Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 035
  • 992
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема, Лиляна.
Обичам шегите, но не дебелашките и груби.

# 16
Преди няколко дни обяснявах на шестгодишната ми дъщеря какво е "хумор".
Мисля си, че трудно ме пързалят. Но човек никога не знае...

# 17
  • София
Определено си имам чувство за хумор.
За съжаление има хора, които много обичат да упражняват хумора си върху другите, а самите те не разбират и не приемат такъв, когато е насочен към тях.
Дебелашки шеги не обичам.

# 18
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Чувството за хумор е велико нещо. Благословени са тези хора - дето блика хумор от тях леко,  естествено, като слънцето и въздуха. И щастливци са онези, които са им приятели и близки и върху които се излива тази благодат - чист, искрен и добронамерен хумор, който разсмива, развеселява и те кара целия ден да ходиш с усмивка.
В нашето семейство чувството за хумор е у дома си - всички го имаме и го ценим и обичаме, но най-големите майтапчии са майка ми и малкият син. Баба ми също беше много забавна и смешна жена, майка го е наследила от нея и предала нататък, а ние, следващите, сме взели кой по-малко, кой повече.
Малкият син е извор на остроумия, направо седим и чакаме какво ще "снесе". Като се събираме е много весело, защото всички се шегуват, но и всички носят майтап. Едно гадже на сина ми се беше учудило, че той й отказал среща , щото ще ходи на рожден на дядо си. Тя тогава го заподозряла, че я лъже, защото кой би предпочел дядо си пред гадже (така разсъждавала тя), но после, когато започна да идва на нашите празници, ми каза, че сега разбрала - "ама то било много забавно и весело". И много обичаше да идва след това.
Хуморът е един от най-добрите подаръци в живота ми. В стария блок, разказвала съм ви, се събирахме десетина семейства и повечето хора имаха много добро чувство за хумор, но двама от мъжете и три от жените бяха просто блестящи, извор на устроумия. Единственото семейство карикатуристи на Балканите в онези години бяха едните приятели - и досега си разказваме златни техни истории. Толкова смях изсмяхме тогава, по цели нощи се кикотехме и смеехме, до отказ на коремните мускули.
Един от приятелите на сина ми, много смешно и забавно момче, всяка дума му е хит, който после се разнася и повтаря, ми каза веднъж, че момичетата лъжат, че у мъжа най-много харесват чувството за хумор. Лъжа е, казва, аз цяла вечер ги разсмивам, а накрая те си тръгват с най-скучния тип. И наистина, до миналата година си нямаше момиче, той единствен от цялата банда и много го жалехме . А е голям симпатяга - верно, малко пълничък, но пък с много симпатично лице и изумителни теменужени очи. Сега обаче си има едно много хубаво и добро момиче и си отдъхнахме.

Дебелашки хумор не обичам, особено хумор от кръста надолу и мислех, че никой не го обича, но явно не съм права, щом ги има Комиците, Слави и други такива.

Ая, и майка ми се ожени на 1 април и изкараха 42 много хубави и весели години.

# 19
Добро утро!
Чувство за хумор имам даже в излишък.
Ние сме в серия, детето пак е болно, само сополи, но какви!!! Взехме секрет за бактерии, ще излезе в четвъртък. Обаче не сме спали нормално от няколко седмици, боли ме глава, гади ми се чак от недоспиване, а сега не мога да взема отпуск.

# 20
 Hug Здравейте и от мен в новата тема!

Днес  ми е първи ден в офиса след една седмица отпуска и резултата е 375 мейла, забиващ компютър и много колеги, които искат да им разказвам!  Crazy

Аз имам чувство за хумор, но не ползвам 1 април, за да го демонстрирам.

# 21
Добро утро!

Не харесвам просташките шеги на 1ви април.

Сутринта чистих лед от стъклата на колата, голям студ.

# 22
То май няма човек, който да обича дебелашкия хумор!
На 1 април може и да ме пързулне някой, но аз определено избягвам да си правя шеги.

# 23
  • София
Жалко, че 1-ви април се пада в събота, понеже в офиса падат големи майтапи. Някои са си баш дебелашки шеги от рода на червени дантелени прашки пъхнати в нечий мъжки джоб.  Mr. Green

# 24
Записвам се за темата  Party
Смятам,че имам чувство за хумор.Повече пъти е по-скоро ироничен може би и за това ми допада повече,когато шегите са в този стил.На първи април не правя шеги,зашото мисля,че е очаквано и ефектът се губи.

# 25
  • София
Имам проблем с чувството за хумор. В последните години всичко вземам на сериозно и ми е трудно да се шегувам. Иначе нямам нищо против шегичките на 1 април. Нека се шегуват хората, обаче да не е с мен Mr. Green

# 26
Благодаря за темата  bouquet

Три дена постоянна темепература, от снощи на антибиотик. Като гледам още два-три дена ще се мъчи детето. Не знам ден, ли нощ ли е, не бях вардила дете с температура от няколко години. Вярно е много гадно.
Да сме живи и здрави всички  Peace

1 април не го тача. Чувство за хумор имам някакво - кога повече, кога по-малко. Забелязала съм, че зависи и от компанията  Laughing

# 27
Руми, да се оправя бързо детето. Много е гадно като са болни.

Аз мисля, че имам чувство за хумор, но понякога ми е малко по-остро. За първи април отдавна не сме правили нещо в офиса.

# 28
  • Телиш/Плевен
Благодаря за новата тема! bouquet

Руми, да оздравява бързо детето! Praynig

Смятам, че имам чувство за хумор, но отдавна (май още от ученическите години Thinking) не отразявам по никакъв начин 1-ви април. Ден като всеки друг.

Успешна седмица на всички! bouquet

# 29
Обожавам шегите и хора с чувство за хумор, не мога да си представя да живея и един ден без смях Laughing На първи април като малка измислях какви ли не щуротии, сега вече не се хабя толкова. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт