,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 87 842
  • 773
  •   1
Отговори
# 240
Буковска се целуваше с онзи, дето иска да фалира болницата и подкрепя финансово кампанията й - не му запомних името - тип мафиот и голяма работа. Този, който й купи едни обувки и беше у нея на вечеря. Той е по-големият син на Алексиев в реалния живот. По-малкият е онова недоносче Александър Василев.
Ох, аз хубаво ги разбивам, ама не си взимат поука никак. Grinning

# 241
  • Варна
Зелено мохито 👏👍 много ми хареса  поста ти!!!
Емил Богданов е мафиота с преватизацията 😁

# 242
Сега стоплих! Абе защо богатите задължително трябва да са отблъскващи? Както учителите са смешковци?В нашите сериали си има запазени типажи и не търпят никакво развитие.

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 17:49 от ingi

# 243
Като чета толкова негативни коментари -  чудя се  защо гледате  ?!

# 244
Аз се забавлявам много с този сериал - чиста комедия е за мен. Голям смях пада!

# 245
Аз пък вчера за пръв път харесах сцена между Евгения и Иван - когато той я обвиняваше за статията за Калин. След това обаче Кавърджикова пак започна с насеченото говорене, когато нахлу "много ядосана" в апартамента му и ми развали кефа.

# 246
  • Варна
Като чета толкова негативни коментари -  чудя се  защо гледате  ?!
Обичаме да се измъчваме 😁😁😁

# 247
В началото Калин беше голямо леке. Трябваше да му отнемат годеницата и да се бори за шефското си място, докато се приземи малко.
Обаче историята на Галя и Петър някакъв буламач стана. Записи, катастрофи, хипнози,  дойде едно мъжко Барби и до там.

# 248
Ама какво значи половин България ходи с жълти зъби?! С това си вадят хляба в крайна сметка. Освен това се снимат във филми, все изкарват пари колкото за един основен ремонт на фасадата. Сега разбирам защо говорят така Алексиеви. Ми просто не си отварят много, много устата, за да не се виждат ужасните зъби.  Joy

# 249
Гениално прозрение! Grinning Аз пък мислех, че понеже са им ужасно малки устичките, та трудно се отварят.  Joy Joy
Зъбите им са наистина потрес - неравни, липсващи или един върху друг. А на Василев май са направо два реда. Ами защо да си ги правят - нали ще ги вземат с връзки в който и да е сериал.
По-големият брат Алексиев си прилича направо на клошар. Как един , според сценария, толкова богат човек ходи самодейно подстриган и с подобни зъби? Колкото и да не си отварят устите и да ни оставят да гадаем какво казват, пак тези зъби бодат очите. Горката Буковска, преди се целуваше с Пеци с дупката в брадата, дето събира разни мръсотии, сега пък с онзи крокоЗЪБЕЛ. Не е лесна актьорската професия.
Само се учудвам как е възможно трима "актьори" да играят по абсолютно един и същи начин, и то каквато и да е роля.
И брадите им никак не харесвам - проскубани, редки и неоформени. Пфу!

# 250
Тая Жени вчера пак накъсваше ужасно реплики! Това не е актьорска игра. Все едно е в самодеен театър. Притеснена трябвало да играе. Ами не си пролича. Ужасна игра!!!!

# 251
Докарва го на психическо отклонение или надрусана Simple Smile

# 252
Снощи като цяло епизодът беше добър, като изключа изкуствената сценка с Магда. "Ноо преекпонирано.

# 253
Синът на Рачков ми е голям сладур, Вачкова докара мегадрамата, то целият сериал голяма драма, така че идеално се вписа.

# 254
  • Разпиляна във въображението
Аз разбрах, че трябва да фалира АГ отделението newsm78 Вие за цялата болница говорите.

То и от западните актьори има с криви зъби, но им се разбира говора.

Общи условия

Активация на акаунт