Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 141
  • 992
  •   1
Отговори
# 105
Ние безплатно на българското море нямаме, но и без пари не го искам вече, за жалост..
Иначе купихме  земя да строим на морето , но не сме и започвали,  чудя се защо въобще ни беше, ама да има, казва мъжа ми.

# 106
Скрит текст:
Септември ще е моята отпуска, все още се колебая дали да избера море или някоя дестинация с горещи минерални извори.
Повече клоня към второто, т.к. малкия категорично отказва да влиза в морето и стоим на последна линия на пясъка. Simple Smile

Трябва да водя преговори по следният казус. Бих се радвала да чуя мнение.

Скрит текст:
Две фирми с еднаква сфера на дейност. В едната ще се внедряват нови машини, с които първата фирма вече работи и има обучени служители.
Идеята е, от фирма 1 да се изпрати служител във фирма 2, който да обучи няколко човека за работа с новата техника.
Ще бъдат поети командировъчни и настаняване за срок от 1месец, в който служителят ще пребивава в другата фирма (в друго населено място).

Бихте ли приели такава оферта?

Този служител жена ли е, има ли малки деца, съгласен ли е да се отдели от семейството си, ако го има, за такъв период, амбициозен ли е за кариерно развитие...

# 107
Както всяка година, морето ни е август в Сарафово и още 3 допълнителни седмици в Родопите. Свикнали сме, добре ни е далеч от големите туристически потоци, наоколо няма хотели на ОИ и разни комерсиални идиотии. Наемаме винаги един и същи апартамент с изглед над целия бургаски залив, винаги сме с любима компания, 2 седмици релакс - слънце, вода, храна и щастлива тумба дечурлига, която изобщо не ни закача.

# 108
Нали ви се оплаках, че детето се беше изложило по география. Днес ми се обади учителят му да ми каже, че е проверил тестовете и детето има втория най-добър резултат в класа.

# 109
# 110
  • Пловдив
Аз съм в размисъл. До колко ски-каските са подходящи при каране на ролери? а?
моето с такава кара кънки ( на лед).
Довечера, ако ми остане време ще сравня каските визуално, но аз иначе имам за всичко (не знам защо но каската ми създава ужасен дискомфорт...особенно тази за мотор)
Бих пофгледнала сравненията из нета
според тази статия ( http://www.bhsi.org/other.htm)  каските за колело са подящи за ролери
Тия за колело за гола вода пред тия за ски. Нахлупена е само отгоре. Ние имаме за колело и за ски. И не ми се инвестира в ОЩЕ каски.

Аз съм в размисъл. До колко ски-каските са подходящи при каране на ролери? а?
Подходящи са. Но ако са с подплата, ще им е топло и ще се изпотяват. Моите си карат ролерите с каските за колела.
Ще ги мисля. Ама днес беше студено и бяха със ски каските. За лятото сигурно ще се принудя да купя за ролери. ooooh! Close

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 17:38 от Янтра

# 111
Ние за съжаление нямаме тумба дечурлига,  която да лудее без да ни  закача, с едно дете сме, а нашите приятели и познати имат или много по - големи от нашето, или доста по-малки,  за да се сформира група по интереси. И така за да сме доволни всички, ни се налага да прибягваме до големите хотели с анимации и комерсиални идиотии.  Wink

# 112
Приоритети, манталитет, различно разбиране що е то кеф. Нашият кеф е в простичките неща.
Предпочитам децата ми да играят на филми с братовчедите на плажа, отколкото да ги занимава супер-дупер спешъл аниматор на 12 езика в хипер лъскав ОИ хотел.
Прехвърлям си снимките от миналото лято и нямам търпение вече да дойде август.

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 18:34 от Анонимен

# 113
Сесил, и аз съм на мнението на Сбъдваща.
А ако аз съм работника, който ще обучава бих се пазарила и за допълнително заплащане за знанията и уменията си. Още повече щом е за нещо техническо, такива специалисти в момента са кът и бих се продала скъпо. Да обучаваш някого на нещо не е като да работиш същото нещо. Но аз съм консултант по душа и от части на практика, та за това сигурно  Mr. Green

На море ще ходим през юли, като се оказа, че трябва да се напаснем с нашите, че да има кой да гледа котките. Те, в момента, имат две и моята ще всее раздор и ще докара на дебелия (котарак) инфаркт, той едва понася на брат ми котката  Laughing

И на мен ми се дреме цял ден, та мисля да положа тяло на дивана с книжка и котка. Мъжът ми има мач в 9, та няма да го чакам за вечеря и ще се хоризонтирам рано рано.

# 114
  • Sofia
И ние така, Ша  Whistling. Трудно си пасват децата помежду си, както и родителите, или пък ние сме чешити, не знам.
Аз съм, сигурно, от изключенията, които харесват големите хотели с различни възможности и атракциони  Peace.Повечето хора предпочитат тихо и спокойно място за почивка, а аз-не. Вероятно ,защото живея на тихо и спокойно място, а и си почивам през по-голямата част от времето си  Laughing Whistling. Така,че не приемаме предложения за наемане на къщи, бунгала и други подобни  Naughty.Още по-малко да пазарувам и да зареждам хладилник и да правя кафе. Категорично това не е почивка за нас .Обичам да се наглася и да има къде да изляза, да имаме резервирана маса за вечеря, а не да се щураме и да се чудим къде да седнем... Понякога правим компромиси, за да имаме компания, че пък на хората не им се харчат залудо пари за екстри.

# 115
Алечка, как ще се "продаде" служител от фирма 1, зависи от него самия.

Човек от фирмата производител ще има, но за кратък период, който не е достатъчен.

А иначе, в закона пише, че всеки работодател може да изпрати служител в командировка с цел обучение и т.н. и това се прави със заповед.
Та...в случая просто ще се направи подбор измежду служителите, но един със сигурност ще замине.

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 21:12 от Sesylle

# 116
# 117
Ние сме си на море, живот и здраве лятото съм замислила една седмица с детето из района на Яна, да пообиколим Баската област.

# 118
Не съм по шегите, не знам и доколко чувството ми за хумор го има вече. Обаче се връзвам на шеги и обикновено не ми е забавно. Сухарка...
Абсолютно същата съм!

Иначе съм със сухо и саркастично чувство за хумор.

Преди две години се пошегувах на 1ви април със снимка на бебешка камизола, на която пишеше, че щерката ще става голяма кака и тогава си пролича колко сериозна съм винаги. Изтрепаха се да ме поздравяват сума ти хора, че чак на мен ми стана неудобно от искрените и зарадвани пожелания та си признах, че съм се пошегувала. Та пак не ми повярваха, че се шегувам!

Благодаря за новата тема!  bouquet
Сбъдваща, прекрасни снимки!  bouquet

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 18:24 от Анонимен

# 119
Янтра, при каране на ролери и колело са застрашени едни точки, при каране на ски съвсем други.
Съжалявам, че каската на съпруга ми не е в къщои да ти снимам, да видиш какви поражения има.
Убедена съм, че каските запазват много, един ден стояхме с един колоездач около час, докато дойдат екипите...видшх от какво го е предпазила каската...за това винаги с каска, а и беше единственият на кънките с каска.

На море и българско и гръцко, през август. Гръцкото повече ще е с бизнес цел, но сме решили и детето да е с нас. Да видим как ще ги стифоваме нещата ( той лесен, със слушалките и с нас, вече изтрениран)

Общи условия

Активация на акаунт