Дали имат връзка

• 106 553
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна/Лондон
На ''твоята'' любовница, която по нищо не се различава от ''моята'' не й трябва мъжът ти, за да се жени за него. Усетила е, че е налапал кукичката, кеф й е да и лъска егото, по-млад, обвързан, защо да не си поиграе, не всеки ден пада възможност за тръпка. Такъв тип жени, флиртуващи за спорта, са дълбоко комплексирани и постоянно им трябва мъжко одобрение. В случая няма да се задоволи само с връзка, иска да го раздели с теб, не защото ѝ трябва, а за да си докаже, че може. Да накара един чужд мъж да е тя номер едно за него, е тръпка, начин да докаже на себе си колко става. Жалки са такива жени, но ги разбирам. Виж, пу**ците дето им се връзват не мога да ги проумея.
Аз моят ѝ го оставих, и естествено, като спечели битката, го заряза. Вече нямаше конкуренция, нямаше с кой да се състезава и ѝ доскуча. Пък аз още се чудя защо не го направих веднага като разбрах, а трябваше да търпя и лъжите и простотиите. Уж заради детето, но и то виждаше и усещаше какво става. Моят също ги запозна с ''леличката'' и нейното дете. Пълна простотия! ooooh!

# 196
  • На земята, която е всъщност звезда.
За съжаление и в моите очи мъжът ти изглежда много зле и, всъщност, ти имаш проблем с него, не с другата жена. Не мога да си представя мъжът ми често да напуска по инфантилни причини и да стои безработен. Това и за него, и за цялото семейство не е добре, говори за непостоянство, незрялост, нестабилност, липса на фокус в живота. Ти чувстваш ли се сигурна с него, чувстваш ли го като опора?

Освен това, научи се да изискваш от него внимание и уважение. Да води и теб на романтични места, да прави жестове.   

# 197
За съжаление и в моите очи мъжът ти изглежда много зле и, всъщност, ти имаш проблем с него, не с другата жена. Не мога да си представя мъжът ми често да напуска по инфантилни причини и да стои безработен. Това и за него, и за цялото семейство не е добре, говори за непостоянство, незрялост, нестабилност, липса на фокус в живота. Ти чувстваш ли се сигурна с него, чувстваш ли го като опора?

Освен това, научи се да изискваш от него внимание и уважение. Да води и теб на романтични места, да прави жестове.   

Да ти кажа ако имам мъж и ми изневерява, последното което ще искам е да ме води на романтични места.

# 198

Да ти кажа ако имам мъж и ми изневерява, последното което ще искам е да ме води на романтични места.

А пък за мен това трябва да го прави всеки мъж, независимо дали има любовница или не. Поне докато има съпруга и живеят заедно. Както и да е, ти не си авторката на темата, а аз пиша на нея. Тя сама може да прецени какво ще й влезе в работа и какво не. Не се обиждай, но какво искаш ти никой не го интересува. Peace

# 199
daqna, Моят бивш съпруг също ме лъжеше в очите и ме убеждаваше, че няма нищо общо с въпросната жена, само били пиели заедно чай  Mr. Green Пък иначе били духовно близки, аз съм луда да си мисля друго и какви ли глупости съм изслушала едно към едно с на твоя глупостите  Peace Накрая се разведохме заради нея, те вече имаха общ бизнес, за който знаеше целия град и той продължаваше да се кълне как само мен е обичал, но аз съм прекалено зла и не го осъзнавам  Mr. Green  Дори на бракоразводното дело разигра цирк и почти рева пред съдиите, че се надявал един ден отново да се оженим един за друг  Shocked Направи си изводите сама  Peace

# 200
Мисля че имат връзка.Аз се разведох след 15г брак заради такава баба 11 г по-голяма от него.

# 201
  • София

Мъжа на тази жена има висок доход, тя-не толкова.
Това, което ми прави впечатление е, че излизат поотделно на нощни клубове и кръчми.

За мен, те са се разбрали всеки да се забавлява както намери за добре.
Затова си мисля, че тя просто си играе с мъжа ти, четка си егото, за да си докаже, че я бива повече от жена, с 10 години по- млада.
Не ѝ пука, че ще ви разведе- като се случи, ще се метне на някого другиго.

# 202

А пък за мен това трябва да го прави всеки мъж, независимо дали има любовница или не. Поне докато има съпруга и живеят заедно. Както и да е, ти не си авторката на темата, а аз пиша на нея. Тя сама може да прецени какво ще й влезе в работа и какво не. Не се обиждай, но какво искаш ти никой не го интересува. Peace

Ако воденето по романтични местенце ти замазва очите за наличието на любовница си е лично твое извращение  Peace
А аз не съм писала какво искам. Видно е, че поста ми е относно ситуацията на авторката  Mr. Green Така че няма нужда да рипаш все едно съм те обидила.

# 203

С ръка на сърцето, да, изпитвам страх от самотата, но мисля, че съм готова да я избера.

Авторке,извинявй,ама не си в ред..
Честно.. Crazy
На 30 си,с две вече що-годе големи деца,имаш доход достатъчен да издържа 4 членно семейство и си седнала да говориш за "самота"?
Толкова ли си отчаяна,че си готова да преглъщаш всякакви лъжи,само и само да не си самотна?!?

П.п.Децата се възпитават с личен пример.
Бащата дава лош такъв.На лъжец
Ти също даваш лош пример.Толерираш лъжата.

И имам чувството,че си "мека душа" и твоя левент го знае много добре..
Ама тропни най-накрая по масата и го изненадай и него и себе си! Simple Smile

# 204
Колко точно не си самотна сега? Добре ли са ви отношенията с мъжа ти, секса, излзианията заедно, семейните почивки? Ама честно - как са? Peace

# 205
...
Ако воденето по романтични местенце ти замазва очите за наличието на любовница си е лично твое извращение  Peace
А аз не съм писала какво искам. Видно е, че поста ми е относно ситуацията на авторката  Mr. Green Така че няма нужда да рипаш все едно съм те обидила.

newsm78 Къде точно от всичките ми постове съм писала такова нещо? то.Първото нещо, което казах на авторката е, че за мен мъжът й има извънбрачна връзка. Което не пречи, докато още са заедно, да иска от него вниманието, което той очевадно дава на друга. А докога ще са заедно зависи само и единствено от нея. Просто коментираш първосигнално, без изобщо да осмисляш написано.

# 206
Еех, тия мъже, като по калъп....как пък една свястна лъжа не умеят да изфабрикуват...."Само приятели сме......другите злобеят и ти гледат сеира...ти си лудата, че си воъбразяваш разни неща...".
То всичко вече е казано....някакъв хаймана, дето все другите са му криви, че не става за шеф, бол свободно време, та ей ти на-твори само тъпотии.
    Hug   за авторката и успех, каквото и да реши!

# 207
...

newsm78 Къде точно от всичките ми постове съм писала такова нещо? то.Първото нещо, което казах на авторката е, че за мен мъжът й има извънбрачна връзка. Което не пречи, докато още са заедно, да иска от него вниманието, което той очевадно дава на друга. А докога ще са заедно зависи само и единствено от нея. Просто коментираш първосигнално, без изобщо да осмисляш написано.

Ама ти пак го казваш  Laughing
Добре де, представи си ти такава ситуация със себе си. Имаш мъж, той си има любовница, ти знаеш, но се държи романтично с теб. Изкарваш нещата така все едно няма проблем.
А проявена романтика от изневеряващ не значи обич, а замазване на очите.
А в последните си постове авторката не пише за никаква романтика от негова страна, даже обратното.

# 208
Според мен и моето усещане, ако изобщо мога да се доверя на усещанията си той не жадува раздяла с мен в момента.

защо да се разделя с теб? ти си му ужасно удобна, защото той е наясно каква му е перспективата с другата /пък и тя също не го иска за дом и семейство/
живее както му е приятно и не очаква истинска промяна от теб
искрено ти съчувствам за това, което преживяваш  Hug

# 209
Ма разбира се, че не иска да се разделя с теб.. да не е луд. Ти си му ужасно удобна - осигуряваш му дом, прехрана и семейство.
Той си живее като влюбен пубер с грижовна майка, е малко досадна, но все пак грижовна.
Съчувствам ти за гадните неща през които преминаваш.
Ти обичаш ли го, вярваш ли че след всичко това може да сте семейство? Ако отговорът е да - бори се. Иначе смятам че млада жена с две деца, грижещата се сама за себе си, е доста изгодна партия, не ти трябват смотльовци.

Общи условия

Активация на акаунт