Любители на Котки - Тема 113

• 45 360
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Воистина Воскресе!

Много хубави данъци, не мога да им се нагледам. kiss

# 361
Христос Воскресе!

Люляков поздрав от нас Simple Smile

# 362
  • София
Честито Воскресение Христово, момичета! Надявам се да сте изкарали един чудесен задушевен ден, сред най-близките ви същества, както го изкарах аз!
Това е снимчица на котката-идиотка на моите дечица, направо ме умили с позата, която беше заела в съня си:

Тя е една такава късокрака котчица, с кръгло коремче, много сладка, жалко, че не се дава за мачкане. Не дава да я пипат изобщо. Много бие. Всъщност, дава да я погалиш само преди да й дадеш ядене, нещо като подмазване, да не би да се разколебаеш hahaha

# 363
  • Варна
Честито Воскресение и от нас, момичета Simple Smile Прекрасни са ни пухкавините Simple Smile

# 364
Момичета, минавам с въпрос. Каква подложка за тоалетна да сложа на бебетата? Днес сложих от Лидл-ското бенто, но те решиха, че трябва да го ядат, та след като се наложи 2-3 пъти да им отварям устите сега се чудя какво друго, по-подходящо нещо да сложа newsm78

# 365
Здравейте,

Имам котарак на 2год и половина кастриран. Фен е на паучовете, а гранули яде предимно през нощта и следобед по малко. Но ме тормози за пауч като цяло. Колко трябва да му се дава пауч? Не мисля, че е дебел, но четох разни неща че трябва да ядат по 50гр храна и се замислих. Домашна храна единствено което е ял от всичко са свински дробчета и това е. Та нямам особен избор и трябва с пауч да го храня. От тях не подбира.

# 366
На опаковките пише, колко да се дава според килограмите. Но е важно и какви точно паучове и гранули даваш.

# 367
Под 1 пауч какво се разбира тогава? 1 пакет (100гр) или? Щото на феликс пише 3-4 пауча на ден, а според мен е много ако става на въпрос за пакет.

# 368
Един пауч е една опаковка, малка. А във Феликс почти няма чесо и за това се налага да се яде голямо количество от него. Не мъчи котката, а й купи хубава храна. Някъде назад обсъждахме именно тези боклуци, защото и аз на нашата само от тях давах два месеца и се чудех защо не иска да яде ни гранули, ни месо. Спрях боклуците, взех хубаво гранули и всичко се нормализира. Вече и пилешко яде, и гранули, а понякога и от по-качествените паучове.

Едит: Ние днес станахме на един месец, хихи! Една бледа снимка ама нямах батерия, а и те не се спират ... Исках да покажа как ми се ежат докато си играем ама само за тази снимка стигна батерията. Тези дни повече Mr. Green
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 21:24 от Зизy

# 369
  • на брега на морето
Момичета, минавам с въпрос. Каква подложка за тоалетна да сложа на бебетата? Днес сложих от Лидл-ското бенто, но те решиха, че трябва да го ядат, та след като се наложи 2-3 пъти да им отварям устите сега се чудя какво друго, по-подходящо нещо да сложа newsm78
Съседът слагаше в легенче накъсани вестници.

# 370
  • на брега на морето
Съседът слагаше в легенче накъсани вестници.

Ние минахме през двама лекари за онези черни точки, единитя ни каза с йод да я мажем 5 % разтвор. Успяхме да я изгорим с него.  ooooh! Вече си е с възпалена уста и ранички. Вчера се опитахме да отидем в ЦВК, но ни върнаха, кожен лекар ще има началото на другата седмица. Надявам се да изкараме леко празниците и да поутихнат нещата. Първият възможен час ще го запиша.
Одеве гледах отблизо носа на един тигър, имаше черните петънца. Може би е просто безобидна пигментация. Как е котето, може ли да се храни?

# 371
  • София
Котьо, благодаря за вниманието.  Hug Храни се и не се чувства зле, но единият вет ме притесни, че са гъбички, другият каза бактериална инфекция. В сряда сме в ЦВК при кожен специалист, дано този път назначат правилното лечение, че я измъчихме. С йода я изгорихме, а с предишното лекарство за гъбичките ни караха 10 дни да я мажем и след това да ѝ държим устата по 15 минути да не се облизва. После още две седмици беше наплашена от нас.

# 372
  • София
Дали няма хапчета за гъбички? Бях споменала, че и нашата рижа госпожица има черни точки по носа, по устните и по клепачите. Не е възможно да се мажат на такива места. Знам, че е по-вредно, но да дам хапче ще е много по-лесно.

Имаме и проблем със зъба на Кирчо. Преди време бягайки от Наско, отчупи крайчето на единия кучешки зъб. Променил се е цветът и венецът около него се е възпалил.  Sad

Иначе е пораснал много. Май настигна, а може би и подмина Наско. И е един плюшен! Само за мачкане! Малко ми напомня на шар пей, защото където и да го пипнеш, има кожа в повече. Предполагам, че предстои да я запълва.  Laughing Все пак е на около 8 месеца и му предстои още растеж.

Сестра му пък си остана миньонче. Не знам дали има 2,5 кг.  Grinning И започна да проявява женската си злобичка.  Laughing Преди малко направи поредната беля - събори една орхидея, на която счупи част от цветоноса и бамбука, който е в порцеланова купичка с вода. Сега се е скрила гузна под стола и спи.  Grinning

Вчера пък сложих едно малко стръкче роза в стъклена чаша с вода, за да пуска коренче. Днес розата я нямаше, а чашата беше счупена. Сигурно някой си е направил среднощна закуска!  ooooh!

# 373
  • на брега на морето
Таня, Тигър Кирчо ли се казва? На 11 май има имен ден  Grinning Хубави имена имат  Grinning За зъбчето ще ви трябва лекар, смяната на цвета означава, че в него има въздух.

Днес розата я нямаше, а чашата беше счупена. Сигурно някой си е направил среднощна закуска!  ooooh!
Може да имате подаръчета с аромат на рози  Grinning

Niya88, късмет, стискам палци Hug

# 374
  • София
Таня, Тигър Кирчо ли се казва? На 11 май има имен ден  Grinning Хубави имена имат  Grinning За зъбчето ще ви трябва лекар, смяната на цвета означава, че в него има въздух.
Да, Кирчо и Боги са им имената. Кирчо реагира на името си, но Боги - хич. Не знам дали е от неблагозвучно име или от тъпота.  Laughing

Сега мъжът ми ще ходи до ветеринарите. Дано дадат идея за котешки зъболекар. Обаче не съм оптимист. Sad

Хайде да излитаме!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт