Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 017
  • 992
  •   1
Отговори
# 45
Е, Флорче,  то нещо направено само веднъж едва ли може да покаже уау ефект. Поне няколко пъти трябва да се направи за да се каже има ли или няма ефект. Peace

# 46
  • София
Флорче, и аз като теб. Купувам си професионални маски не щото не мога да постигна вероятно същия ефект с някакви домашни бъркочи, но едното е за 2 минути, другото за 2 часа и отгоре Rolling Eyes Нямам време за такива неща.

# 47
Флорче, ефекта на кокосовото масло (както и ма всички масла), е най-добър при продължителна употреба. Аз обичам маслени маски и често си правя. Намазвам  се, върша си нещо и като ми писне отмивам.
Рали, знам за HM, но не пазарувам от там, не знам точно защо. Дрехите, които стават менкаме с познати, които не стават оставям до контейнера-изчезват за секунди.

# 48
Ша, аз четох някакви страхотни отзиви преди това, явно се пренадъхах и очаквах чудеса. Иначе някакъв ефект имаше, спор няма. Алечка, какво значи „продължителна употреба“? Колко дълго и колко често?

Като се знам колко съм сериозна с всичките разкрасителни процедури в домашни условия... Има безумно много неща, които могат да се правят с подръчни материали (като напр. пилинг с кафе против целулит и пр.) и аз все не мога да се организирам, а ми се иска.

# 49
Флорче, аз съм същата  Confused. Много ме мързи да се занимавам с тези неща. Но за маските е хубаво да се правят веднъж седмично. И както Алечка е казала, намажи се, докато чистиш, така няма да "висиш" просто. Поне кокосовото мирише приятно Simple Smile.

# 50
Ох, Даун... Аз не чистя (имам жена, която чисти у нас), а кокос не понасям на вкус, съответно и мирисът му не ми е особено приятен (макар, че не ми е и неприятен). Голяма драма  Joy Ще пробвам наистина един път седмично, да видим.

Да кажа, че гледах Moonlight. Много странен ми се стори. Както и Manchester by the Sea. Сигурно нищо не разбирам от кино.

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 12:56 от Флорче

# 51
Все нещо правиш за по час Simple Smile. А ако кокос не харесваш има варианти. Всяка мазнинка действа добре. Аз ползвам макадамия като се сетя или арган, а ма времето и мас съм клепала.

# 52
Даун, лигавя се, естествено, че мога да измисля какво да правя. Самото усещане, че косата ми е мазна не ми харесва, но се изтърпява.

# 53
Флорче,  Hug лигави се колкото искаш. Разбирам те, защото аз, макар че чистя пак не се спретвам много много.

Днес имах време, а нищо не направих. И сега ако мазна нещо, ще поседи поне час, ама....

# 54
  • Пловдив

Вчера до последно се чудих да гласувам или не, когато в края на изборния ден малкият си сцепи тиквата и ходихме до спешното да го лепят. Забелязала съм, че децата все в неделя вечер или въобще в почивните дни обичат да правят белите.
Този закон е в сила  и у нас. Посещенията ни в спешното са винаги съботно-неделни.
Нас ни познават. ooooh! ooooh!

# 55
Аз предпочитам масла пред професионални маски, от които една на десет работи при мен.

Не знам какво става напоследък, но спа като тъпан по 12 часа. Никога не съм била ранобудна, но уж като остарявали хората имали по-малка нужда от сън, а при мен обратно. Да не се подмладявам?  Mr. Green Joy

п.п. Кажете някой сайт за качване на снимки, в който като си качи човек аватарите, да не изчезват след седмица. Имах регистрация в някакъв албум.бг, но сега сайтът май не съществува, а няколко години трупах так снимки. От имгур ми изчезва аватарът. Т.е. стои си в сайта, но от форума изчезва, само от телефон се вижда.

# 56
  • София
Няма изриване бе Shocked Втори ден оправям гардероби и не мога да свърша. То вярно, че съм бавна и почивам повечко, ама...два дни все пак! Бъдещото човече има всичко на всичко две шкафчета, обаче останалите сме като паразити, плъзнали навсякъде...Където отворя, вадя дрехи, якета и простотии ooooh! И как може да продължават да израстват един размер за 1-2 сезона?! На хората децата три години карат с едно яке, ще фалирам от тия змейове!
Янтра, видя ли ми въпроса за ски-екипировката? Има ли смисъл да пазя нещо 7-8 години или ще се скапе, да го разкарвам от сега? Дрехи ясно, че няма да пазя, нямам място, дори и да имаше смисъл, но екипировката е чисто нова-новеничка и скъпа, да му се не знае Confused

# 57
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Чек postimage е активен във форума.

# 58
Замислих се за лицемерието. Видях снимка на много грозна жена в друга тема и ахкане след нея колко е сладка (изтрита е). Чела съм някои нейни мнения - и те са грозни.

# 59
Недей така, за мен някой може да е сладък, защото го познавам като такъв. И с криви зъби да е, няма да ги забележа, ако имам положително мнение за него. Това не значи, че съм лицемерна, а, че просто харесвам човека такъв, какъвто е. Да не говорим, че пък има и други хора, които макар и грозновати по природа, успяват да постигнат максимума. Ами не мога да не се възхитя.

Общи условия

Активация на акаунт