Дали имат връзка

• 106 704
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 915
А мъжът ти има ли приятелки и прекарва ли с тях всеки ден часове наред?

# 916
Аз пък си държа на мъжете приятели и щом ги наричам "приятели", то нямам никакво сексуално влечение към тях и не бих изпитала и в най-слабите си моменти. Не бих била очарована и ако някоя несигурна дама се опитва да прекрати приятелството ни. Ако толкова е загрижена дали с моят "приятел" имаме нещо повече, нека дойде да ме пита сама и да се увери.
Един човек не е нужно цял живот да е вързан на каишка за семейството си и всичко да прави само и единствено с половинката.
Напротив. С чуждия човек дамата няма какво да изяснява. Той е никой в семейството.

Последна редакция: сб, 12 авг 2017, 10:45 от luna

# 917
  • Варна
Предполага се, че жената ще познава приятели/приятелките си на мъжа си. Винаги са ме представяли на гаджето, за да може от рано всичките й притеснения, че имам сексуални закачки с мъжО й да се изпарят.

# 918
доза свеж въздух според мен укрепва семейството

# 919
доза свеж въздух според мен укрепва семейството

Доза след доза и неусетно се минава на командно дишане.

# 920
  • Вестерос
Укрепва, ама друг път. Самозаблуда е.

# 921
Е, зависи какво разбирате от доза свеж въздух. Според мен след всеки ден заедно 24/7 идва много добре на човек да прекара малко време за себе си или да излезне сам със своите приятели. Не знам кой нормален човек няма нужда от това. Някой път сред приятелите може да има и жени, от всички ли трябва да се ревнува  Simple Smile

# 922
  • София
24 часа заедно в продължение на 40 години не мога да си представя. #Crazy
На десетата да сме се изпозастреляли.

# 923
Предполага се, че жената ще познава приятели/приятелките си на мъжа си. Винаги са ме представяли на гаджето, за да може от рано всичките й притеснения, че имам сексуални закачки с мъжО й да се изпарят.
Да.И все пак, мъжът ти има ли близки приятелки, с които прекарва всеки ден часове наред, ей така, да си лафят за простотии?

# 924
  • Варна
Да.И все пак, мъжът ти има ли близки приятелки, с които прекарва всеки ден часове наред, ей така, да си лафят за простотии?

Защо не ? Аз с мой приятел излизам по 4часа, пием кафе, разхождаме се и си говорим за неща, които ни интересуват. Няма сексуално привличане и нито аз, нито той пускаме флирт или се държим като "двойка" навън.
Ако искахме да спим заедно нямаше да се наречем приятели, такива сме от години.
Както казах, държа ако си има гадже да ме запознае с нея, за да й минат съмненията и може и с нея да станем приятелки.

# 925
Скрит текст:

Защо не ? Аз с мой приятел излизам по 4часа, пием кафе, разхождаме се и си говорим за неща, които ни интересуват. Няма сексуално привличане и нито аз, нито той пускаме флирт или се държим като "двойка" навън.
Ако искахме да спим заедно нямаше да се наречем приятели, такива сме от години.
Както казах, държа ако си има гадже да ме запознае с нея, за да й минат съмненията и може и с нея да станем приятелки.

Оф, пак:
Твоят мъж има ли такива приятелки?С които се чува по няколко пъти на ден?
С които се вижда всеки ден?По няколко часа?
Да или не?

# 926
Моят мъж има такива приятелки, поне две. Аз ги познавам много слабо, но разбира се съм сигурна, че той няма връзка с тях. Те не го притесняват постоянно, но си пишат всекидневно и си обясняват битиетата. Не ме дразнят и не ме засягат техните отношения. Но, случаят е доста по-различен, просто исках да кажа, че и подобни приятелства са възможни.

# 927
Изненадва ме женската толерантност към подобни "интимни" приятелки на съпруга, но повече ме изненадва наличието на мъже-любители на празнословието.    Laughing
Досега не съм срещала мъж, обичащ да губи време в говорене на глупотевини с жени, уточнявам.
Виж, да си губят времето с мъже-приятели, говорейки за коли, жени, пари, да.Но да празнословят по женски теми .......    newsm78   нямам такива дори бегли познати.
А пък ако мъжът е този, който губи "сили и време" да поддържа такава "връзка", тогава хептен не го вярвам това "платонично" приятелство.

# 928
А според мен подобни приятелства не са възможни, имам предвид с всекидневни писаници и споделяния Simple Smile Дотук ме доведе житейския ми опит Simple Smile Първия път се разведох заради една такава "само приятелка", но втори път на тая въдица не се хващам. За късмет моят мъж няма подобни приятелки. Но ако завъди един ден, ще съм 1000% сигурна, че не са само приятели и ще действам съответно. Който каквото иска да обяснява, мнението ми е непоклатимо конкретно за собствения ми мъж. Другите не ме вълнуват, а и явно си намират търпеливи жени. Няма лошо, стига да не ми е вкъщи мъж с приятели-жени.

# 929
  • Варна
Има да и работата му е свързана да се среща с много хора и да комуникира с тях. За Вас явно всяка жена е дупка, в която мъжа Ви да влезе, ама има и едни верни мъже, които не мислят само коя да забият под носа на жена си.

Ще градя приятелства с години, за да се появи някоя несигурна в себе си и да каже да спре да говори с мен, щото за нея жени->мъже са само сексуални партньори.

Винаги може да има някоя да иска да спи с мъжа ти, но не всеки мъж е толкова привлекателен и неустоим, че всяка да му даде достъп до...гащите си.

Общи условия

Активация на акаунт