Юлски бебета 2016 - тема 6

• 65 929
  • 662
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте! Нещо не върви тази тема. Къде се изпокрихте? Laughing
Моето човече е пораснало толкова много, чак ми става мъчно, като се сетя колко бързо мина времето.
Такъв интерес има към нашата храна и реших, че му е време да минава на нормална с всичките й подправки. Единствено сладко, сладолед, шоколади и пр. не му давам, но покрай каката ми се струва, че скоро и това ще опита.
Да ви кажа, че в България детските стоки - памперси, пюрета на същите марки са по-скъпи от тукашните. Ненормална работа.
Скоро ще го давам на детска градина и сърцето ми се къса. Усещам, че ще е ревлив като сестра си.

# 511
  • Варна
Момичета защо мислите, че 9 кг са минимални за дете на годинка?
Нашата педиатърка казва за дъщеря ми, че не е от дребните бебета, а тя също е 9 кг.
Пипа, за момиченце сте перфектни.
Ние с тези 9200гр сме под средната граница за момченце,която все пак е 9600гр..не е страшно.Иначе пък е 79см.
За момиченцата е нормално да са по-мънички,но все пак си опира и до ген.
Да, не помислих за разликата между момчета и момичета. Relieved

# 512
Да, вярно е, че са по-скъпи - в България 250 г каша хип е 8,40 лв. В Германия 500 г е 3,50 евро. Не знам защо е така, но като бяхме при майка ми всичко бебешко ми се стори по-евтино, вкл. и останалите стоки.

# 513
Момичета защо мислите, че 9 кг са минимални за дете на годинка?
Нашата педиатърка казва за дъщеря ми, че не е от дребните бебета, а тя също е 9 кг.
Пипа, за момиченце сте перфектни.
Ние с тези 9200гр сме под средната граница за момченце,която все пак е 9600гр..не е страшно.Иначе пък е 79см.
За момиченцата е нормално да са по-мънички,но все пак си опира и до ген.
Моя син е 8600 гр и педито каза, че е идеален.

# 514
Да са живи и здрави,килограмите нямат значение,всички сме различни.
Днес съм доволна,хапна овесени ядки със пюре от сини сливи и чакам резултат.
Биха му морбили онзи ден,първата нощ всичко беше наред,но тази нощ се бъдеще често със силен плач...

# 515
Минзухарче, за морбили сигурно знаеш, че симптоми след 6-7дена се очакват. Може да има леко подуване на лимфните възли особено зад ушите, както температура.
Има ли някое бебе, което не иска да дъвчене още?

# 516
  • Варна
Минзухарче, за морбили сигурно знаеш, че симптоми след 6-7дена се очакват. Може да има леко подуване на лимфните възли особено зад ушите, както температура.
Има ли някое бебе, което не иска да дъвчене още?
Да,и моята дъщеря не иска да яде пюре с по-едри парчета и това не е прецедент. Това, което забелязвам е, че повечето наборчета са така.
Лошото обаче е, че иска да се храни сама с вилица и лъжица. Тогава дъвче, но го и плюе. Почти нищо не изяжда ,но й е интересно,а пюретата са й скучни.
Общо взето не знам кога ще започне да се храним нормално!

# 517
Да, smile, педиатърката ни предупреди, че симптоми може да има до 10дни след биенето й.
Относно дъвченето и храненето също предпочита да смуче и гълта,въпреки че има девет зъба. Дано проядат ,че в чудо се виждам с това неядене.

# 518
Нашата госпожица пък май прояде напоследък Praynig И излиза, че вече не е от най-дребните.
Аз й давам от нашата храна, като отделям за нея преди да сложа сол, черен пипер, люто. Лещата онзи ден я пасирах малко след като й се мръщеше преди това. Иначе не съм сигурна доколко дъвче, но й давам храна на парчета, така че явно се справя някак си.
Проходи буквално тези дни, като има падания, но явно доби смелост Heart Eyes
Ще ходим за ваксина тази седмица. Дано да я понесе леко. Не знаех, че реакция се очаква след толкова време. Надявах се да си бъдем заедно, но излиза, че може вече да съм на работа тогава Praynig

# 519
Браво, Мишолинка! Щом яде парчета значи си дъвче.
Моята изобщо не иска, а сега и е болна и на диета. В болница сме с рота вирус от морето.
Иначе за ходенето почна на годинката, а сега си върви и свободно само от вр. вр. се клатушка и пада.

# 520
Мишолинка, значи скоро ще правите прощъпулник. Моята девойка ходи по мебелите или ако я държа за двете ръце.
Смайл, и това ще мине! Бързо оздравяване!

# 521
Момичета, наистина обмислям да направим прощъпулник, въпреки че не сме фенове на традиции от подобен род Embarassed
Малката не успя да се разболее на морето въпреки, че се бях подготвила психически. Утре обаче ще я водя на ваксина и вашите предупреждения леко ме притесниха Confused Дано я понесе добре Praynig
Исках да питам нещо конкретно, но вече го забравих Embarassed Laughing

# 522
Мишолинка, а вие слагали ли сте ваксина за рота вирус? Колко време след морето вече сте вкъщи?
Аз също мисля да правя прощъпулник.
Ели, благодаря!

# 523
Мишолинка, а вие слагали ли сте ваксина за рота вирус? Колко време след морето вече сте вкъщи?
Аз също мисля да правя прощъпулник.
Ели, благодаря!
Не сме правили ваксина за рота вирус и заради това имах очакания, че може да има случка. Изпи много морска вода и пясък похапна ooooh!
От 10тина дена сме вкъщи. Не ми казвай, че и тук може да има забавяне Praynig

# 524
Не, не, досега щеше да се е проявило. Ако има нещо, то ще си от града, а не от морето.
Моята да е изяла някоя и друга песъчинка, и да е близалка водата, но ето, че я хвана.
Вие къде ходите на море?

Темичката ни замря.Жалко!

Общи условия

Активация на акаунт