Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 027
  • 992
  •   1
Отговори
# 60
Недей така, за мен някой може да е сладък, защото го познавам като такъв. И с криви зъби да е, няма да ги забележа, ако имам положително мнение за него. Това не значи, че съм лицемерна, а, че просто харесвам човека такъв, какъвто е. Да не говорим, че пък има и други хора, които макар и грозновати по природа, успяват да постигнат максимума. Ами не мога да не се възхитя.

Първо бях забелязала мненията ѝ, може би затова ми се видя толкова грозна. Не ме разбирай погрешно.

# 61
Недей така, за мен някой може да е сладък, защото го познавам като такъв. И с криви зъби да е, няма да ги забележа, ако имам положително мнение за него. Това не значи, че съм лицемерна, а, че просто харесвам човека такъв, какъвто е. Да не говорим, че пък има и други хора, които макар и грозновати по природа, успяват да постигнат максимума. Ами не мога да не се възхитя.

Първо бях забелязала мненията ѝ, може би затова ми се видя толкова грозна. Не ме разбирай погрешно.
Не те разбирам погрешно, просто много често се казва, че сме лицемерни, а не винаги това е причината да харесаме някого и да сме искрени. Сигурно има и изкуствени и/или лицемерни Ох и Ах, но не всички са такива.

# 62
Аз съм на общежитие та мястото е кът та сега са извадени пролетни дрехи и зимните са пъхнати под леглото Simple Smile

# 63
Скрит текст:

Не те разбирам погрешно,
Скрит текст:
просто много често се казва, че сме лицемерни, а не винаги това е причината да харесаме някого и да сме искрени. Сигурно има и изкуствени и/или лицемерни Ох и Ах, но не всички са такива.

Когато някой е безпардонен и груб, дори да има ангелско личице, няма как да ми хареса. Просто ще бъде грозен за мен.

# 64
  • Пловдив
Янтра, видя ли ми въпроса за ски-екипировката? Има ли смисъл да пазя нещо 7-8 години или ще се скапе, да го разкарвам от сега? Дрехи ясно, че няма да пазя, нямам място, дори и да имаше смисъл, но екипировката е чисто нова-новеничка и скъпа, да му се не знае Confused
Ами аз пазя. Имам място в Сопот. Като малко ски магазинче втора употреба съм.

# 65
Не мога да разбера каква е драмата с "мазането". Напълно нормално е да искаш да изглеждаш по-добре. А и не всички хора са красиви. Ако не сме, да не се снимаме ли.

# 66
Не знаех за НМ-а
това за чувалите със стари дрехи.
А да ви питам какви домашни маски си правите Simple Smile

# 67
 Tired Вчера си купих чуднииии обувки, имаше намаление. Днес не се стърпях и се намърдах в тях. Като цяло имам проблем с тесни обувки, от там ме болят краката, а тези са точно такива! Като в менгеме съм. Реве ми се направо. Първо, защото и с намалението не са никак евтини, а мразя да давам пари на вятъра, това едно на ръка, ама още повече ме е яд, че и не са удобни. И идея нямам какво да правя.. Вече съм ги обувала, няма как да ги върна..евентуално да ги дам на обущар за разширяване?
Стискат ми точно на пръстите, на дължина са супер.
Скрит текст:

# 68
Имам чувство за хумор аз, смея се и на по-тънък, и на по-дебелашки (за него обаче трябва да съм в настроение и съответната компания, не всеки може да ми задрънчи по тази струна Stuck Out Tongue Winking Eye). Обикновено активно се включвам, нося на шеги, като се замисля около мен, в близкото ми обкръжение, няма хора, които да са сухари.

# 69
Скрит текст:

Не те разбирам погрешно,
Скрит текст:
просто много често се казва, че сме лицемерни, а не винаги това е причината да харесаме някого и да сме искрени. Сигурно има и изкуствени и/или лицемерни Ох и Ах, но не всички са такива.

Когато някой е безпардонен и груб, дори да има ангелско личице, няма как да ми хареса. Просто ще бъде грозен за мен.
Тези, които са и направили комплимент може би наистина са я харесали и не са чели творчеството и, защо да са лицемерни?

# 70
  • Бургас
Нещо си поизгубих чувството за хумор.Всичко приемам за чиста монета, особено от дъщеря ми, все съм на тръни да не ме бъзика нещо.Иначе харесвам английските хумористични книги, поредицата за Джийвс и Бъстър, имам сигурно всичко издадено на Удхаус.

# 71
Скрит текст:

Не те разбирам погрешно,
Скрит текст:

Едно и също казваме - за теб е грозна, защото я намираш грозна и по душа, според мненията, които си чела. За друг може да е красива, защото имат друга история Simple Smile

# 72
Всеки си има гардероб в стаята си, отговаря си сам за реда и състоянието. Моята работа е да следя за дрехи, които са станали малки да отидат при следващия или да се подарят.
Готова съм с най-трудното - гардероба на щерката. Голям и пълен е, трябваше да прегледам всяко едно нещо поотделно. Купчината с малки дрехи е огромна, ще мисля какво ще ги правя. Има разкошни неща, като например една розова прелест на пластове на Monsoon, която е обличана веднъж.

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 15:16 от Анонимен

# 73
  • София
И Ваня Червенкова може да е много готина по душа и характер, ама...  Crazy

# 74
Tired Вчера си купих чуднииии обувки, имаше намаление. Днес не се стърпях и се намърдах в тях. Като цяло имам проблем с тесни обувки, от там ме болят краката, а тези са точно такива! Като в менгеме съм. Реве ми се направо. Първо, защото и с намалението не са никак евтини, а мразя да давам пари на вятъра, това едно на ръка, ама още повече ме е яд, че и не са удобни. И идея нямам какво да правя.. Вече съм ги обувала, няма как да ги върна..евентуално да ги дам на обущар за разширяване?
Стискат ми точно на пръстите, на дължина са супер.
Скрит текст:

Аз също имам подобен проблем с обувките, защото с годините на единия ми крак имам вече кокалче /рано или късно всеки си плаща за суетата/, та с нови обувки процедирам така - навлажнени, или направо мокри, добре изцедени по-плътни чорапи, слагам ги, обувам обувките и седя с тях вкъщи като гледам да ходя - шетам нещо, гладя, мия чинии... Въпросът е да има натиск върху обувката. Но, това действа при естествени материали. Ако са от изкуствена кожа, май не работи.

Общи условия

Активация на акаунт