Дали имат връзка

• 106 626
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 975
Лейди , докато те четях , се сетих за една ситуация с приятел на мм , който беше навремето ергенче и често спеше у нас . Идваше и по всяко време , дори като бях с бебока , носеше ябълки и много си дрънкахме. И една вечер , синът ми беше на пет годинки , а мм беше в командировка. Ние -новодомци , в тих квартал , аз съм влязла да се къпя и от долу се звъннало / ние на пети етаж/. Синчето излязло на балкона , крещяло кой звъни. Той, отдолу си казал и малкият- Еййй, много се радваамм, мама се къпе , тати е в командировка , ама ти нали ще спиш у нас , чакай само , тя ей сега ще те пусне  Joy Целият блок разбра , де. Аз тогава изобщо не съм го смятала за нередно , още от студенти сме били в общи компании , осъмвали сме , постоянно заедно. Сега вече ми звучи "драматично" , но тогава изобщо не ми се е струвало странно или нелепо.

Хепи , историята ти ме хвана и мен за гърлото. Дано си щастлива , заслужаваш го  Hug

# 976
Интересно тези ергенчета защо като се задомят и спират да правят компания на  приятелките си.

# 977
Интересно тези ергенчета защо като се задомят и спират да правят компания на  приятелките си.
Много добър въпрос  Peace По мои лични наблюдения, всичките ми близки приятелчета ми станаха особено близки, когато си нямах гадже, а когато самите те си намираха гаджета изобщо забравиха за мен.  Laughing Аз като си намирах пак малко се кротваха, ама пак според зависи.
Не знам, не е нормално това според мен.

# 978
Ти да не си майка му? Неприятни ми станаха злобните забележки и няма какво вече да се обяснявам. Аз от мъжко внимание не съм страдала и не си пазя под ръка приятел с цел повдигане на самочувствието. Ай сектир и тесногръдите стринки сте значи!

Де прочете, Уейв, че ми е станал приятел като съм нямала гадже?

# 979
Нещо много подпали, май гузен негонен бяга...

# 980
Е не си ли тесногръда, кажи ми? Сякаш съм казала, че всяка вечер обикалям градинките с приятелчето.

# 981
Лейди Стардъст, ти къде прочете, че специално към теб се обръщам?  newsm78 А и + това не съм казала, че са ми станали приятели докато съм била сама, а са се сближили с мен повече от обикновено тогава. Има разлика все пак.

# 982
Не знам дали съм тесногръда, може и да съм, но приятел/ка, кой/ято ще *краде* непрекъснато от времето на мъжът ми за нас няма как да приема. Изобщо не ме интересува от колко години се познават и колко са си близки, има граници които не се преминават. Не съм затворила никой в клетка и не бих го направила, но в семейството ми място за трети човек няма. Ако мъжът ми предпочита да се мотае/клюкарства с приятелка вместо да пие едно вино и говори с мен, значи че отношенията ни са приключили или приключват.

# 983
Е не си ли тесногръда, кажи ми? Сякаш съм казала, че всяка вечер обикалям градинките с приятелчето.
А, те много широскроени вече плакаха...

# 984
А, те много широскроени вече плакаха...

Викаш тесногръд, че за по-сигурно...

# 985
Ти така и не ми отговори, мъжът ти води ли си приятелки у вас, докато те няма. Хайде, похвали се колко си широкоскроена!

# 986
Не знам да е водил. Но, редовно обядва с приятелки, на 4 очи. Аз като си седя вкъщи по цял ден, с кого да се видя?
 Веднъж дойде да ме види приятел и вече 5 страници се изписаха за тази случка.

# 987

Някои не спират, Нина, ей такива широкоскроени като моя "мъж" и резултата е налице, предадено доверие и разбито семейство.

Не знам да е водил. Но, редовно обядва с приятелки, на 4 очи. Аз като си седя вкъщи по цял ден, с кого да се видя?
 Веднъж дойде да ме види приятел и вече 5 страници се изписаха за тази случка.

И ако започне мъжа ти често да си кани една определена приятелка у дома, в твое отсъствие,докато ти си на работа примерно,  проблем ли ще е за теб?

# 988
Защо питаш, Вива_стайл, твоят мъж така ли прави?

# 989
Според мен , няма място за спор . Тук има много варианти . Първо , зависи в какъв момент от живота са тези посещения. При млади двойки , с малки деца , приятелите от уни-то и ученическите години , още участват в социалния живот на двойката . Тогава отношенията са и по-динамични . Млада майка с малко дете , е нормално да си общува с приятелски кръг , били те от мъжки и женски пол. Когато границата на тези отношения е здравословна , и половинът знае за тях , не виждам нищо тревожно. Но обратният вариант е силно подозрителен , ако се превърне в система. Ако един млад , здрав , прав мъж , стои в къщи , без да отглежда деца , и го посещават приятелки / негови, а не-общи, и необвързани /, тогава има над какво да се замисли човек. /Тук отчитам липса на причина да си е у дома -деца, и липса на алиби Laughing/
На въпроса дали ергенчетата спират да общуват с приятелките си , когато се оженят. Ами от лични наблюдения- не. Приятелството не приключва със създаване на брак. Индивидуалните посещения се трансформират с колективни  Laughing Лично аз съм се убедила , че когато приятели на мм са без връзка , те са по-мобилни , общуват със семейните двойки , добре приети са и канени. Няма защо да се гледа на това като сигнал за силна тревога , или за подривна дейност спрямо семейството.
С течение на времето , всеки уляга , намира стереотипа си и нещата могат да "лъснат" , ако е имало нещо нечистоплътно.
Спорът е безсмислен тук, всичко е конкретика. В случката на авторката са намесени зрели индивиди , които във времето за семейството си / отделно в работата /, прекарват времето си заедно, за сметка на парнтьорите си. Това е друга ситуация.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт