Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 128
  • 992
  •   1
Отговори
# 75
Захир, много красива обувка. Давай ги на обущар да ги развирява ( аз ползвам един до Ботевата за обувките на мъжа ми). От скоро си купих и такива разширители като неговите, че ми омръзна да мъкна обувки. Ако мога да минимизирам багажа само до ръчен, но не....остава си в сферата на мечтите.
Не снемям дрехи по сезони, винаги съм имала огромни гардероби/ни.

Надявам се да имам чувство за хумор. Забелязвам обаче че зависи от хората и това доколко съм отворена към тях.

Не харесвам лицемерието, ако не ми харесва нещо, просто не коментирам. Така си спестявам неприятното усещане след това.

# 76
Ох, ама много сте интересни. Ще кажа на някой колко си красива защото въпросната жена е красива по душа и ми харесват мненията й?  Simple SmileТова е неудачно,  тоест, глупости. Ако  ми харесва като човек и пр, ще и кажа точно това, че ми харесва като човек, но няма да и приписвам така по симпатии  физическа красота , ако такава  липсва.
И обратното, може да е супер проклетия и  лошотия,  но ако ми изпесне муцуна като на  Тоня аватара, никога няма да подмине без положителен коментар
Човек трябва да е обективен.  Peace

# 77
  • Пловдив
Аз съм в размисъл. До колко ски-каските са подходящи при каране на ролери? а?

# 78
Захирче, ей сега се сетих, че щях да ти честитя (на патерица, защото прочетох със закъснение) рождения ден, оставих за лично... и забравих Bowtie Та на две патерици - да си жива и здрава, все така лъчезарна и безкрайно щастлива и доволна от живота. А - и много пътувания с любими хора!
Обувките пробвай с разширител-спрей за обувки - какви съм ги разширявала с такова нещо, не питай. Аз имам тесен крак, но съм си купувала не само по-малък номер, а и толкова тесни, че чак нереални. Ама дали не се наврях в тях. По същата схема като твоята - намаление, пак не евтини въпреки това, ама все пак... Месец се мъчих, ама после ги скъсах от носене години наред, даже още да са ми в шкафа!

# 79
моето с такава кара кънки ( на лед).
Довечера, ако ми остане време ще сравня каските визуално, но аз иначе имам за всичко (не знам защо но каската ми създава ужасен дискомфорт...особенно тази за мотор)
Бих пофгледнала сравненията из нета
според тази статия ( http://www.bhsi.org/other.htm)  каските за колело са подящи за ролери

# 80
Ох, ама много сте интересни. Ще кажа на някой колко си красива защото въпросната жена е красива по душа и ми харесват мненията й?  Simple SmileТова е неудачно,  тоест, глупости. Ако  ми харесва като човек и пр, ще и кажа точно това, че ми харесва като човек, но няма да и приписвам така по симпатии  физическа красота , ако такава  липсва.
И обратното, може да е супер проклетия и  лошотия,  но ако ми изпесне муцуна като на  Тоня аватара, никога няма да подмине без положителен коментар
Човек трябва да е обективен.  Peace

А защо трябва да кажеш на някой, че е красив? Ти и една нормална снимка не си пускала, което е ОК, но не ми е ОК, коментарите на чужди.

# 81
Подходящи са. Но ако са с подплата, ще им е топло и ще се изпотяват. Моите си карат ролерите с каските за колела.

# 82
Ми как що? Simple Smile Щото го мисля първо и защото искам и човека да го знае и да му/и  стане приятно.

# 83
Цял ден дремя днес. Много ми е отпуснато и заспало. Намирам си работа из къщи, че хич не обичам да спя на обяд.

След малко ще взема да си оформя ноктите. Или по-скоро да ги скъся драстично, но не до дъно. Бяха пораснали, но ми е по-удобно с къс и прибран маникюр.

Ако някой е красив, той си го знае и без да му го казват. Wink

# 84
Ми как що? Simple Smile Щото го мисля първо и защото искам и човека да го знае и да му/и  стане приятно.

От какво да и/му стане приятно"?

# 85
  • София
Сбъдваща, ако беше наоколо, одма щях да те оттърва от де що има розова прелест  hahaha
Нацупена ли е щерка ти на снимката с розовата рокля или позира? Simple Smile

# 86
Цял ден дремя днес. Много ми е отпуснато и заспало. Намирам си работа из къщи, че хич не обичам да спя на обяд.

След малко ще взема да си оформя ноктите. Или по-скоро да ги скъся драстично, но не до дъно. Бяха пораснали, но ми е по-удобно с къс и прибран маникюр.

Аз ако бях вкъщи
щях да съм по същия начин
Много ми е умряло днес Simple Smile
А и с тези работни събота и неделя
много ми се сливат дните и имам чувството че е сряда днес Simple Smile

# 87
Ако си го знае, няма необходимост да качва снимки на ден по 5 пъти, за да му казват колко е красив.

# 88
Ми как що? Simple Smile Щото го мисля първо и защото искам и човека да го знае и да му/и  стане приятно.

От какво да и/му стане приятно"?
Laughing Бе какво ти става днес,  не си се наспала ли?
Ами...well, аз не познавам човек, на който като му кажат, че изглежда добре, да му стане кофти и да се разсърди Laughing

# 89
Бързах да пиша на Захир за спрей разширител, но Мър вече ме е изпреварила. И тъй като е минала по този път, Мър, сподели марка срей, защото моя нещо май не действа. А е донесен чак от Англия.
Да кажа, че обуването с дебели чорапи и влажни обувки не се препоръчва обувки, които са си екстра на дължина. Тогава ще станат прекалено широки.
До сега чистих шкафове с играчки от Лидъл. Имам цялата колекция от Ледена епоха плюшени играчки. Нови, с етикети. Стиките- няколко комплекта, Игри разопаковани за празници и никой не играл с тях. След малко ще ги нащракам и пускам в ОЛХ. А колко дрехи изхвърлих... ooooh! Намерих тетрадка от войниклъка на ММ. Каза, че иска да я прегледа преди да я разкарам.
И ми дойдоха 2 рокли- мноооого доволна.

Общи условия

Активация на акаунт