Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 047
  • 992
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Според мен 80% от хората, които мислят, че имат чувство за хумор, всъщност нямат или поне не обичат шегите, когато са насочени към тях Wink

Аз харесвам черен хумор Embarassed
Не ме забавляват елементарни шеги и повечето секс-вицове. Плоска работа, но когато в компания всички около мен се засмеят, от учтивост към разказващия и аз пускам по някоя усмивчица Laughing

Това ли беше лошото време - вчера следобед? Тук днес пак е слънчево, по-хладничко, но слънчево и пролетно.

# 31
Добро утро и успешна нова седмица!
Имам чувство за хумор и много често обичам да се надсмивам на себе си.Но забелязвам, че повечето хора обичат да се шегуват с другите, а когато шегата е обърната спрямо тях се връзват и реагират остро.

Да споделя за тестото Верди, него пробвах първо, страхотни блатове станаха меки и пръхки.

# 32
Добро утро!
Имам чувство за хумор и самоирония. Обаче ММ понякога си прави бъзици с мен. Той си говори, а аз всичко му приемам за истина и чиста монета. Въобще не се усещам.  ooooh!
По повод 1-ви април се опитвам да преметна децата, а и те мен. Толкова.
Руми, Съни, бързо оздравяване!
Тук е мокро, духовито и студено. Всички якета, палта и грейки вече са прибрани. Обратното изваждане ми е най- неприятно, като знам, че е за 2-3 дни.

# 33
И на мен ми е много омразно ваденето на дебели дрехи за 2-3 дни
Искам си пролетта:)

# 34
  • София
Добре, че гардеробът ни е толкова голям, че не ни се налага да прибираме и вадим дрехи според сезона. Всичко си стои както си е, на отделни места.
Моите изисквания откъм мебелировка са скромни, само размерите на гардероба и дивана са ми от изключително важно значение.  Grinning

# 35
Добро утро  Heart Eyes
Смяната на времето е неприятна, определено, дори на мен стана кофти като погледнах сутринта телефона Blush
Сега закусихме, а е вече 11.16 ч. Rolling Eyes
Чувство за хумор обичам премерено, може да е леко пикантно, но дебелашки майтапи  и простотия, както и секс вицове не приспадам към графа "хумор".

# 36
Аз също оправям детските гардероби пролет и есен - вадя актуалните дрехи по-напред, другите на задния ред и омалялите дрехи ги махам. Тия дни трябва да го свърша това, пролет е вече.

Гледахме вчера новата версия на "Красавицата и звяра", много ни хареса. Успяхме и да гласуваме във Франция, чудесно организирана секция, никакво чакане.

# 37
Най-мразех ваденето и прибирането на дрехи пролет и есен. Сега поне това ми е спестено, но май трябва да поизхвърля някои дрехи, защото е пълен гардероба, а и има неща, които отдавна не съм слагала.

Сбъдваща, вие сте супер Simple Smile. Тук са гласували 68 човека.

# 38
Яд ме е на диломатите ни, пак несвършена работа. Стотици хиляди са Българите в Германия, секции имаше само в посолства и консулства. Добре, че активните в района се ориентираха бързо и организираха секция в близкото френско селце. Ние имаме късмет, че сме наблизо - българите от повечето гранични райони са гласували масово в съседни държави, но тези от вътрешността не са успели.

# 39
Почти не познавам човек, който да не се засмее от нищо, само че хората се смеят на различни неща и оттам идва неразбирането на чуждите шеги. Смятам, че смехът сбира хората и в крайна сметка се събираме с тези, с които можем да се смеем, така си правим живота по-хубав.
Има смешки, които не разбирам - прибирам се онзи ден и един от блока ме пита как съм. "Горе-долу" му отговарям, а той "Аааа, кът' асансьор демек?". Аз повдигам вежди и следва уточнението - "кът' асансьор викам, по средата демек - ни горе, ни доле - хахаха". Много смешно наистина.
Вчера до последно се чудих да гласувам или не, когато в края на изборния ден малкият си сцепи тиквата и ходихме до спешното да го лепят. Забелязала съм, че децата все в неделя вечер или въобще в почивните дни обичат да правят белите.

# 40
Ужас
Как са орязали секциите в Немция
Иначе аз си упражних правото на глас още вчера сутринта Simple Smile

# 41

Вчера до последно се чудих да гласувам или не, когато в края на изборния ден малкият си сцепи тиквата и ходихме до спешното да го лепят. Забелязала съм, че децата все в неделя вечер или въобще в почивните дни обичат да правят белите.
Този закон е в сила  и у нас. Посещенията ни в спешното са винаги съботно-неделни.

# 42
Смятам, че имам чувство за хумор. Дебелашките шеги и тъпите секс вицове почти никой не ги харесва.
Обичам да се смея, да ми е леко и весело. Не бих казала, че е лесно да ме изпързалят. Като дете на 1 април измислях куп щуротии, сега не чакам въпросния ден за да се пошегувам.

Смяната на времето на мен не ми влияе. Никога и не ми е действало.

# 43
Харесвам сухо, саркастично чувство за хумор. Тогава, когато дори самият човек не дава вид, че е казал нещо смешно и трябва да си на същата вълна, за да уловиш хумора. Не харесвам толкова прекалено показното чувство за хумор, откровените майтапчии, които си се смеят сами на смешките. Малко палячовски ми изглежда. Поради тази причина не харесвам и stand up комедии. Първи април никога не съм отбелязвала.

И на мен не ми влияе смяната на времето. Ако не се налагаше ръчно да нагласям часовниците из нас, изобщо дори не бих забелязала, че нещо се е променило. 

За кокосовото масло да кажа. Хубава ми е косата, сякаш стана една идея по-мека, без да е перушинеста, напротив, седи си тежка, и може би малко по-обемна. Но не бих казала, че има някакъв уау ефект. Не знам дали ще повторя, сигурна съм, че подхранва доста добре, но това седене с мазна коса в продължение на часове никак не ми е по вкуса.

Да оздравяват всички болни.

# 44

Този закон е в сила  и у нас. Посещенията ни в спешното са винаги съботно-неделни.

Майка ми казваше, че винаги съм се разболявала, когато баща ми тръгваше за командировка Simple Smile. Не че не е било така, но просто той пътуваше постоянно, та причинно-следствената връзка не е много коректна.

Общи условия

Активация на акаунт