Дали имат връзка

• 106 621
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 45
Или се навиваш.

По-спокойно. Мисли КАКВО ИСКАШ да се случи накрая.

# 46
Според мен имат връзка. Чатове, есемеси, прибиране сутринта, срещи по детски площадки - ти какво очакваш да ги видиш на калъп и чак тогава да се увериш ли? А и жените на 40 са с високо либидо и с повишен интерес към по-млади мъже.
Обидното е, че го прави толкова явно и нагло. Според мен трябва да му поставиш ултиматум - или ти, или тя. да видим как ще реагира.

# 47
Мъжа ти е напуснал работа? Дали се опитва да се откъсне от нея? Дали тя не е от ония ужасни жени - паяци които преследват мъжете и не им дават да ги изоставят? Въртят по няколко мъже, играят мръсни игрички, предлагат мръснишки бърз секс ... не, не предлагат, а направо налитат на секс.  

# 48
Съгласна съм с Дорис.
Че е имало/има връзка,е повече от ясно..
Тези пратенки с "пушенето,невинните разходки и просто колеги" да ги пуска на баба си,може и да му върже..
Никой мъж не би поддържал такова приятелство,ако си държи на семейството и вижда,че има негативи от цялата работа..
Айде холан,колко от нас,биха хукнали по площадки с някъв си колега..просто ей така..щото е много свестен...и ще си чатите..може би размяна на рецепти за вечеря?..Че и ще продължите с одисеята въпреки, че това води до скандали с любимия мъж?!?Само щото колегата е "много свестен"?
Дори да приемем,че авторката се филмира и реагира прекомерно,не е това начинът по който трябва да реагира съпругът,ако наистина няма нищо,и всичко е само илюзия в главата на "ревнивата съпруга"..
Ако искам да потуша напрежението,ще направя всичко възможно да изчистя подозренията,ще се извиня за създадената неприятна емоция,а няма да мина в режим "атаката е най-добра защита"..

Авторке,много сериозен и откровен разговор трябва да проведете..
Но и ти първо трябва да изясниш за себе си,какво искаш за в бъдеще,ако той признае,ще можеш ли да простиш наистина,или обидата ще трови отношенията ви..
Първо разговор с теб самата,после с него..

# 49
Или се навиваш.
Аз го питах директно, защо съм му като продължават да се срещат.
Той отвърна, че не се срещат (оказа се лъжа) и ехидно добави да докажа в такъв случай, къде ми били доказателствата.

# 50
Дори след като свекърва ми беше взела неговата кола, за да използва винетката и беше намерила шишенце с антидепресанти в жабката.
Тази жена пие такива от години, по незнайни причини го беше снабдила и него. Ставаше раздразнителен от тях и ходеше да се разхождат почти всяка вечер, твърдеше, че преживява тежко, че остана без работа (напусна по собствено желание). Отделно ми натяква, че моята работа ме прави раздразнителна, а това е факт тъй като той не търси нова, а аз издържам сама четиричленно семейство, което започва да ми тежи.
А отностно постовете и във фейс, тя рязко ги направи публични. През вечер се тагва в кръчми и заведения, а най-стряскащото, поне за мен е, че в доста от снимките е с различни мъже.
Всъщност, мили момичета провокира ме да пусна темата не друго, а фактът, че наистина бях започнала да мисля, че се самонавивам, но сега, като се отпуши бента в мен и започнах да описвам различни ситуаци нещата все повече ми се изясняват.
Тази жена е психарка. Не казвам психично болна, защото болните хора са разумни и се лекуват и си се оправят, и не причиняват на никого нищо.
Ходи по кръчми с чужди мъже. Едва ли има сексуална връзка с мъжът ти, просто тя е луда и иска внимание от всички. Ако тя и мъжът ти бяха влюбени, тя нямаше да се развява и с други мъже.

Мъжът ти е един мухльо, който не те заслужава и ти виси на джоба. Изгони го временно, за да изтрезнее. Явно се е оплел като пиле в калчище. Прати го при свекърва ти. Смени и бравата на вратата. В теб са парите, ти имаш силата. Но не се карай с него, бъди любезна, кажи му че не можеш така и го отпрати. Колкото и да ти е трудно му показвай, колко си щастлива и нямаш нужда от него и той ти е безразличен. Когато ти звънне по телефона, вдигай само на няколко дена веднъж. Направи така, че да не може да те намира. Ще видиш как ще си промени приоритетите, и е тръгне да те спечелва обратно. Тогава ти си предцени, да му дадеш ли втори шанс или не. Но само с ултиматум, да си изтрие всички контакти с колежката, никакви срещи и т.н.

Но както казах, първата стпка е той да се изтрезнее. А това може да стане , само ако го отпратиш, да знае че работата е станала много дебела.

# 51
Или се навиваш.
Аз го питах директно, защо съм му като продължават да се срещат.
Той отвърна, че не се срещат (оказа се лъжа) и ехидно добави да докажа в такъв случай, къде ми били доказателствата.

А ти му отговори, че това не е следствие и не са нужни доказателства.
Атаката ти трябва да е добре обмислена. Имаш сериозен коз - оттатък имаш несеризона жена, която си играе с мъжете. И той го знае. Не сравнявай себе си с нея, няма база за сравнение.

# 52
Пише вьв ФБ с идеята да изнерви сьпругата. Явно тя е прежалила брака си, но мьжьт не гори от желание да се сьберат заедно и да гледа И нейните деца. И сега 40-годишната играе ва банк, без задрьжки и скрупули.

През вечер се тагва в кръчми и заведения, а най-стряскащото, поне за мен е, че в доста от снимките е с различни мъже.

Rolling Eyes

Абе сигурна ли си, че мъжът ти няма нужда от психологична помощ?

Аз не мога (трудно ми е) да повярвам, че нормален човек ще хлътне толкова по кварталната 40-годишна обща, която пие антидепресанти и пуска лигави постове за 50 нюанса сиво.

Иначе на твое място бих си заминала. Издържаш сама 4-членно семейство, докато мъжа ти се вее с някаква напориста лелка с психични отклонения. Ако нещата продължават така, по-добре да издържаш 3ма вместо 4ма. Поне временно.

# 53
Madame_Butterfly, а убедена ли си, че така няма да им даде началния старт на щастливото съвместно съжителство след като го отпрати?

Къде в картинката са децата? Те не бива да са свидетели на подобни отношения. Отношенията с баща им трябва да продължат независимо дали той има или няма любовница. Бащата е важна фигура в живота на едно дете.

Пак казвам важно е какво иска да стане накрая, а не да раздава наказателни мерки. Все пак две години е търпяла, няма нужда да изпуши накрая.

Google76, много лесно ги разведе. Все пак имат деца, общ дом, чувства и това си е тяхното семейство! Как така ще се развежда щом видиш ли повее вятър в рая? Ако това си е нейния мъж и си го обича, защо да го зарязва?

# 54
Madame_Butterfly, а убедена ли си, че така няма да им даде началния старт на щастливото съвместно съжителство след като го отпрати?

Къде в картинката са децата? Те не бива да са свидетели на подобни отношения. Отношенията с баща им трябва да продължат независимо дали той има или няма любовница. Бащата е важна фигура в живота на едно дете.

Пак казвам важно е какво иска да стане накрая, а не да раздава наказателни мерки. Все пак две години е търпяла, няма нужда да изпуши накрая.
Мисля, че си объркала никовете.  Peace

Аз също си мислех, че трябва да намери начин да разкара онази и да спаси брака си тихо и с повече хитрост, но се събраха твърде много неща.

Та тя в момента издържа юнака, за да му е свободно времето да изживява силно филмирана любовна афера. То се търпи малко. После в един момент ти идва до гуша. Този човек е абсолютен мухльо. Хлътнал си по друга, ОК. Изневерил си, айде ОК, ама да се отнасяш така с майката на двете си деца - да ти гледа сеирите, да й навираш другата да й става приятелка, да позволяваш на оная да й пише подигравателни коментари в социалните мрежи, да водиш децата си да стават свидетели на тази грозна история и да се подхилкваш отстрани да ти носят "доказателства" след като купчина народ подава сигнали на жена ти... Еми много е. Аз не бих искала този пример вкъщи за децата. Да гледат как мама се гърби и носи, меси и всичко, докато тате й слага рога на детската площадка.  ooooh! За какво? Тя не е зависима от него по никакъв начин освен чисто емоционално. Животът е адски кратък, това е млада жена. Има времето да смени пътеката и да не се забива в такава дупка с този безотговорен човек, който не я уважава.

От доста време не съм се ядосвала на тема.

# 55
Няма как да стане това. Господинът е безработен. Дъртата е с две деца. Кой ще издържа цялата банда? Ако Господинът бива отпратен и без джобни, тогава и дъртата ще му бие шута в задника. Тя излиза по заведенията, нали трябва някой да плаща сметките. А Господинът дори и пари за бензин няма да има, да ходят с децата да гледат светлините на града.
Само с отпращане ще изтрезнее, сега му е добре, излиза сигурно на лаф с бабата, а младата му женичка изкарва парите.
Че и антидепресиви взимал? Ами той как така без лекарско предписание взима, това  и като дрога може да му влияе. Като няма пари ще спре с всичко.

# 56
Скъпа Даяна, връзка имат както емоционална така и сексуална. Първата е много по страшна от втората.

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 12:39 от vilka43

# 57
Снимките на съперницата и злобните коментари са знак ,че е адски нервна и вече не й е достатъчно да е само любовницата ,иска много по-вече-мъжът да е само неин.Ако е приятелка на мъжа ,не би ли трябвало да е с добронамерено отношение към жена му?Снимките с други мъже да за да ревнува любовникът и да й се хвърли в обятията  защото тя е много търсена и той може да я загуби/.

# 58
Този мъж на всичкото отгоре е и нагъл!
Защо две години търпиш това нещо? За мен поне е повече от ясно, че имат връзка. И да ти кажа-полза от разговор няма да има. Отричал е досега, ще отрича винаги. Така че, ако си решила да извадиш доказателства, трябва да действаш по друг начин.
Не взимай под внимание само подозренията си, които са основателни, замисли се как се държи той с теб. Иска ли да прекарва свободното си време с теб? Обръща ли ти внимание? Показва ли любовта си? Помага ли ти?
По описаното от теб ми става ясно, че гледа само как да прекарва време с тази жена. В началото е ходил по площадките с нея и са взимали децата, за да имат повод да са заедно. Ходи на фирмени партита макар да не работи вече там и се прибира в 7 сутринта. Е нали не вярваш, че е останал в колата, за да изтрезнее? Крие си телефона. Дори чуждите хора са забелязали отношенията им. Сигналите направо ще избодът очите ти.
Бъди силна и не позволявай да си играят с теб и да те правят на глупачка!

# 59
  • Варна
И аз мисля, че на този етап не е добре да му казваш, че знаеш. След един порядъчен скандал, ще отиде да пореве някъде, да си ближе раните. Но като минат няколко дни ще му се отворят очите и ще погледне на общото им бъдеще като напълно възможно. До сега ако е мислил, че това е тайната му невъзможна връзка, вече след като жена му знае най-страшното е минало. Ще почувства облекчение и ще започне спокойно да мечтае за нея, само че вече ще предприеме стъпки това да се случи в действителност. Ако не му кажеш има достатъчно шанс да се поизчерпи връзката им и да се кротнат. Ето, оная пуска снимки с мъже в стил "колко съм желана и вървежна" с цел любовника да види. Тоест вече почва да му прави номера и фасони. Има шанс сами да се скарат. А ако това стане дълго ще му държи влага и ще стои далеч от странични афери.

Общи условия

Активация на акаунт