Дали имат връзка

• 106 598
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 90
Мисля, че ти вече знаеш за връзката! И понеже е много подло и нагло, не го приемаш и се молиш да те разубедим. Имат връзка - това е.
Съгласна съм!
Всъщност вътре в себе си и в сърцето си, още в началото, изпитвайки съмнението, което ме гризеше мисля, че вече знаех..
Но исках и вашите мнения. Поне за да се успокоя, че не се филмирам за нищо.
За това бях обективна и представих ситуацията честно и обективно.
Две години и повече слушам, че всичко е в моята глава, за това поисках мнение от вашите, незатормозени от моята лична драма трезви глави. Отстрани понякога ситуацията е по-ясна, а очевидно е, че мненията тук са напълно безпристрастни.
Наистина имам нужда от вашите мнения.
Предпочитам истината пред всичко останало. Не желая да бъда лъгана и манипулирана. Не мисля, че заслужавам това.

# 91
 mimikria, не е въпроса дали е нормален или не човека, никой човек който обича жена си няма да го направи това, какво остава пък да и води децата при любовницата си . Истината е, че той отдавна не обича съпругата си . Грешката тук не е в случилото се. Никой не е застрахован о това да се влюби или от това половинката му да се влюби . Най-тъпото е, че не казва истината на жена си и я измъчва.

# 92
... Най-тъпото е, че не казва истината на жена си и я измъчва.
и още по-тъпото, че не желае раздяла с мен на никаква цена. Очевидно желае семейството ни за параван за пред хората, знам ли и аз Sad Мисля, че никога не съм го познавала.

# 93
... Най-тъпото е, че не казва истината на жена си и я измъчва.
и още по-тъпото, че не желае раздяла с мен на никаква цена. Очевидно желае семейството ни за параван за пред хората, знам ли и аз Sad Мисля, че никога не съм го познавала.
Ама как ще желае раздяла, та ти го издържаш!??!?!!? Взимай се в ръце и не позволявай да те правят на маймуна повече!

# 94
Гледай действията, не слушай какво ти говори  Peace
А, действията му са съвсем ясни - две години той общува интензивно с тази жена - виждат се и си пишат/говорят, когато не се виждат. Той инвестира време в отношенията им, а това човек не прави, когато някой му е просто познат.

Тъпо е, че ползва децата като оправдание и параван на техни срещи.

Звучиш като уравновесен и разумен човек. Бъди една лейди Даяна и заеми категорична позиция към своя Принц  Peace Успех!

# 95
....
Две години и повече слушам, че всичко е в моята глава, за това поисках мнение от вашите, незатормозени от моята лична драма трезви глави. Отстрани понякога ситуацията е по-ясна, а очевидно е, че мненията тук са напълно безпристрастни.
Наистина имам нужда от вашите мнения.
Предпочитам истината пред всичко останало. Не желая да бъда лъгана и манипулирана. Не мисля, че заслужавам това.
Никой не заслужава подобно отношение.  Взаимоотношенията се градят с почтеност, доверие и любов. Дори и да загубиш любовта, не бива да губиш почтеността си към хората, които са ти се доверили, защото определяш освен собствения си живот и техния...
 Изборът е твой. Желая ти  да си доволна от него.

# 96
Искането на доказателства ми се стори върха на наглостта. Не ти трябват доказателства, нито ти трябва да узнаваш точно до къде да стигнали. Очевдино отношенията отдавна са извън нормалното за семейни или каквито са там приятели. Имаш право да не ги търпиш и да не живееш в чуденката, в която се намираш. По принцип не съм била никога категорична при изневяра какво следва, но със сигурност виновният трябва да е наясно, че кривне ли пак губи всичко. Имаш право да покажеш ясно, че това положение не те устройва и не желаеш да си играеш на семейство със сянка на ку*ветина, преструваща се на близка приятелка.

# 97
Гледай действията, не слушай какво ти говори  Peace
А, действията му са съвсем ясни - две години той общува интензивно с тази жена - виждат се и си пишат/говорят, когато не се виждат. Той инвестира време в отношенията им, а това човек не прави, когато някой му е просто познат.

Тъпо е, че ползва децата като оправдание и параван на техни срещи.

Звучиш като уравновесен и разумен човек. Бъди една лейди Даяна и заеми категорична позиция към своя Принц  Peace Успех!
Hug Hug
Благодаря!
Опитвам се да оставя емоциите в утайката на съзнанието ми и да не позволявам да ме обземат неприятни чувства като злоба, повтарям си, че децата са ми висш приоритет и имат нужда от здраво стъпил на земята родител.
Господ ми е свидетел, че на моменти започвам да се съмнявам кое е истина и кое-лъжа.
Но както казваш ти, действията говорят едно, думите-нещо съвсем различно.
Начина, по който му пишеше във вайбър беше гневен, злобен, имаше обида и леко невъздържан език.
Беше всичко друго, не и приятелско.
Не спах през тази нощ и претеглях това, което видях срещу неговото обяснение.
После ми каза :" Добре, искаш ли да спра да си докосвам телефона вечер?"
Е, спази си обещанието след кавгата.. И какво ме грее това, като от 8 до 17 съм на работа, той е свободен, а тя е на смени и време за срещи и чат-дал Господ.

# 98
Ако искаш да си на 100% сигурна какво става наеми детектив, така ще имаш доказателства и при един евентуален развод.

# 99
  • ВАРНА
 Или му давай бром.Много ще се укроти.След седмица,дори да се лупкат сама ще му даде пътя.

# 100
Има и други алтернативни методи  Laughing

За съжаление темата хич не е майтапчийска, ако ти дойде до главата...

# 101
  • Варна
   Авторке, не вярвай на затишия; мъжът ти просто се учи да се крие по-добре.
Така че, не слушай разни Пеперуди и съвети - да поставяш ултиматуми.           
   Ултиматумите са абсолютно безсмислени; ще те забатачат още повече в тази ситуация. А твоят съпруг, само ще се нахъса допълнително и ще става все по-изобретателен.
    И в никакъв случай не позволявай да те манипулира с глупости, от рода на: "ти разваляш нашето семейство с ревността (и параноята) си"; "вярваш повече на хорските клюки, а не на мен!" ...и дрън-дрън. Това са просто заучени фрази, в защитно-атакуващ режим. 

Онази, поства снимки, за да предизвика ревност (от страна на твоя мъж). Е, едва ли спи с всички, с които се снима:).
    Да, лапешки номера са, но и самата им история (и хилядите подобни) не е нещо, много зряло и умно;).
 Това е част от игричката, и за съжаление, обикновено дава резултат (т.е. най-вероятно, снимките дразнят мъжа ти. Но той не е в положение да действа, не и открито).

Бътерфлайче, душко, ти не беше ли на 37-38-годинки? Демек, около "бабешката" възраст;)?

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 18:01 от Trill

# 102
  • Вестерос
Аз бих му казала, че той разваля нашето семейство, а не аз. Вярвам на децата, какво са ми казали и да на хорските приказки, не може 2 години различни хора да казват , че нещо има, а то да няма и че неговото отношение с тази не е нормално. С общуването си с нея разваля спокойствието в семейството...

И накрая бих му казала Баста! Да си търси работа. И да решава какво иска. И ти си човек и неговото отношение е вече недопустимо. Стига те е правил 2 години на маймуна, с извинение.

# 103
Добре, всички са на мнение, че нейните провокативни снимки са за да предизвика интереса му. Но запитвате ли се ЗАЩО и е този интерес. Ако имаха връзка нямаше да са необходими.
Те просто вече не са заедно! Така че всички ултиматоми, всички поставени избирания между нея и нея са напълно излишни.

Какво искаш, авторке? Какво искаш за теб и децата си в близко бъдеще? Реши какво искаш и тогава действай.

# 104
  • Вестерос
Не е задължително да са снимките, ако не са заедно  Peace Някои жени искат мъжа , с който имат връзка, да ги ревнува, за да поддържа така интереса му, а не за да види какво е изтървал и колко е търсена пак.

Общи условия

Активация на акаунт