Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 013
  • 992
  •   1
Отговори
# 300
Инак аз пак се връщам на режима, че много се отпуснах Rolling Eyes
Блуднице! Laughing
Захарче, ти като реклама го написа!

# 301
  • София
И няма да я яде само заради цвета на крема?
Ама и нашите деца са намерили, пък се...да не казвам, чували сте израза от старите хора Laughing
Съни, изяж си я сама Simple Smile

# 302
Рецептата за морковената торта.
С тази подробност, че аз я правя двойна доза, така че да стане като торта.
Но и така е прекрасно, просто е по-малко като количество. Simple Smile

http://luluto.blogspot.bg/2013/01/blog-post_21.html

Благодаря
В първия възможен момент ще се пробва

Екатерина , а какъв жанр предпочиташ

Бих препоръчала Ужас на Дан Симънс , уникално готина книга

# 303
  • До морето
Давиз, дай рецепта за хачапури  Hug

Наскачах се аз за днес, че и вечерята направих - суфле от тиквички (приписах от Дженито) и една домашна наденичка изпекох, че у нас само постно не се сервира.
Патладжани не ям, откакто рупах само тях в продължение на цял месец в Анталия. Изядох си патладжаните за два живота напред  chef

Отивам да се опна на дивана с езно диетично розе и ще чакам Мастършеф!

Моля ви, къде да търся Хелоу Кити? Наистина никъде нещо не откривам  Sad

# 304
На диета съм,  само за тях с баща му беше  Laughing

# 305
Марипоса, още първия път ти отговорих.
Отмамаслюбов.ком

# 306
Съни, голяма воля трябва да имаш, за да устоиш на такава торта. Ако не обичаш сладко и торти е лесно. Grinning

Аз още съм в книжна дупка. Чета един трилър на Майкъл Конъли с Бош. Харесвам историите с детектива, но хич не ми върви четенето. Tired

# 307
  • До морето
Марипоса, още първия път ти отговорих.
Отмамаслюбов.ком

Мария, не съм видяла  newsm78 Отивам!

# 308
  • София
откакто рупах само тях в продължение на цял месец в Анталия. Изядох си патладжаните за два живота напред  chef
Същата работа! Страхотно ги правят турците, във всякакви варианти. По-миналото лято в хотела, кой какво яде, аз все съм на патладжани Blush Пък то не е полезно чак толкова да се прекалява...

# 309
Патладжанът май въобще не е полезен. Аз го обичам само хрупкав, пържен. Захарче, в нашата компания на такива им се вика магьосници- като си вдигнели ръцете съвсем им изчезвали  Joy

# 310
  • До морето
Аз бях на един международен танцов фестивал в Анталия и бахме разквартировани в разни турски семейства. Винаги сервираха всички неща в големи плата, обаче таткото имаше отвратителният навик да не си сипва, а директно да бърка и да яде от общото. Само патраджани не обичаше, следователно аз понеже съм гнуслива само патладжани ядях  Rolling Eyes Те пък забелязаха и почнаха да предлагат патладжани във всякакви разновидности само и само да яде гостенката и така.....цял месец само на патладжани  hahaha

Мария, погледнах, ама играчка ми трябва  Confused

# 311
  • Sofia
Не обичам много патладжани, някак мазни ми се струват.
Ние си преяждаме ката вечер  Rolling Eyes и си препиваме, комай  bowuu.
Вкисната съм, с една кола сме за ден-два и това е моята кола  Crossing Arms,демек аз се съобразявам къде и дали да изляза. ММ ми се мазни, амааааааа ще се глобяваме.
Направих една домашна тренировка, ако не друго  bowuu. Гледам "Откраднат живот" и после МШ.
Захарче , Laughing Hug.
Един колега се жалеше, че му се паднала двойка, която вместо бюст имала-ребро с пъпки, ако ги намажеш и може да минат  Joy. Лесно им е на мъжете, не им се виждат нещата, а и не съм видяла някой да тъпче подплънки в гащите си  Thinking  hahaha
Марипоса, какво си танцувала?  Flutter Играчка Кити не съм виждала  newsm78.Плюшка някаква?

# 312
  • До морето
Балет - 12 години  Sunglasses

# 313
  • Sofia
Ооооо,грациела,приятно ми е-гимнастичка  bowuu
виж ей тук, ако не си:
http://rayatoys.com/searcher.php?f=30&tm=47

# 314
Джена, ти и да преяждаш, хич не ти личи. Simple Smile

Аз днес ходих по задачи и походих доста пеша. Това ми беше тренировката, но не се оплаквам. Не съм изморена.

Балерини, гимнастички.. но не се учудвам. И двете сте много грациозни и слаби.

Общи условия

Активация на акаунт