Пак смяна на времето... Аман!

• 19 108
  • 177
  •   1
Отговори
# 120
Аз мога да спя по всяко време. Не ми е нужен час, нито тъмнина.

# 121
Да де, ама като биологичният часовник е настроен на един режим, отместването с един час се явява сериозен проблем, защото няма как да започна изведнъж да заспивам с един час по-рано, но пък трябва да стана един час по-рано, което води до натрупване на умора. В края на първата седмица съм спала 7 часа по-малко и сутрин се будя недоспала, което до обяд ме кара да се прозявам, а следобед да си търкам очите, защото ми люти от недоспиването.

# 122
Добре де, вие винаги ли заспивате по едно и също време?  Thinking
Винаги в 22:30? Никога не си лягате по-рано, по-късно... и винаги спите по точно 7 часа и 38 минути?

Наистина ми е странно. Никога не съм лягала в точен час и в рамките на една седмица е имало нощи, в които спя по 6 часа, през други по 10 часа...

# 123
Ами да - повечето пъти си лягаме в точно определено време, трябва да е нещо извънредно, за да си легна по-късно. Хората, които всяка сутрин стават по едно и също време, имат режим и си лягат по едно и също време и няма как изкуствено да заспиш един час по-рано и точно този един час по-малко сън ни разказва играта.

# 124
И аз си лягам под час, ако има нещо извънредно, закъснявам, +/-30 минути не ги броя.

# 125
Вече една седмица съм със страшно главоболие отзад зад главата.

# 126
  • София
Разказа ми се играта от смяната на времето. Малкият не мога да го сложа по-рано да спи, съответно пречи на по-големият и сутрин едва го будя за училище. Съответно докато чакаме малкият да заспи и ние се изнервяме, той също е изнервен, защото го слагаме с час по-рано. Като резултат заспива още по-късно отколкото преди е заспивал по старото време. Като се изнервя, Хашимото-то ми се обажда и ставам още по-зле.
С една дума у нас е ужас! Недоспали сме и криви. С нетърпение чакам събота и неделя, поне да не ставаме рано за училище Tired

# 127
  • Варна
Ами да - повечето пъти си лягаме в точно определено време, трябва да е нещо извънредно, за да си легна по-късно. Хората, които всяка сутрин стават по едно и също време, имат режим и си лягат по едно и също време и няма как изкуствено да заспиш един час по-рано и точно този един час по-малко сън ни разказва играта.
И аз си лягам под час, ако има нещо извънредно, закъснявам, +/-30 минути не ги броя.
Вече една седмица съм със страшно главоболие отзад зад главата.

Ей това се опитвам да обясня и аз от колко време. Не е въпросът дали ставаме в 6:38, а че трябва да станем в 5:30 вместо в 6:30. Защо не се разбира, не знам. И аз като не работя, нямам режим, но през седмицата си е проблем. Като "маносани" сме всички откак смяната е факт.

# 128
Ненавиждам смяната на времето, тази година ми се отразява ужасно.

Едва ставам за работа, вечер не мога да заспя до 00ч., а това ми е прекалено късно.
Децата са същите, сутрин много трудно стават.

# 129

Ей това се опитвам да обясня и аз от колко време. Не е въпросът дали ставаме в 6:38, а че трябва да станем в 5:30 вместо в 6:30. Защо не се разбира, не знам. И аз като не работя, нямам режим, но през седмицата си е проблем. Като "маносани" сме всички откак смяната е факт.

И като си като парцал първия ден след ставане в 5:30, после не заспиваш ли лесно в 9:30 вечерта? Simple Smile

# 130
Изобщо не ми пречи смяната. Ставам винаги по едно и също време, но си лягам в различно. Мога да си легна и в 9, ако ми се спи, мога и в 2, ако съм подхванала някоя интересна книга. Е, при втория случай ми е малко тегаво на следващия ден, ама четенето иска жертви.
Ако ще остава само едно часово време, си искам лятното. Ако трябва да живея само със зимното, ще ми е кошмарно. Искам си късното мръкване, като се почне от април, че до септември - рай.

# 131
 Изобщо по никакъв начин не ми се отразява смяна на времето. Много ми е странно как някои получават главоболие и т.н. Вие не пътувате ли в чужбина, не ходите ли по екскурзии? Щом промяната на един час предизвиква у вас такива оплаквания, ако пътувате някъде, където разликата е два или повече часа трябва да се гътнете и да мрете сигурно  Laughing

# 132
  • София
Не съм пътувала от години, но смяната не ми се отразява по никакъв начин.

# 133
  • Варна
Защо сравнявате работен режим с екскурзии?

Иде пролет, и ако не пътуваме, какво? Нямаме право на мнение и усещания?

ston, като ставаш по едно и също време, какво се случва при промяната на часа? Днес си станала в 7, а утре "същото време" е 6. Та за кое "същото време говорим"?

# 134
Изобщо по никакъв начин не ми се отразява смяна на времето. Много ми е странно как някои получават главоболие и т.н. Вие не пътувате ли в чужбина, не ходите ли по екскурзии? Щом промяната на един час предизвиква у вас такива оплаквания, ако пътувате някъде, където разликата е два или повече часа трябва да се гътнете и да мрете сигурно  Laughing
Скоро пътувах и полета ми беше 15 часа и все едно не съм сменяла никакви часови пояси. Явно че моя биологичен часовник се влияе само от светлината и стане ли тъмно ми се приспива Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт