Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 069
  • 992
  •   1
Отговори
# 285
О, Цвети,  добре, че ме подсети за таратор,  браво Simple Smile
Мариат  Hug

# 286
За тази вечер има таратор, запечени картофи с наденица и кекс.
Смени кекса със секс и всички ще са доволни! Mr. Green
Ша, хубавееш!
Искам пластики, ама няма кой да ме чуе, уви!

Със сигурност. Grinning  А най-добре е и двете. Laughing  Като все пак второто е по-добрият вариант.

Таратор е нещо, което обожавам и мога да ям няколко дни поред, без да ми омръзне. Или да го пия по-скоро, тъй като си го сипвам в чаша.

П.П. Дадка, как само на кисело мляко, вземи хапни и нещо друго. Ще се стопиш.

# 287
Гледам, че си говорите за патладжани. Тъкмо снощи пържих и ги правих на сандвичи с млечна салата, маруля и сирене. Уникално вкусни!

# 288
За тази вечер има таратор, запечени картофи с наденица и кекс.
Смени кекса със секс и всички ще са доволни! Mr. Green
Ша, хубавееш!
Искам пластики, ама няма кой да ме чуе, уви!

Със сигурност. Grinning  А най-добре е и двете. Laughing  Като все пак второто е по-добрият вариант.

Таратор е нещо, което обожавам и мога да ям няколко дни поред, без да ми омръзне. Или да го пия по-скоро, тъй като си го сипвам в чаша.

П.П. Дадка, как само на кисело мляко, вземи хапни и нещо друго. Ще се стопиш.

Цвети
Като ми е уморено след работа буквално не ми се яде нищо друго
и затова мляко или салата лека , че после  се чувствам като балон Laughing

# 289
Хубаво е вечерята да е по-лека. Понякога спазвам това правило, друг път малко се увличам. Laughing
Патладжаните са едно от нещата, които не се научих да ям. Знам, че зависи и от начина на приготвяне, както всяка храна. Но не са ми вкусни..

# 290
  • София
И аз обичам патладжани, но са капризни на приготвяне. Много рядко уцелвам да са направени, както аз ги харесвам, а аз самата рядко правя, защото са врътня.

Тази вечер ще дояждат пицата от вчера и по една супа с лапад им се полага - стига толкова. Аз ще се опитам да мина само със супа и то скоро, и после ник'во ядене, че нощес полудях от киселини. В соса на пицата имаше домати, а отгоре - чушки и лук. Лелейййй, щяха да умра. Цяла нощ ми се разхождаще тая пица нагоре-надолу по хранопровода, ставах, газирана вода пих, талцид дъвках - няма и няма Tired Та съм решила тази вечер - диетично, че поне да се наспя!

# 291
Аз не се храня никак здравословно знам си го
Или ще преям през деня и няма да хапна нищо вечер
Или не ям през деня и преяждам вечер
Всякакво нездравословни комбинации Laughing Laughing

# 292
По-лека  вечеря,  да, много е вредно да се превежда вечер.Особено за пушачи,  хора с наднормено тегло и хъркащи.

# 293
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ша супер си  Hug Ние сме на диета  Laughing Мъж ми де аз не вечерям.Каквото намери ще е .Захванала съм се с чистене  ooooh! С моето ровене си е много дълго.За днес една стая  Crazy Имам още три.Но и разместване правя  Laughing
Аз гърди нЕмам.Имам невидимки  Laughing Появяват се преди цикъл за малко и после изчезват  hahaha

# 294
  • София
Хахахаха, Захарче, голяма си скица Joy
Ето, в духа на темата, това е хубаво чувство за хумор Hug

# 295
Прекрасно чувство за хумор
Оправя ми се настроението като влезна да ви изчета Heart Eyes

# 296
  • Някъде там
Обърнах всички вериги с вашите патладжани и никъде не намерих. CryМного ги обичам,особено белите,че не горчат.
Аз карам на фотосинтеза след 6 часа.На децата направих мързеливо хачапури и салата.
 Joy Захарче задавих се,пиех вода докато четях.
И аз искам корекция но не на цици а на ушите нооо не искат да ме спонсорират...

# 297
Рецептата за морковената торта.
С тази подробност, че аз я правя двойна доза, така че да стане като торта.
Но и така е прекрасно, просто е по-малко като количество. Simple Smile

http://luluto.blogspot.bg/2013/01/blog-post_21.html

# 298
Голяма бяла птица съм  ooooh! Детето искаже розова ягодова торта. Направих медени блатове, намерих и перфектен крем - ягоди, смлени със захар, заквасена сметана и бял шоколад. Чудесно!  Само да не бях толкова глупава и вместо бяла захар, да сложа кафява. Няма да казвам какъв е цветът на крема! Детето каза, че няма да я яде, аз се правех на ударена, че не знам защо не е розова, а то милото каза, че бяла захар и червени ягоди правят розово, а не с кафява захар.

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 20:46 от Sunny29

# 299
Добър вечер bouquet
Да ми препоръчате за четене нещичко.Около 10 книги изчетох на Патриша Корнуел и вече в повече ми идват аутопсиите на Кей Скарпета Laughing

Инак аз пак се връщам на режима, че много се отпуснах Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт