Дали имат връзка

• 106 605
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 120
Каквото и да "сложи на масата", каквото и да говори той ще твърди, че нищо е нямало и няма.

Авторката не пише, че обмисля да напусне мъжа си та сякаш да спрете да го изнасяте. Авторката е на 30, което предполага две малки деца. Не бих се разделяла с мъжа си при такива обстоятелства - да му вържа панделка и да и го подаря ли?  Crazy
И би преглътнала такова унижение..., и би продължила да го издържаш? Ами като не иска да се разделя, да си кара по старому... Аз такива железни нерви нямам, отдавна да съм го разкарала... Първо предупреждение, в началото,второ и на трето - адиос...

# 121
А и не знам как би легнала в едно легло с него, при условие,че се съмнява,че и кръшка.. Оная парясница може да му лепне нещо...
Реално наистина ли мислите,че може да се води нормален семеен живот при тези условия???

# 122
Каквото и да "сложи на масата", каквото и да говори той ще твърди, че нищо е нямало и няма.

Авторката не пише, че обмисля да напусне мъжа си та сякаш да спрете да го изнасяте. Авторката е на 30, което предполага две малки деца. Не бих се разделяла с мъжа си при такива обстоятелства - да му вържа панделка и да и го подаря ли?  Crazy

Да, обаче имам чувството, че мъжът е в този дом само за украса. Авторката работи, той нагло и харчи парите и завъртял любовница.
Не че е нещо лошо, че го издържа. Но при това положение поне да допринася с нещо друго, а не с любовници.
Ако не готви, не чисти и не пере и не се грижи много за децата - какво прави там? Питам само.
Много жени са се разделяли с малки деца.
Иначе ако толкова се обичат двама - ми да се взимат.

# 123
Много е мъчително да живееш с мъж, който има тръпка към друга жена. Дали ще му връзваш панделки или ще се самозалъгваш, все едно - щастливи жени в тази ситуация няма. Нека не се лъжем  Stop

# 124

Много жени са се разделяли с малки деца.

И то жени в много по-неизгодна позиция от нея. Тя е млада жена - на 30 години. Има две деца, които вече не са съвсем бебета. Животът й не започва и не свършва с този мунчо.

Даяна, ако четеш, помисли малко за себе си. Здравето ти е на първо място, защото трябва да си добре и в добро състояние, за да се грижиш пълноценно за децата. Това ти здраве зависи много от твоето спокойствие и удовлетвореност. Тоя човек ти къса нервите и те трови с простотиите си. Така не се живее. Пази се, защото този образ няма да се погрижи за теб. Колко още ще издържиш така? Да бачкаш и да носиш цяло семейство на гърба си БЕЗ подкрепата на мъжа до тебе, а напротив - с нервите, които ти носи, с подигравателния поглед на любовницата, докато ти му плащаш гащите на задника. Това е стресова ситуация, в която няма да оцелееш без да си съсипеш здравето и самочувствието. А няма за какво.

# 125
Да го остави да му мине тръпката и да се разпаднат нещата с каката без последствия за него също не е вариант, защото нагъл и остава с чувство на безнаказаност. Този път е тази кака, догодина ще е друга. Ако сега ясно не му покаже, че с подобно поведение ще си загуби семейството, ще има да търпи подобни изпълнения в бъдеще.

# 126
Така е за съжаление. Никой мъж не оценява подобен "жест". Просто си казва "Ехааа, тая моята жена съвсем всичко приема, ето и с това си свикна вече, урааааааааа" И след първата кака или баба задължително следва друга, все пак му се е разминало веднъж, защо да се спира.

# 127
Ние не познаваме що за човек е мъжът на авторката.
От 5 поста по даден казус надали някой може да го разгадае.

# 128
Вярно е. Ама някои правила са общовалидни за съжаление. Не съм чула на някой мъж да му се е разминала забежка и след това той да е станал верен до гроб и опора на семейството.

# 129
Убедена съм, че в семейство, в което се появи трети то и тримата имат вина за това. Включително и измамения съпруг/съпруга.

# 130
Разбира се, че авторката е виновна. Виновна е, че ходи на работа за да издържа себе си, две деца и подобие на "мъж". Виновна е, че на момчето му е скучно и се чуди какво да прави.
Ами да, не може цял живот само с една жена. Трябва да опита и нещо друго момчето. Разнообразие трябва.

# 131
  • Nice
Авторке, ти не каазваш какви са ти чувствата към мъжа ти.
Ако се окаже наистина, че имат връзка тогава какво?
Ще се бориш ли да си го върнеш? Ако да, защо? Защото го обичаш или за да не си разваляте семейството?

Не знам как за 2 години не си се настроила срещу него. Много скоро може да ти писне да те разкатава и да спре да ти пука. Може и да го намразиш.

Със сигурност поведението му е много нагло. На всичкото отгоре обвинява теб. Той ако няма нищо с тази жена няма да се държи така.

# 132
Убедена съм, че в семейство, в което се появи трети то и тримата имат вина за това. Включително и измамения съпруг/съпруга.
С това изобщо не съм съгласна.

Има чудесни жени - много поддържани, прекрасни домакини, вечно усмихнати и обичат да се смеят, личи им отдалече, че обичат мъжете си - ама ей на, не било достатъчно.

На тоя му е станала скучна, защото е стоварил всичко на плещите й и тя е уморена да издържа всички, да гледа децата и да огрява навсякъде. Да, отрудената жена с двете деца по цял ден на работа и уморена от това не е еротичната плеймейтка като тая дето се снима разкрачена във фейса и пише как иска Крисчън Грей да я нашляпа.

# 133
Вярно е. Ама някои правила са общовалидни за съжаление. Не съм чула на някой мъж да му се е разминала забежка и след това той да е станал верен до гроб и опора на семейството.
+1 Peace
Едно е да е еднократна забежка, той да съжалява и да се разкайва... или да се поувлече с някоя да речем 2-3 месеца, но да е дискретен и да осъзнава, че семейството му е важно и увлечението не си заслужава, да си вземе поука... тогава може би няма да се повтори отново. Но това ако човекът е разумен, интелигентен и уважава официалната си половинка.
Но мъжът на авторката по най-наглият и изтипосан начин цели 2 години "крие" връзка с някаква простакеса, която се снима по дискотеките със всеки срещнат, намесва децата, всички знаят (значи не с и крият особено много)... не знам, според мен тоя човек не му дреме ни най-малко и ако веднъж се размине, няма да му е за последно. Той изобщо не съжалява за това, което прави, грам, ама ГРАМ не съжалява.  #2gunfire Гледат го, по цял ден си клати краката, 2 години жена му си затваря очите и е спокоен.... ама такъв тиган по тъпата кратуна  341uu

# 134
Е, хайде не преигравайте.  Stop Вие го давате по-емоционално от авторката.
Нито знаем какви са били и какви са им отношенията, нито знаем що за хора са, нито знаем кой какви потребности има, нито тук говорим за перманентно неработещ мъж /все пак се предполага, че аферата е била с колежка/.

Има грешка - има и прошка. Важно е авторката как вижда напред нещата.

П.П. вече почнахте да коментирате въображаемите снимки на любовницата  Shocked Ами тя също работи и има деца, нали? Не е маце на издръжка. Не искам да и адвокатсвам, но няма нужда да се вихри въображението излишно.

Общи условия

Активация на акаунт