Дали имат връзка

• 106 600
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 105
Добре, всички са на мнение, че нейните провокативни снимки са за да предизвика интереса му. Но запитвате ли се ЗАЩО и е този интерес. Ако имаха връзка нямаше да са необходими.
Те просто вече не са заедно! Така че всички ултиматоми, всички поставени избирания между нея и нея са напълно излишни.

Какво искаш, авторке? Какво искаш за теб и децата си в близко бъдеще? Реши какво искаш и тогава действай.
Аз за това бих наела детектив,защото никога няма да е на 100% сигурна как са нещата,може и да няма нищо/което  малко ме съмнява/,но може и да имат връзка/което е по-вероятно/. Но за да не я гризе съвестта най-добре така с доказателства!

# 106
То ако сложи кейлогър на компа му пак може да разбере кое как е ...  Rolling Eyes

# 107
То ако сложи кейлогър на компа му пак може да разбере кое как е ...  Rolling Eyes

Така е,стига да не си заключва и компютъра и да не може да го инсталира...

# 108
   Бътерфлайче, душко, ти не беше ли на 37-38-годинки? Демек, около "бабешката" възраст;)?
Да, душко натам отивам и виждам разликата в сравнение с 20-се годишните момиченца.
Една жена трябва да се научи и да остарява достойно.
Тази баба от темата и се иска да изглежда на 20-се, снима се на врата на някой, плези се с тийнейджърски движения и за това изглежда още по-бабешки... и много евтино.
Аз си знам възрастта и се държа на положение. Не бих си позволила да се държа по тийнеджърски. Имам деца, майка съм. Обличам се елегантно, никога предизвикателно или с минижупи, минало ми е времето и съм се аранжирала със ситуацията.
А 40-се годишна, която не е лачена, а само влачена, опитваща се да разбива семейства и да оставя деца нещастни, наричам гадна, дърта бабичка.

# 109
Любовницата, явно, няма намерение да предизвиква развод и да живее с мъжа на авторката. Добре им е и на двамата флиртаджии така. Иначе досега да са предизвикали развод и да са заживели заедно. А 40-годишната, най-вероятно, съветва чуждия мъж да отрича връзката и да си продължава живота в  семейството.
Много шантава ситуация. Чудно ми е съпругът на флиртаджийката защо продължава да е индиферентен към случая.  На него не му ли подшушват познати, че жена му всяка вечер е на заведение, но не с него?

# 110
Добре, всички са на мнение, че нейните провокативни снимки са за да предизвика интереса му. Но запитвате ли се ЗАЩО и е този интерес.
Защото има хора, които си умират да живеят в драма. Смятат, че това е най-добрият начин да са  интересни на околните. Познавах такава жена. Беше на годините на въпросната и ми беше приятелка. Не разбирах защо  са и нужни тия циркове, до момента в който не проумях, че е самотна жена с празна душа. Беше абсолютна кукувица. Много обичаше да се бута в чужди връзки и семейства. Намирам подобно поведение за много тъпо и недостойно.
За мен авторката има две възможности. Или изчаква да историята да приключи, или му поставя нещата ясно и открито без сълзи и емоции. В първият случай рискува да изстине към мъжът си ( от опит ), във вторият той да се съгласи да се разделят. Малко се съмнявам той да поиска раздяла, по скоро ще се стресне от студенината, но не е невъзможно и обратното.

# 111
... Най-тъпото е, че не казва истината на жена си и я измъчва.
и още по-тъпото, че не желае раздяла с мен на никаква цена. Очевидно желае семейството ни за параван за пред хората, знам ли и аз Sad Мисля, че никога не съм го познавала.

Joy
Е как ще иска раздяла. Кокала не се пуска лесно. Ти работиш, а той ти хвърля парите по друга.
Мъжът ти е изключително нагъл. Не знам защо търпиш така да се гаври с теб.
Време ти е да вземеш мерки срещу него. Най-добре му кажи да си събере багажа и да отива при нея и мъжът и  Laughing

# 112
Не вярвам флиртаджийката и съпругът на авторката да заживеят заедно някога. Та той не работи,а ще трябва и за две нови деца да се грижи. Просто и двамата ,,цоцат,, на макс и се забавляват и не им пука за нищо.

# 113
Стана ми интересно, на 40-годишна с две деца, защо ще й е 33-годишен непреуспяващ ,без работа, увиснал на врата на жена си. Освен за едното ))) , друго не ми хрумва , а това на такава жена не мисля,че е единственото,което и трябва.
Дори и двамата да се разведат, да се сгаджосат и да заживеят заедно, как ще се издържат? Или новата ще го влачи също като сегашната?
Аз не мисля ,че бих го търпяла.
Според мен, в отсъствието на децата!!!, сложи картите на масата и искай да знаеш как продължавате или директно му заяви, че не го искаш повече в живота си.
Най-гнусното от цялата история е ,че няколко деца, без никаква вина, живеят в драмите на родителите си. И за това, според мен, всички възрастни са допринесли.  Close

# 114
Toй ще се грижи за децата на любовницата ,а неговите ще са в седма глуха.Не е като да не сме го виждали този сценарии.Както се разбира,той е с изпит мозък  две години,мъкне децата с нея и целият град ги гледа.Какво да очакваш от този човек.Любовницата му върти номера,защото вече е поставила ултиматума.

# 115
Защо мислите, че хората, докато флиртуват и се кефят задължително мислят за последствията  Rolling Eyes Изобщо не се и сещат  Simple Smile Гледат да си изживеят тръпката и хич не мислят какво следва, докато не стане късно... и вярвайте ми - грам не им пука колко точно е наранена авторката, пък за децата не се и сещат, че ще има промени.

Плюс това авторката е доказано търпелива - 2 години са много време. Където 2, там и 5 дето се вика. За какво да се тревожат...

# 116
Не знам, аз не бих живяла и две седмици при такава ситуация,две години са прекалено много...

# 117
Каквото и да "сложи на масата", каквото и да говори той ще твърди, че нищо е нямало и няма.

Авторката не пише, че обмисля да напусне мъжа си та сякаш да спрете да го изнасяте. Авторката е на 30, което предполага две малки деца. Не бих се разделяла с мъжа си при такива обстоятелства - да му вържа панделка и да и го подаря ли?  Crazy

# 118
Защото трябва да си много тъп за да рискуваш семейството си с етини флиртове. Трябва да си изключителен егоист да не помисляш за това какво причиняваш на партньора си. Трябва да си абсолютно малоумен да използваш децата си за параван на подобна простотия.

Не бих се разделяла с мъжа си при такива обстоятелства - да му вържа панделка и да и го подаря ли?  Crazy
Да, но авторката е независима. Ако мъжът ти те унижава по този начин, какво би могла да очакваш от него.

# 119
И аз точно това казвам - авторката ще си го задържи и ще се пържи в тази ситуация още дълго. Това е не по-малко достоен избор от раздялата, стига да свикне с това и да не мрънка и да си го приема за нормално. Даже за мен е много много по-трудния избор този и в този живот няма да успея да го разбера.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт