Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 043
  • 992
  •   1
Отговори
# 270
Докато се прибера, нищо чудно мъжете вече да са я измислили, че и наготвили.
Браво на такива мъже! Евала, ЕлиТ!

# 271
Sunny29, о да, разбира се. Simple Smile
Но в къщи ми е омръзнало да се чудя какво да приготвям, защото половината ядат едно, другата- друго. И често въртя едни и същи неща, които се консумират от всички.

Аз винаги съм си мислела, че ако ми се налагаше да раждам естествено, не бих могла и едно дете да родя.
Възхищавам се на жените, които са родили и 2, че и 3деца по естествен път.

# 272
Бе как така ви растат гърдите изведнъж? Моите откакто пораснаха, са си все същите. 

Съни като каза торта се сетих, че сънувах, че правя чийзкейк.

Аз съм сама тая вечер, т.е. вечеря няма да мисля.

# 273
В този ред на мисли, пропуснала съм какво стана с чийзкейка на Лиляна?

# 274
Ох, как ми се яде патладжан... Даже преди малко обяснявах на колежката, че ще си посадя патладжани, защото много обичам  Mr. Green Аз ги правя с много кайма и заливам със сос бешамел... Оплюмчих се  Laughing

Цици нямам твърде. Бях завъдила по едно време, ама вървяха с корем и баджаци и изчезнаха като отслабнах  Laughing. Не страдам. Почти не нося сутиен и полудявам като трябва да сложа, та ми е много добре. Лесно си купувам бански, нямам проблем с бюстиета и рокли с голи гърбове (направо се изприщвам като видя рокля/потник с гол гръб и сутиен със силиконов гръб/презрамки). Не ми е кисело гроздето де, харесвам жени с хубави бюстове, две от приятелките ми са с разкошни големи цици, ама си е съобразяване - да не изглежда вулгарно, да намериш подходящо бельо и бански (че и двете са кльощи и с малки подгръдни обиколки),  еле пък булчинска рокля ( и с двете бях като избираха)...

И мен ме е страх от упойки и за това не съм си оперирала носа. Не го харесвам, ама повече ме е страх  Mr. Green. Веднъж съм била с пълна, преживява се, ама после събуждането е много гадно. Аз си спомням и като ме вадеха от упойка, ама още не ми бяха извадили тръбата от гърлото, ми ужасно е. Един ден, живот и здраве, сигурно ще раждам секцио, че с тия очи и с този заминалия гръбнак ни за естествено ставам, ни за епидурална упойка, ама ще видим де.

# 275
Аз се прибрах от джим , бацвам набързо едно селфи и отивам да се оправям, ДжеН,  за теб специално  Grinning
http://prikachi.com/images/895/9079895m.jpg
http://prikachi.com/images/886/9079886q.jpg
Чакам още бански, ще показвам  Hug

# 276
  • Някъде там
Моят мъж не си пада по цици,харесва д-та.Simple Smile Моите са прилични след.Много проблеми създават големите гърди,майка ми е с такива и гърба я боли много.Предпочитам си моите.
От упойки страх нямам,имам няколко пълни.Местна упойка не ме хваща,идея нямам защо.
Днес нищо не съм правила на децата с това чистене.Ще мисля нещо бързо за вечеря или пица ще поръчам.
Някой правил ли е бонбони от моркови.Видях една рецепта и искам да опитам но се колебая как ще се приемат?

# 277
  • Sofia
Оооо,дуШанке,  Blush  newsm03. Отличничка  bowuu-фина и нацицорена.Завиждам  Crossing Arms

# 278
Ша, ти наистина си наедряла в бюста.

Бонбоните от моркови ги гледах и аз, но нямам кокос и там . каквото още трябваше.
Торта от моркови правя, но там има много захар и маскарпоне, става разкош. Simple Smile

# 279
И аз съм цицоманка. Grinning  Плоска не съм определено, но ми се иска една идея по-големи да ги докарам. Не прекалено, че съм миньонче и не искам да изглеждам нелепо или вулгарно.

Бюста на Ша ми харесва. Големи, но не някакви огромни.

# 280
Ша, ти наистина си наедряла в бюста.

Бонбоните от моркови ги гледах и аз, но нямам кокос и там . каквото още трябваше.
Торта от моркови правя, но там има много захар и маскарпоне, става разкош. Simple Smile

Eee ,доста интересно звучи морковена торта
Може ли рецепта ??

Цвети Laughing Laughing

Аз си се харесвам
Носа само малко не си харесвам , ама упойка заради това само не бих преживяла Laughing Laughingимам някакъв страх от игли и подобни болнични неща Laughing Laughing

# 281
Нищо не съм измислила за ядене и аз, но носа си харесвам много Simple Smile
Детето обича едни рибни фигурки -продават ги замразени във фризерите, от тях ще и приготвя с гарнитура някаква.
Мъжа ми ще кара на любов и  сандвичи  днес,  нямах време  да сготвя нещо голямо  Blush

# 282
Всичко си харесвам аз, нали си е мое. Mr. Green  Особено косата, устните, носа и дупето. Flutter
Против пластичните хирургии съм, освен ако няма спешна нужда. Но съм се замисляла, че ако не си харесвах носа, може би щях да прибегна до корекция..макар да ме е страх от операции и упойки.

За тази вечер има таратор, запечени картофи с наденица и кекс.

# 283
Аз май ще си направя спагети като се прибера
ако не ми е уморено прекалено Mr. Green Mr. Green
или ще карам пак на кофичка мляко Laughing

# 284
За тази вечер има таратор, запечени картофи с наденица и кекс.
Смени кекса със секс и всички ще са доволни! Mr. Green
Ша, хубавееш!
Искам пластики, ама няма кой да ме чуе, уви!

Общи условия

Активация на акаунт