Вкъщи всички се доотръшкахме. Мати вече е по-добре. Вчера го водих на контролен. Носът още хърка, но иначе сме почти излекувани.
Дано не се повтарям, че вече изкуках, но много му харесва държавната кухня. И не му стига. Слагам хлебче. Притеснявам се дали не е много тестено така-сутрин с попарата 3 сухара и още 2 на обяд и вечеря. Понякога и цяла филия в обяда.
Вървим към официално 12 зъба. Пу пу. Голям зор. Как избиха три кътника, навъднъж? Остават кучешките и задните кътници. Нямам търпение да свърши. Искам да спя, тюуууууу.
Мати все още спи по два пъти на ден. Не издържа до обяд. Но и става рано, де. В редки изключения ако е спал до 9.00 часа, може и да изкара с едно спане.
Относно бибата, при нас аз му я набутвах, защото виждах, че така се успокоява, ако плаче. Той я свързва с шишето с мляко. Грешка или не, така е в нашият случай. През деня почти не давам. Само за заспиване и ако не мога да го успокоя с гушкане и пееене, галене. И като заспи я вадя. През нощта ако се разплаче и му я бутна, много пъти заспива веднага и това ми е голяма помощ.
Пръстите по едно време ги лапаше всичките. Цялата ръка направо, заради зъбките. Сега не го прави. Иди, че разбери.
Да са ни живички и здравички, сладурченцата!!!
Липсват много мами, да ни разказват за дечицата.

Интересно ми е да Ви чета и го правя най- редовно
хем не, хем пък защо да се оставя, не знам наистина как се процедира правилно.
Не мърдат и това е. Ей, човек като остарее нищо не му е наред