Дали имат връзка

• 106 657
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 945
То кой нормален работещ човек има време за часове дрънкане, еле па мъж?

# 946
Имам приятели мъже , но са само приятели и не допускам някой от тях да си помисли , че може да е нещо повече . Имала съм случаи , при които въпросният приятел е започвал да преминава границата - писане нон стоп по фейса , звънене , опити за оплюване на половинката ми , ееее , веднага отбивам такива хора . Намирам за нормално ММ да има приятелки , но разговорите с часове , по всяко време на денонощието , разходки с часове в парка - оки , но не всяка вечер и чак децата да се зачудят дали се случва нещо ( това беше писала авторката ) . Накратко казано - нямам нищо против приятелките на ММ , стига да не ми се набиват на очи с поведението си , започне ли една "приятелка" прекалено често да присъства в личния ви живот , значи имаш повод за притеснение . Имам горчив опит с " мило , тя е просто приятелка Simple Smile "

# 947
С приятели на бира - да, ама никой нормален мъж не губи часове в плямпане с "приятелка".

# 948
С приятели на бира - да, ама никой нормален мъж не губи часове в плямпане с "приятелка".

Говорим за всекидневни сбирки, при това на семеен мъж с две деца.

# 949
Да, с приятели да речем веднъж седмично, ама с приятелка, хайде моля. Най-много веднъж годишно.

# 950
Абе всички така казват.."приятелка, приятелка", а накрая става "Любовта на живота ми"(това е в моя случай..без да стряскам авторката..)

# 951
  • София
Чудя се как все още има такива, които се връзват на "тя е просто приятелка". Laughing
Особено пък семейни хора с деца.

# 952
Авторката е описала поведението на съпруга си, от което е повече от ясно, че с въпросната жена не са просто приятели. Смятам, че относно случая на авторката няма колебание, дори и за децата й е ясно как стоят нещата. Хубаво би било, ако тя иска, разбира се, да сподели какво се случва с нея.

# 953
Признавам, че прочетох само първите 1,2 и последните 2,3 страници от темата.
Не можах да открия отговор на Авторката дали има развръзка по казуса ѝ.
Но, принципно, в моята връзка не толерирам подобни "приятелства".
Не одобрявам човек, който е ангажиран с мен във връзка, да отделя толкова емоционална енергия за друг човек. Още повече мъж, който както бяха писали, излиза да се полигави с приятели, да разпусне, разнообрази за няколко часа и то не често и постоянно – ок. Но да се фиксира над дълги и постоянни срещи "за разговори" с приятелка, така наречена – тц, това е жива манипулация и лично за мен некоректност към Авторката.
А пък това, че тази жена, приятелката, при условие, че знае за връзката и семейното му положение, да му пише и го търси постоянно и по всяко време – тотално нахалство и безочливост.
Имала съм такива "приятелки" на моя половин.Simple Smile
Бяха разкарани по много възпитан начин. Имаше една дето му звънеше по всяко време и веднъж звъни 12,30 през нощта. А преди това са били заедно в обща компания през деня по паркове и пейки. Той заспал, аз вдигам телефона и си поговорихме.
– Той там ли е? – ми вика.
– Да – казвам – тук е, спи, защо ти е?
– Бе аз се сетих нещо, исках да го питам.
Последва кротък разговор, в който обясних, че не е много удобно да звъни толкова късно, че не е много удобно да го търси постоянно при условие, че ме познава и е наясно, че сме във връзка. Че ще я помоля повече да не звъни така "спонтанно" за щяло и нещяло. Подейства, спря се, престанаха честите срещи за по бира и телефонните кикотения.
Имаше една друга, купонджийка, постоянно го викаше на купони, звънеше, шегувка се, лигави се, остроумничи. Но тя от тези флиртаджийския тип, дето се пускат на всеки, купон да има. Не понасям подобни глезли. В този случай, за да не ѝ набия шамарите, поговорих с моя половин и му казах мнението си за нея, че не ми е приятно да се мотае с този боклук и е въпрос на време да му се пъхне в гащите. И че разбера ли, ще набия навлеканата, а него ще разкарам.
Естествено, той реагира бурно и с "бе ти нормална ли си, тя ми е само приятелка", но постепенно се отдалечи и от нея. Или пък му се е случила случка, която му е доказала обратното, знам ли, но аз си бях дала мнението и заявката, така че той се съобрази.
Та, идеята ми е, подобно общуване с "приятели, приятелки" при сериозна връзка също трябва да има граници. Нормално е всеки от нас да има приятели извън общите на двойката, но почнат ли игрички, криене, извъртане, нещата стават сложни и обикновено отиват на разпад.

# 954
Ох, момичета, така е, прави сте!

Не ми е лесно. Благодарна съм за всяко мнение в темата, чувствам, че не съм сама и усещам подкрепата ви!
Преди да я пусна бях почти убедена, че се филмирам, че съм параноична и все неща, които ми се вменяваха с толкова убедителен тон, че бях започнала да си вменявам сама на себе си вина, че развалям семейството си заради неоснователни догадки и мои фантазии.

Пример:

Много съм близка със семейството на мъжа ми. По-близка съм с  тях, отколкото той самия. Миналата седмица бях оставила дъщеря ми на грижите на бабата на моя “мъж” (който забележете отскоро работи) и малката се беше впуснала в дежавю-та за рандевутата на баща си в мое отсъствие, та когато я взимах, на бабата и трябваше по-голяма кърпа да избърше пяната от устата си.
Като привърженик на старата школа, бабата го беше хванала за яката още същата вечер, но 24 часа след това беше като излязла след прясна промивка на мозъка. Човека и беше обяснил, че хората ме лъжат, оттам аз промивам главите на децата (да не бил луд, как си била представяла пред собствените си деца той, разумния човек да флиртува с чужди жени). Всички въртяли интриги, но аз съм била наивна и вярвам, та оттам ни идват проблемите.
Или е искрен, или е най-изпечения манипулатор на майката земя.

Когато говоря с него на моменти започвам да се съмнявам в това, което са видяли собствените ми очи и са чули ушите ми.

Започна работа, държи се любезно, търси начини на сближаване и прави неща, които съм искала преди, но не е правил. При все, че му спрях кранчето.
Ако аз бях обвинена несправедливо вероятно огъня, който щеше да излиза от ноздрите ми щеше да опърли и пердетата вкъщи, а той не е от кротките така, че още нещо, което подхранва подозренията ми.
Последните седмици му ударих игнора и се дистанцирах, спя в отделна стая и кротко обмислям по-нататъшната си стратегия.

Не знам права ли съм или не, но знам, че всеки живее с последиците от собствените си действия.

Даяна  bouquet
Пожелавам ти да имаш много сила в трудните моменти. Спряла си да пишеш тук,
но все пак и аз да се изкажа- нали за това е тема.
Той определено има връзка с нея. И това не е заради личните коментари които е разкрил за теб на "просто приятелката". Това е заради казаното от теб, че той те изкарва Виновна, за ситуация, в която Той Има вина. Добър манипулатор е, няма спор.  ooooh!
Косвен опит имам от моите познати приятелки- поне две истории знам, в които виновният изкарва невинният за виновен. От това по-голяма лампа, здраве му кажи.
Прочетох, че тя прилича на майка му, прочетох, че има груб език, прочетох, че му е писала "Какво искаш, да се хиля цяла вечер ли?" (цитирам по памет), прочетох и че е бил "в колата" след купона. Всичко това е прекалено много индикатори за успоредна връзка.
Нейната реплика е казана не в отговор на негова шега, а в отговор на негово порязване, че е обвързан и не иска да прави друго. Тя е започнала с цупенето и понеже прилича на майка му (жената към която всички мъже имат афинитет) той изведнъж си е дал сметка, че иска нещо с нея. И е станало. Като бях на 18, едно момче ми предложи "да спим". Аз го отрязах, въпреки, че беше ми добър приятел. Започнахме да се чуваме все по-малко, той се цупеше и на отговора на моето "защо" чух  силно подобно изречение. За това се сетих докато ти четях темата.
 Най-вероятно връзката няма да е дълготрайна, защото тя е в отворена връзка с друг, което ще рече може да поиска и такава с твоя . А може и да излезе. Всъщност не знам.  
Но определено имат връзка. Сигурно той не може (все още) да избере с крайност коя от двете му харесвате повече.
Но пък не си струва да подхранваш надежди. Дано детектива, който си  мислила да наемеш, е сложил край на съмненията ти, и окончателно да си поела по пътя си, далеч от този Идиот.
Разбирам, че ще ти е трудно с децата. Ако имаш снимков материал на срещите и нещо по-така го покажи на майка му. За да може да застане на твоята страна.
Най-вероятно сега ще се почнат неговите обвинения.
Пожелавам ти смелост и сила.
Имаше приказка, че всеки получава толкова голям проблем,  за колкото има сила. Знам, от опит, че това  е самата истина. Така, че ти имаш достатъчно сила да го преживееш. Дори и да си мислиш, че нямаш.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Надявам се да си добре, защото не си писала тук от април месец.  bouquet  bouquet  bouquet  Hug  Praynig  Hug

# 955
Леле, моя бивш беше абсолютно същия! Бях хванала един чат между него и жената на най-добрия му приятел(приятелско семейство, с които сме постоянно заедно-ваканции, гости през ден, децата все заедно). Стана ми кофти, защото откровено си флиртуваха в чата. Ставаше въпрос за едно коледно парти, на което щяхме заедно да ходим вечерта и тя му пишеше, че в обедната почивка ще ходи да си купува чорапогащник и фон дьо тен, каква рокля щяла да облича и бла бла неща които по-върви да сподели с мен, а не с мъжа ми и накрая на чата моичкия и беше написал " Довечера пак ще си тупалката на вечерта" 😱👀💩

Тези писания супер ме жегнаха и й писах, че не ми е приятно. Просто не исках да крия как се чувствам и й споделих, че не намирам за нормално такива разговори между мъж и жена, които не са двойка...това е. Тя не отговори, но последва взрив.  Бяха явно говорили и тя беше казала на него и на мъжа си. По-късно моя ме натри едно хубаво как съм можела да си мисля такива глупости за най-добрите ни приятели. Можела ли да съм толкова зле и една камара обиди. Аз плаках, карахме се и накрая той ме убеди, че трябва да отидем заедно на ресторант четиримата и аз да й се извиня! 👭💩😒 Направих го...
3 мес след това ги хванах, че имат връзка.  Той разбира се се промени много-започна да си обръща повече внимание на външния вид-нови парфюми, дрехи, започна да се обезкосмява...и отслабна с 20 килограма. 😱 Аз, разбира се, нали съм голяма бяла птица, започнах да се тревожа за него. Да му запазвам часове за различни доктори, да си прави изследвания да не е смъртно болен, че така се топи..
Знаех, че нещо се случва и страдах, но не можех да докажа нищо. Ходехме заедно с това семейство по гости, паркове, вкскурзии, винаги заедно..Той започна да закъснява-но работата му е без график и нямаше как да го упрекна в това. Започна да ме праща да излизам с приятелки и колежки, да ходя по фирмените партита, които не харесвах, и разни такива..за да съм повече време на далеч...😔
Както и да е-няма да изпадам в детайли, но накрая хванах у него един телефон, които той беше купил и на двамата да си пишат и говорят тайно от нас.Пишеха си колко се обичат и кочемтираха как никой нищо не се сещал в домовете и на двамата..🐦🐦 Последваха много лъжи, въртележки-ужасен период от живота ми, но вече е минало. Пожелавам ти успех, миличка. Искрено се надявам при теб да не е така. Но само се замисли. Ако един човек обича и уважава половинката си, би ли я подложил на това-тя да се чувства обидена, уплашена и наранена от това, че той се среща с "приятелка". Явно "приятелката" е по-важна от любимата..дори от семейството, след като той със зъби и нокти се(я) защитава дори пред майка си!
Кураж от мен и холямо ГУШ! 💗

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 14:53 от Happy2016

# 956
  • София
Последната история е много гнусна, защото става дума за приятели и всичкото става под носа на половинките. Много безочливи хора има.

# 957
  • София
И злорадстват как никой не се е усетил 🤢🤢🤢

# 958
  • Вестерос
Много грозна история. Съжалявам, че си я преживяла, гнусно е.

# 959
Наистина е много гнусна история, но на практика това е доста често срещано. И тук сме чели за много приятелски семейства, при които това се случва. Хепи, радвам се, че си го преживяла и че имаш друг мъж до себе си. Само да попитам, измаменият съпруг от другата двойка разбра ли за изневярата на съпругата си, прости ли й?

Общи условия

Активация на акаунт