Той иска да се разделим

• 17 023
  • 153
  •   1
Отговори
# 15
Ти достойнство имаш ли  newsm78
Направо не знам какво чакаш - чудо да се случи?

Момчето ще те потърпи още малко и тогава нещата ще станат наистина грозни.

# 16

Имам достойнство и не мисля,че трябва да ми задаваш подобен въпрос след като не ме познаваш.
Изключително трудно е да си намериш работа тук,още повече като си студент.Дойдох с всичките си спестявания,правя всичко по силите си да си намеря работа и да оправя връзката си.
''Момчето'' не ме търпи. Правя каквото мога,за да може той винаги да се чувства добре и обичан.
Проблемът е дали има смисъл да се опитвам,тъй като той е лабилен,имал е две подобни връзки преди мен,с големи очаквания и накрая провал.

# 17
  • София

Имам достойнство и не мисля,че трябва да ми задаваш подобен въпрос след като не ме познаваш.
Изключително трудно е да си намериш работа тук,още повече като си студент.Дойдох с всичките си спестявания,правя всичко по силите си да си намеря работа и да оправя връзката си.
''Момчето'' не ме търпи. Правя каквото мога,за да може той винаги да се чувства добре и обичан.
Проблемът е дали има смисъл да се опитвам,тъй като той е лабилен,имал е две подобни връзки преди мен,с големи очаквания и накрая провал.
Ако ще правиш кариера на жена караща някой да се чувства обичан намери някой, който търси това. Иначе си намери работа или се върни в България. Очевидно този мъж не иска да бъде с теб в този формат, а и, не те познавам, но пак ще кажа, не виждам ти какво намираш в него при описаната картина.

# 18
Трябва да направиш нещо, колкото и да ти е трудно.
Грешката ти е била, че прекалено си се успокоила във връзката ти и си спряла да се трудиш, от там нататък си му омръзнала.
Той има хубава работа, иска вероятно да си свърже живота с жена, която и тя има хубава работа, тогава ще си ходят по почивки, ще си купят къща и т.н. За да е стабилна една връзка, трябва партньорите да са равностойни.
Той с теб се чувства несигурен, защото ти си нестабилна.
Трябва веднага това да го промениш, тогава може би ще имаш един последен шанс да се сближите. Ако поостанеш още 2,3 седмици при него и без работа, помни ми думата, че ситуацията ще ескалира и той може и да те изгони.
И тогава ще се наложи да си заминеш скорострелно за България.
Така че се стегни и се вземи в ръце.
Няма как да останеш при него и да си на негова издръжка, няма как.
Понякога чвек губи, приеми че си го загубила и продължи напред.
Ако започнеш работа в друг град, загубата ти ще е малко по-лека, понеже ще си заета по цял ден. В Мас Доналдс няма ли работа?

# 19
Аз не седя със скръстени ръце,опитвам се като не давам пари в момента,да компенсирам с всичко друго.
Не знам как точно компенсираш с всичко останало, но да стоиш по цял ден вкъщи и накрая като се прибере момчето да завари мръсни чинии в мивката определено не ми се връзват с "всичко друго". Нормално е да се изнервя от това, а щом го даваш като пример явно не е единичен случай.
И за какво излизане навън говориш, след като ти нямаш доходи, той те издържа, издържа себе си, плаща сметки, а може би и наем. С една заплата, колкото и да е голяма, е повече от нормално че не му се излиза и не му се харчат още повече пари за твои прищявки. Вероятно ако работеше и изкарваше някакви пари нещата щяха да са по-различни, но към момента това е положението.
Нормално е, че не знаеш на къде да поемеш. Сега си свикнала да си стоиш вкъщи, да има кой да те издържа и всичко да ти се сигурно - от покрива до храната, но ако се изнесеш тези неща ще трябва сама да си ги осигуриш ...
Един съвет от мен ако искаш наистина да се оправят нещата между вас - изнеси се и си намери по-скоро работа, дори и почасова да е и да се налага да живееш в малка стаичка. Много вероятно е той наистина да те обича, но да му тежи факта, че "носи на плещите си" и двама ви, вместо да сте една идея по-равни.

# 20
Пробвам абсолютно всичко и навсякъде.Тук става с раздаване на св-тата директно в магазина/кафенето.Раздавам всеки ден по много.Тъжното е,че и двамата изпитвахме нещо голямо,особено той.
Прибрах се по-рано от бригадата си в Америка,за да дойда тук и за да сме заедно и да уча.

# 21
тъй като той е лабилен,имал е две подобни връзки преди мен,с големи очаквания и накрая провал.
Тогава тази раздяла ще е най-гоемият ти късмет. Лабилни мъже провалят живота на една жена, не си го причинявай. На една жена и трябва силен мъж, на който да може да се облегне. Като излезе по майчинство например. А не всеки ден различно мнение и да ревтуни. Сега си млада и не усещаш, но след 10-тина години ще е най-голямата ти грешка, че си останала с него.

# 22
  • София
Пробвам абсолютно всичко и навсякъде.Тук става с раздаване на св-тата директно в магазина/кафенето.Раздавам всеки ден по много.Тъжното е,че и двамата изпитвахме нещо голямо,особено той.
Прибрах се по-рано от бригадата си в Америка,за да дойда тук и за да сме заедно и да уча.

В Англия намирането на работа най-често става през агенция. Намери няколко и ще ти намерят работа. Стига да нямаш много претенции може и да е много скоро.

# 23
  • София
Той работи по специалността си и взима изключително добри пари.
Откакто започна работа много се промени.
Аз не седя със скръстени ръце,опитвам се като не давам пари в момента,да компенсирам с всичко друго.

Изоставаш, момиче, не се ли усещаш?
Променил се е, защото са му пораснали възможностите, в друга среда е вече, а ти не мърдаш напред с нищо.
Нямаш с какво да компенсираш- нито имаш нещо вълнуващо и интересно да му кажеш, нито ще му се отрази на кесията като измиеш чиниите и пуснеш пералнята.

Имам чувството, че ти искаш да живеете като семейство с жена- домакиня, а той иска равностоен партньор с интереси и
на неговото ниво.

# 24

Естествено, че не те познавам - чета написаното и коментирам него  Peace
А приятелят ти явно не се чувства добре, щом повдига въпроса за раздяла.

Едно е ясно - тази ситуация няма да продължи вечно и ще има развитие. Въпросът е ти дали ще си активна страна в развитието или просто ще се движиш по течението.

# 25
Вижте,разбирам много добре как звучи написаното.
Дори и да искам в момента няма как да бъда на професионалното му ниво и да имам такава среда от хора,каквато има той.
Опитвам се да си намеря работа,просто не мога да го разбера - той плаче,иска да го гушна,съжалявал за всичко и тн. Обърква ме.
Благодаря сърдечно за съветите ви  bouquet

Последна редакция: сб, 25 мар 2017, 19:09 от sindi1994

# 26
Гледате в грешна посока. Според мен просто се е появила друга.

# 27
  • Mediterraneo
Ами писнало му е на човека да те издържа, за това е и края на връзката.

Прекрасна причина за раздяла, да! Добре, че повечето мъже не са като него! На всеки се случва да остане без работа и да го издържа партньорът му( добре, на ССФ това няма как да се случи,а и да се случи, тя има авоари в банката и поне 3 имота, които дава под наем, та без доходи никога не остава). Ако след всяко оставане без работа следваше прекратяване на връзката, то кой, по дяволите, изобщо би имал връзка  ooooh! ooooh!

# 28
Проблеми се появяват във всяка връзка, разминавания във вижданията и т.н. Просто се казва какъв е проблемът и "виновната" страна преценява по възможностите ли й е да промени положението или да намерят трети вариант, приемлив за двамата.
Когато обаче директно се каже, че по принцип вече не иска връзката, след уж голяма любов, ясно е, че е дошла друга, по-голяма.

# 29
  • София
Ами писнало му е на човека да те издържа, за това е и края на връзката.

Прекрасна причина за раздяла, да! Добре, че повечето мъже не са като него! На всеки се случва да остане без работа и да го издържа партньорът му( добре, на ССФ това няма как да се случи,а и да се случи, тя има авоари в банката и поне 3 имота, които дава под наем, та без доходи никога не остава). Ако след всяко оставане без работа следваше прекратяване на връзката, то кой, по дяволите, изобщо би имал връзка  ooooh! ooooh!
Ама ние, макар и ССФ, какво сме виновни, че гаджето на авторката демонстрира такива възгледи? Ние само ги констатираме. Заедно с фактът, че той не става за връзка. Лично аз я съветвам да си намери работа и винаги да си има свои пари, защото такива като гаджето и не са изключения, напротив. Сега можеше да е на улицата и без дом, вместо с ревящ мъж в стаята.

Общи условия

Активация на акаунт