Вода пие над половин литър на ден със сигурност, не знам точно колко.
Но понякога хапва свинско, пилешко, агнешко. Друго читаво така или иначе не мога да намеря в месарските магазини около нас, а доставка на домашно няма откъде. Днес вечеря лимец, който бях киснала във вода цял ден, като се прибрахме добавих нарязани левурда и спанак и опекох в стъклена тавичка, докато се изпари водата, след което настъргах малко кашкавал да се запече отгоре. Оказа се много вкусно, после всички вечеряхме това, добре че бях направила повече. Не съм правила нищо с ябълково брашно, стържа ябълки, винаги имам по много, купувам от едно пазарче уж техни и непръскани ги рекламират, то и така изглеждат. По тази рецепта ги правя:

Посред нощ не се е будил от 4-5 месеца, в някакви единични случаи проплаква към 4-5 за кратко и заспива пак, но мноооого рядко. Вече има 9 зъба, честно казано разбирам, че му излиза зъб само по резултата, не съм го мазала с нищо. И за да не звучи твърде хубаво, за да е истина, искам все пак да спомена, че първите 7 месеца бяха ад и бях недоспало зомби, човекът просто порастна, научи се да заспива самостоятелно и това си беше повратна точка. А и много обича да спи - като му се доспи почва да се просва на пода/леглото и да вика "нани" с такъв ентусиазъм, че няма как да не го сложиш бързо в леглото му. Обикновено се случва като му доближи времето за сън и се е изтощил тотално, почва да ни напомня, че е време да го оставим намира.
Не обичам онлайн пазаруването, искам да гледам, да пипна, нали съм от миналия век 
Препоръчани теми