Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 136
  • 992
  •   1
Отговори
# 90
Ако някой е красив, той си го знае и без да му го казват. Wink
Ако си го знае, няма необходимост да качва снимки на ден по 5 пъти, за да му казват колко е красив.

И това е така. Но в Покажи се общо-взето публикуват едни и същи и коментарите са едни същи.
А за да се показваш всеки ден определено искаш да чуваш колко си хубав, млад, запазен и тн.

# 91
Сбъдваща, ако беше наоколо, одма щях да те оттърва от де що има розова прелест  hahaha
Нацупена ли е щерка ти на снимката с розовата рокля или позира? Simple Smile
Не искаше да я снимам, цупи си се истински.

# 92
Не съм се наспала Ша така е. А също така съм и супер депресирана, ама не като да ми е кофти, че не съм си купила крем или шампоан.

# 93
Мариат, изобщо не знам марка спрей, каквото ми е попадало...

# 94
Благодаря на Мър за пожеланията и на всички за съветите. Ще пробвам със спрей. Днес си взех другите обувки от обущар, дадох да ми ги разшири.. ми рай направо! Може и тези да дам, страхувам се само да не се наранят нещо или да се намачкат. То не че имам голям избор.

# 95
  • София
Сбъдваща, ако беше наоколо, одма щях да те оттърва от де що има розова прелест  hahaha
Нацупена ли е щерка ти на снимката с розовата рокля или позира? Simple Smile
Не искаше да я снимам, цупи си се истински.

Сладурана  Laughing Hug

# 96
Даун,  желая ти да излезеш от лошия момент.  Peace
Аз си харесвам някои хора тук и  винаги ми е приятно да им го казвам,  досега никой не ми се е обидил за това Simple Smile  Hug

# 97
  • До морето
Записвам се дамо да не ви изтърва, после ще чета! 7 страници за половин ден - браво на вас  Shocked

# 98
  • София
Имам чувство за хумор и нося на майтап. Обичам и да се шегувам. Дебелашки шеги и подигравки не търпя.

# 99
  • Sofia
И аз смятам, че имам чувство за хумор и самоирония, което ми е по-важно  Peace. Ама, понякога съм докачлива и киселява, та се засягам  Crossing Arms
Супер изморена се чувствам и аз, що така  Rolling Eyes.Уж се канех да ходя на МОЛ, пък  се отказах. Проводих таткото да кара синковеца на курс по английски. Аз само напазарувах, разтоварих и съм полузаспала  Thinking.
Обажда ми се една приятелка да ми предлага септемврийско море  Shocked.Ааааа,от сега нищо не планирам аз  Naughty.Едно по едно...
Първи април не отбелязваме.
Захир,чудесни обувки  Peace.Балеринки на ток. Дано да ги подносиш скоро!

# 100
А, ето една,  която  много харесвам Hug Laughing
Планирам септември аз, гръцко го планирам някак, засега, винаги мога да анулирам Wink

# 101
Септември ще е моята отпуска, все още се колебая дали да избера море или някоя дестинация с горещи минерални извори.
Повече клоня към второто, т.к. малкия категорично отказва да влиза в морето и стоим на последна линия на пясъка. Simple Smile

Трябва да водя преговори по следният казус. Бих се радвала да чуя мнение.

Скрит текст:
Две фирми с еднаква сфера на дейност. В едната ще се внедряват нови машини, с които първата фирма вече работи и има обучени служители.
Идеята е, от фирма 1 да се изпрати служител във фирма 2, който да обучи няколко човека за работа с новата техника.
Ще бъдат поети командировъчни и настаняване за срок от 1месец, в който служителят ще пребивава в другата фирма (в друго населено място).

Бихте ли приели такава оферта?

# 102
А какво мисли работодателят? Не всеки би се съгласил на такава оферта, освен знания за техниката, може да му отмъкнат и служителя.

# 103
Сесил, ти каква се явяваш в случая?

Ако съм евентуалният командирован служител, който ще обучава- бих се съгласила.
Ако съм шефът на фирмата, която ще праща служител в другата фирма да обучава - не бих си пратила обучения кадър.
Ако съм шефът на фирмата, която внедрява новите машини, ще искам служителите ми да се обучават от фирмата, производител на машините.

# 104
  • Sofia
А, ето една,  която  много харесвам Hug Laughing
Планирам септември аз, гръцко го планирам някак, засега, винаги мога да анулирам Wink
Heart Eyes Hug, и ние,и ние гръцко море. Българското нали ни е безплатно и по няколко пъти  Whistling. След миналогодишната куца оферта в Гърция-скъпо и скапано, се чудя по какъв критерий да избирам  newsm78. Имам време, обикновено през август правя резервации. Все една-две стаи се намират  Peace
Сесил, фирмите са конкуренти,така ли?
На мнението на Сбъдваща съм...въпреки че цял месец да живееш другаде, без компенсация  Thinking Naughty.

Общи условия

Активация на акаунт