Парламентарни избори 2017 - Какво следва?

• 154 634
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 165
Воля...кой гласува за тези бре? newsm78 Може ли да има такъв заблуден народ....
Явно на доста им е писнал картела на горивата.

# 166
Основната цел е изпълнена - разумът взе превес над простотията и катастрофата със г-жа Лъжа изглежда ще бъде избегната. Но да видим утре какви ще са крайните резултати, че ще е тегаво. Много силна пресконференция даде КУРнелчето, наредиха се всички на масата, честити победата на Герб и заяви, че ако Бойко я покани на преговори нямало да приеме, след което се изниза набързо. Кой я излъга изобщо, че някой я брои?  hahaha

Иначе, ако ББ е прост, то не знам какъв точно епитет мога да употребя за нея...

Воля...кой гласува за тези бре? newsm78 Може ли да има такъв заблуден народ....
Ти пък за 4%...при 7 пъти повече още по-заблудени, на тези ли се чудиш!?

ПС. Абе къде е основния клакьор Лоритта!? За един прЕАтел питам  Mr. Green

# 167
От това, което се очертава като резултати....българите обичат мизерията. Харесва им да работят цял ден за 500 лв и през зимата да стоят на студено. Харесва им старите им родители  и баби да получават по 160 лв пенсия и да ги пребиват цигани за 5 лв. Харесва им данъците им да се харчат за цигани и нелегални мигранти на ниво получовеци. Харесва им да ги унижават с пръстови отпечатъци в болниците. Харесва им децата им да са неграмотни и образователната система да се унищожава напълно целенасочено. Харесва им да ги управлява човек, който не е прочел през живота си нито една книга, и това не ги обижда. Избраха си ГЕРБ и от утре ще започнат да реват пак, неясно срещу кого, но не и срещу себе си.
Защото ГРОБ ще управлява както досега.
По-тъпо нещо не бях чела.

# 168
В сайта на Цик: при 78,79% обработени резултати - воля 4,11%, а Дпс са си вдигнали процента.  #Cussing out
Докога ще спим, егати. Ония гласуват под строй, а ние тук се подиграваме едни на други, че изборите не променят нищо и ако променяли щяли да ги забранят; че те всички са маскари; че то нямало за кой и т.н.

# 169
Хубавото е,че ГЕРП сега ще направят минималната 1500,а пенсиите 600 лв
Бойко обеща , а както всички знаем,квото обещае го прави😁😁😁😁😁

# 170
Елена Йончева се чувстваше много неудобно по време на изявлението на БСП. Стискаше злобно и безпомощно устни.

КН май обърка цвета на коня - трябваше на бял да се качи. Лош знак!

# 171
В Турция ДПС:ДОСТ - 1:2

Става интересно ...

# 172
И на мен това ми е интересно...1 към две

# 173
Еми всичко вече е ясно - съвсем спокойно ще си направят стабилна тройна коалиция.
Сега как ще го отработят - с правителство на малцинството или не, не е толкова важно.
Ще се разберат.

# 174
  • София
По въпроса загуби ли БСП. Ами поне според мен загуби. Преди изборите Корнелия заложи на трите така наречени нови лица - Тома Томов, Иво Христов и Елена Йончева, върху които бе фокусирана кампанията Ами сега гледам резултатите и тримата са загубили от ГЕРБ в районите си, а Томов и Христов губят с над 12% разлика или два пъти повече от средното за страната.

# 175
Фламбе,е нали Европата не ги ще националистите,нали ги определя като фашисти и не ги приема,как ще допусне тук да са в правителството

Ще го изработят в името на стабилността.
На първо четене - с правителство на малцинството и без участие в правителството на патриотите.

# 176
  • Разпиляна във въображението
Честито на победителите Simple Smile Доколкото гледах и слушах изборният ден мина добре, с отлична организация Simple Smile

Мисля, че ще имаме правителство на малцинството с времеви хоризонт. Ще управлява с пръстите на ОП, ДПС и Воля. БСП са извън сметките. ББ няма да иска ДПС, ще се дърпа, ама те ще му дадат подкрепата. Все пак в миналото НС май ДПС им спасяваше много гласувания.

# 177
Реформаторите не влизат, така ли последно? Сега се информирам, че съм болна и проспах всичко. Интересно ще е следващите дни.

# 178
Да, Veniz. 5 ще са партиите в 44. НС.

1. ГЕРБ
2. БСП
3. ОП
4. ДПС
5. Воля

# 179
В Турция ДПС:ДОСТ - 1:2

Става интересно ...

Евгений Михайлов от ДОСТ вчера направо се разплака от яд по Нова. Ццц, за този човек явно е по-лесно да бъде гнусен, отколкото беден...

Общи условия

Активация на акаунт