Парламентарни избори 2017 - Какво следва?

• 153 810
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 240
.
А Т. Живков защо го намесвате изобщо не разбирам. Когато той беше на власт, а аз вече бях голям човек тогава, у нас му викахме "говедото". Баща ми все така се отзоваваше и ние покрай него. Махна се уж да дойде нещо добро, пък то...по-прост и от него.
Много по-добри времена дойдоха след бае ви Тодор, няма нужда да си крИвим душите.
В България  не е имало по-добри времена от сегашните. Никога не е имало такава свобода, такава липса на сковаващ страх от репресии, такова благоденствие.
Никога.
Като се вземе в предвид откъде сме тръгнали /от много под нулата/, резултатите са впечатляващи. Няма нужда като малки деца да тропаме с краче и да искаме всичко веднага, няма как да ни се получи.
Коя свобода Гери?Тази ,която направи България разграден двор и разни динковци иземват функцията на държавата?!

# 241
 Оттук наттък всичко е ясно - има два -три варианта
Герб - Патриоти - 123 депутата
герб - ДПс - 122 депутата (но това знаич самоубйюство за Герб)
Герл - патриоти и марешки - 135 депутата или
Герб -маршеки и част от патриотите

иначе казано без патриотите е невъзможно да се състави правителство. Те ще искат легитимация пред света, за Борисов ще е болезнено да го нарекат фашист в Европа, но няма как. патриотите ще пострадат от влизането си във властта, Борисов ще пострада от твърде близкия си допир с патриотите - ще пострада в очите на европейците.
Корнелия нинова, като цяло се справи добре - старата десница е аут, марешки е сведен до минимални стойности, след 2 години или ще има три партии- Герб, ДПС и БСП и тя реално ще може да направи коалиция  с ДПС/или с Дост - нейното мислене е в далечината.

# 242
Дай пример кога Радев е говорил така

# 243
ще продължим процеса на сближаване с другите европейски държави. Стига ни един Радев, дето плюе ЕС и НАТО.
Кога т'ва?

Нали знаеш, че простотията не ходи по гората, а по герберите.
аз не се приемам за гербер, просто избрах по-малкото зло

# 244
Ън, а парите? Парите от къде ще дойдат? Това казаха ли?

От компотите за Русия, разбира се.

Аз пък си мисля, че ще са от такива като теб и мен  Thinking

Идеите им за премахване на плоския данък съвсем няма да коментирам.

# 245

Това вече е без значение, защото друг спечели и сега ще трябва да си изпълни обещанието за 600лв. пенсия и 1500лв. средна заплата. В противен случай си остава един Пинокио...

# 246
Принципно тия неща дето се обещават не е задължително да се изпълняват. Така е в живота по принцип.

# 247

Това вече е без значение, защото друг спечели и сега ще трябва да си изпълни обещанието за 600лв. пенсия и 1500лв. средна заплата. В противен случай си остава един Пинокио...
Нищо няма да увеличи,и клакьорите му тук даже го знаят😁

# 248
Съвсем реално е в края на мандата средната заплата да стане 1500 лв. За пенсиите не мога да коментирам.

Въпреки, че не знам човек, който е на минималната какво го грее колко е средната заплата...
Средната заплата не зависи пряко от Бойко или от който и да е управляващ, а от възможностите за инвестиции и бизнес климатът в страната.

# 249
Принципно тия неща дето се обещават не е задължително да се изпълняват. Така е в живота по принцип.

Викаш, ако едните лъжат са боклуци, а ако Тиквения лъже, тогава сме ок? Страшна логика.

# 250

Говореха за магистралите, спортните зали на село от 10 човека, санирането, фалшивите инвалиди, експерименти като Московите отпечатъци и подобни. Ако се замислиш колко пари се хвърлят излишно, ще останат доволно. Ако се спрат поне едрите кражби, да не говорим...

# 251

Тук не позна. Прочети програмата на ГЕРБ, не какво ти наливат журналисти по телевизия с цел гонене на рейтинг.

Пропуснах. Цък с мишлето

# 252
От политическите борби единствено губещ е народа. И както и Симеонов каза, за какво му беше на Борисов целия цирк - развъртя цялата държава, избори, пари, его... какво искаше да докаже?
Във времето ГЕРБ губят от първоначалната си сила и това се показа и на тези избори. БСП им дишат във врата. Оплюваната Нинова за краткото си управление, като председател на партията, вдигна високо летвата с тези незначителни проценти разлика.

Предполагам, следа освен пръстови отпечатъци да се въведе и ирисова идентификация за да получим достъп до  иначе полагащите ни се права като граждани на тази държава..

А забелязваш ли,той няма нито един мандат изкаран до край,от кметуването му  до днес.Това какво ти говори

Говори за човек, който се има за политик, но не е държавник, който да стои зад народа и да отстоява неговите права, желания и развитие. Когато му е изгодно сдава властта без да му пука за последствията, освен ако не са пак властта да е в ръцете му.
В миналото сме имали много силни държавници, които са се стремили България да е силна страна във всяко отношение, този за мен прави обратното.
При Борисов виждам човек, който иска властта, опиянява се че е сред останалите държавници, блазни го идеята да управлява, но управлява силово и мутренско вътре в страната и страхливо на международен план. От него не се очаква да задене чифт пищови на гол гъз, щото армията до това я доведе, но поне да не се изказва, че останалите са орли, и той не се бърка сред големите. За мен е човек на топ позиция в управлението, с мислене на страхлив врабец в международни води, а във вътрешен план действа силово - не случайно срещу Цветанов бяха скочили всички, и според изгодата му.
Очаквам докато е на власт пак често да чуваме как комунистите му са виновни за всичко и останалите правителства също, нищо че от години се е бетонирал за властта и че вече 27 години сме в така обичаната от него дума - демокрация.

# 253
  • София
Ок, задава се Нова Тройна коалиция (ако Воля не изпаднат, но в такъв случай Герб и Патриоти ще имат достатъчно места за кабинет), да им е честито.

Един въпрос - ако приемем, че ГЕРБ и Патриоти се разберат за кабинет, смятате ли, че Москов отново може да бъде избран за министър?

# 254
Дай пример кога Радев е говорил така
Да, и аз не мога да разбера кога  Радев е "плюл НАТО" и ЕС. човека каза, че сме твърдо зад Нато, но нашият приоритет е насочен не толкова срещу Русия, като при Полша, а най-вече на Юг, и че държи НАТО да се изправи заедно] с Русия срещу ИД, защото няма смисъл от противопоставяне. нещо което говорят от доста време редица големи политици като Орбан, Фийон, Льо пен, фицо, Ренци, дори Тръмп никъде не е ставало дума за това да се "плюе" по НАТО това са долни инсинуации.
А срещу ЕС пък въобще не е говорил нищо. каза, че ще наложи вето на СЕТА, но това е документ когото не подкрепят редица европейски държави, например Словакия. никъде не е говорил за излизаен от ЕС - като Льо Пен например. винаги е признавал, че мястото ни е в ЕС и НАТО.

Общи условия

Активация на акаунт