уикенд, защото и ние бяхме кумуве на една сватба, супер изживяване и едно от най-изтощителните неща..хаха..възстановяваме се вече 3-ти ден, букавлно физически сме като разглобени... Бебчо се гледаха с баба си , всичко е било спокойно , започваме сериозни тренировки по свикване с бабите...хаха.. засега за цялата тази 1 година се е налагало само 2 пъти за по 24часа да се гледат, ама и това си е добро начало Simple Smile

И аз ползвам този интимен гел Вагизан, още преди доста години , гинеколожкат ана сестра ми й и го беше препоръчвала и съм доволна.

# 478
Здровейте,ние бяхме на море за няколко дни.На малчо не му хареса водата,но от пясъка беше очарован ,изяде доста  Laughing
И ние на рождения ден ще празнуваме и ще правим кръщенка,идва нашия менец мами,да са ни живи и здрави дечицата и ние покрай тях  Hug
И ние се кърмим още и аз вече се чуствам изтощена,но той е мн пристрастен незнам как ще го отбия  Thinking

# 479
Благодаря за пожеланията, момичета Hug Детенце вече е по-добре, но продължаваме с лечението, за да закрепне съвсем. Нещо вирусно е и го лекуваме с вит. Ц, Проспан и Имунопринозин. Кашля малко, сополки и няколко пъти имаше температура.

Общи условия

Активация на акаунт