Великобритания - Тема 69 Великденска Зелено Пролетна

• 76 802
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • UK
Вчера ходихме в страхотен парк, с гори и горски трасета за велосипеди...
Къде е това? Simple Smile

Clumber park, към National Trust са, само наем на колелетата плащахме на място.

Отбелязвам си за Матлок.  Hug

# 676
  • UK
Знам, че аз съм странната, нали това казах. Simple Smile Иначе за превъзпитаването - не е невъзможно, но не е лесно, а и аз не го превъзпитавам толкова, колкото се опитвам да променя някои от лошите му навици. Опитвам се също така да променя някои от моите навици. Все пак трябва да има някакъв компромис. При него проблемът е, че ако има кой друг да го свърши, той никога няма да се сети (което май е нормално), но той спира и да мисли по въпроса. Нали знае, че аз ще го измисля... Това се опитвам да променя. Не мисля, че е кой знае какво.

# 677
  • UK
Някой да препоръча друго добро място в Peak District откъм южната страна?
Мислех си за това - тази пещеричка изглежда добре за малки деца като моите, някой ходил ли е там? Струва ли си?
http://poolescavern.co.uk/

# 678
  • До хладилника, който обичам
Отбелязвам си за Матлок.  Hug
Носете бански и кърпа за децата Simple Smile в централния парк има и много симпатично езерценце с патки, където може да се наеме лодка за няколко минути обиколка.

# 679
https://www.book.store.bg/p131986/narychnik-za-zhivota-vyv-velik … iel-jordanov.html

Здравейте, това ли е последната версия на книгата? Нямам търпение да си я купя, за да се запозная час по - скоро с живота там Simple Smile

# 680
  • Bristol
Аз делят на светло и тъмно прането  Blush и мъжът така дели, не мога да се оплача  Laughing

Руският го разбирам, но наистина съм попадала на мои набори, който са ми казвали, че нищо не разбират, което лично мен много ме изненада  newsm78 По принцип езиците трудно ми вървят и в училище не сме го учили кой знае колко, но много руски филми гледах, четях книги, беше ми интересно и мисля че благодарение на това съм дръпнала. Сега като се съберем с руснаци, те си говорят на руски и много добре ги разбирам, но на майтапите малко закъсвам. Аз си им говоря на английски  Rolling Eyes От време на време ги изненадвам с фраза или изречение и те много се радват. Но българският ги затруднява, да.
Аз пък сръбският въобще не го разбирам  Embarassed и точно така съм чувала коментари, ама той е като българския, как така не го разбирам. Един сърбин на граничния контрол дори ме скастри, защо съм се правела, че не разбирам  Rolling Eyes явно си е до практика.

# 681
  • UK
И двата езика са ми тъмна Индия, на 32 г съм и не съм учила руски в училище, на сръбския му разбирам една идея повече като го слушам. Разбирам македонски.  Laughing

# 682
  • постоянно
Аз пък за всите време тук научих полския,  това лято сме в Познан. Тъкмо ще практикуват.
Някой да ползва Go Henry картите за децата си???  Какви са ви отзивите?  Xxxx

# 683
  • Cambridge, UK
Моя за 17 години успях да го науча да си слага дрехите ВЪРХУ коша за пране, а не на земята Simple Smile

няма да отричам глезя го много - не пере, не чисти, не готви, зареждам му с гориво колите, купувам му дрехи, събирам му багажа когато пътува, не го карам да гледа децата, но и той не пита защо и къде харча парите които изкарва Simple Smile

и пак на моменти ми идва да го ударя с нещо по главата, та МГМ идеални няма, просто мисли докато му е време дали той е правилния, защото ако имате деца, не че не можете да се разделите, напротив можете, но те ще страдат Simple Smile

# 684
Моя за 17 години успях да го науча да си слага дрехите ВЪРХУ коша за пране, а не на земята Simple Smile

няма да отричам глезя го много - не пере, не чисти, не готви, зареждам му с гориво колите, купувам му дрехи, събирам му багажа когато пътува, не го карам да гледа децата, но и той не пита защо и къде харча парите които изкарва Simple Smile

и пак на моменти ми идва да го ударя с нещо по главата, та МГМ идеални няма, просто мисли докато му е време дали той е правилния, защото ако имате деца, не че не можете да се разделите, напротив можете, но те ще страдат Simple Smile
Божее, ако решите да се разделяте ще се ожениш ли за мен хаха Че ми е интересно, ти работиш ли? Не мога да си представя как физически се смогва с всичко това.

Аз също пера на цветно и бяло. И кърпички не слагам вече, което оцелее. Единствено нови дънки, ако са тъмни ги пускам един два пъти сами, да им попадне боята. Мъжът ми си пере сам работните дрехи и дрехите за спорт-пуска пералня де, не е като на ръка да ги търка, простира и прибира. Ако има и друго пере като трябва. Чисти кухнята и готви всеки ден, аз готвя рядко. Абе с две думи спал е като се е женил. Не ми дава заплатата си, но плаща всичко. Мрънка де, но аз съм над тези неща хаха Но пък аз организирам всичко у нас, имам и мнение за всичко хаха

Руски и аз не разбирам, сръбски по хващам и македонски.

# 685
И аз поддържам, че шансовете за промяна са нищожни  GrinningПо- добре си насочи амбициите и силите другаде. Все пак не бива и много да те дразни, де..Моят си изрива дрехите от гардедоба по същия начин, по който го е правил като дете ( изсипва ги, един вид и после ги връща обратно) .Неговите дрехи не гладя поради тази причина Grinning
Иначе ще избегна да го хваля, и колата ми подготвя сутрин ....
А руския - много си ми е добре, практикувам с една докторка на работа от Украйна. Даде ми и три книжки да си чета- съвсем стари и уханни  Grinning
Срам не срам, даже Лепа Брена си пея , на уиски....Какво да се прави,  родна картинка Joy
Иначе имаме повече сходство с английския, като начин на постройка на изречението, поговорки, дори детски улични игри. Думи като "пенкилер" и "джинс" предполагам са навлезли като турцизми, поради отличните отношения на Отоманската империя с тоз остров.

# 686
Аз от както се помня ,го уча този руски. То в училище,то руска телевизия в петък (леле,колко отдавна помня). Със съветски другарчета съм си писала. Даже в университета два семестъра руски учих. Като дойдохме тук,си говорех с една майка- литовка от детската градина на руски. Имам трима колеги руснаци,в началото само на техния език говорехме. Обаче в стремежа си да говоря на английски,сега ми е по-лесно да разговаряме на английски.Опитвам се някой път да им говоря на руски,обаче в съзнанието ми английски думи идват и се получава една смесица от английско-руски.Добре,че се разбираме  Simple Smile  Обаче тези падежи,така и не ги научих. Обаче ги разбирам отлично. А на работа най-много се дразня,като разберат,че разбирам руски и ме питат,били ли сме съветска република.
  Купихме билетите за България,букнахме си и морския холидей в Мирамар. Сега има за какво да мечтая  Heart Eyes

# 687
  • Cambridge, UK
Божее, ако решите да се разделяте ще се ожениш ли за мен хаха Че ми е интересно, ти работиш ли? Не мога да си представя как физически се смогва с всичко това.

в момента не, защото гледам малкото, но докато тя беше съвсем бебе работих по 6 часа на ден, от вкъщи, сега от септември като е на градина пак ще работя, но смених сферата, защото ми писна от компютри и софтуер

преди да се преместим в Англия, бяхме по същия начин, работих за фирма, но от вкъщи като имах и мой онлайн магазин и обслужвах по над 20 поръчки на ден (ходене до склад, опаковане, изпращане) и пак движех къщата, неговите фирми и неговите багажи, защото той пътува нон стоп и като тръгне нанякъде казва 'Пиле, моля те намери ми полет от Лондон до Тексас и след 5 дена до Китай, ама през Хонг Конг, за да го изпратя на travel team да ми букне билета'

и честно да си призная сега като не работя, ми е много трудно да се организирам, все нещо се размотавам, все се бавя и не ми стига времето ...

и да се похваля, че завърших цикъла на ослабване на 27-ми правя точно 5 месеца, свалих 14 кг, 8% body fat, намалям фитнеса до 2 пъти в седмицата + 2 бягания, че вкъщи се цупят че вечер ме няма ...  Peace

# 688
Усмифчица, благородно завиждам за свалените килограми!  bouquet
Аз се боря с 3 кг от 10г., които ако сваля не задържам дълго.  ooooh! Сигурно, ако спря розето и совиньона ще ми се получи, но тогава трябва да ме вземат в лудницата.  #Crazy

Македонски разбирам аз, сръбски по-малко. Покрай немски и английския хващам и малко дач, колежката ми го практикува понякога по телефона и успявам да хвана за какво иде реч.

# 689
Момичета, харесахме една къща през агенция, но собственик на къщата е някаква корпорация. И не агенцията, а собственика си наглежда къщата. Не знам защо, но това ме притеснява. Знаете ли нещо за такъв тип ландлорди, някакъв опит?

Общи условия

Активация на акаунт