,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 87 771
  • 773
  •   1
Отговори
# 315
  • Има много детски смях.
И аз това казвам- Хинова беше снаха на Данаилов и май си имаше секс в къщата- в кабинета му, ако не се лъжа. И запис дали нямаше?

# 316
  • Разпиляна във въображението
Какъв беше проблема на Добрева с пенисите? Пропуснах нещо.

# 317
  • София
И аз това казвам- Хинова беше снаха на Данаилов и май си имаше секс в къщата- в кабинета му, ако не се лъжа. И запис дали нямаше?

Това в "Откраднат живот" ли? Пропуснала съм го. Нали епизодите са само вторник, сряда четвъртък и петък? Да не е имало помежду им?

# 318

Това в "Откраднат живот" ли? Пропуснала съм го. Нали епизодите са само вторник, сряда четвъртък и петък? Да не е имало помежду им?

Не бе, във Фамилията.

А в Стъклен дом беше "русо, гладно нЕма".

# 319
  • София

Не бе, във Фамилията.

А в Стъклен дом беше "русо, гладно нЕма".

Този "Фамилия" не съм го гледала. Да се чуди човек и що с "Откраднат живот" се занимавам, ама нейсе. Абе някак по-смислен е сюжетът от предходните 2 сезона. Макар, че  главната сюжетна линия отиде в трета глуха.

# 320
  • тук, на мястото си

Говореше нещо че искала да бъде харесвана, с много гаджета, а всъщност  била несигурна, че не и се получавало, не чувствала нищо. На въпроса на Романова дали винаги е било така, Вяра отговори че последния път всичко било какато трябва. И веднага по-старшата докторка поставя диагноза - липсва ти секс!  hahaha hahaha hahaha
Аз малко не ги разбрах, очаквах някаква история с изнасилване, за да се оправдаят някакси  всички изцепки на Вяра Добрева.

# 321
Аз точно като изнасилване интерпретирам разказа на Добрева.

# 322
Точно за изнасилването разказа Добрева и че след това е имало опити да прави секс, но само последния път /с Тасев/ се е получило.

# 323

Говореше нещо че искала да бъде харесвана, с много гаджета, а всъщност  била несигурна, че не и се получавало, не чувствала нищо. На въпроса на Романова дали винаги е било така, Вяра отговори че последния път всичко било какато трябва. И веднага по-старшата докторка поставя диагноза - липсва ти секс!  hahaha hahaha hahaha
Аз малко не ги разбрах, очаквах някаква история с изнасилване, за да се оправдаят някакси  всички изцепки на Вяра Добрева.
Добрева искала да е популярна  като  някои от момичетата , започнала да се облича така , да излиза и една нощ  не се прибрала , защото ...../не го казаха в прав текст , но е било  някакъв много груб групов купон /.
След това е  получила тази фобия и не и се е получавало  със секса   до последния път ...Романова се ухили  и я прати при пациента  ,за да му обясни  за операциите и по-точно защо не е направена втората /защото  бил с ерекция и нямало как да оперират / - с две думи  вече сме преодолели проблема и, Верчето  доби апетит и изяде 3 супи .
Харесва ми как Тасев пак се интересува от Добрева  Peace
Калин разбра ,че е натопен от Пенев /от разговора по забравения  GSM/.

# 324
На д-р Вяра ме дразни монотонното мънкане, и иначе не ми харесва де. Това Мазовица много ми хареса hahaha

# 325
  • Ню Йорк
Мазов, Мазов  newsm44

# 326
Точно за изнасилването разказа Добрева и че след това е имало опити да прави секс, но само последния път /с Тасев/ се е получило.
Да,аз бях забравила,че имаше секс с Тасев.После тя му се тросваше.

# 327
  • Бургас
Ако не беше реакцията на Добрева към пациента, насилил жена, нищо нямаше да разбера от днешния и разказ. Дори и сега не съм убедена, че е била изнасилена. Нещо не го изигра достатъчно достоверно.
Иначе като метна супите си помислих, че е забременяла от Тасев  Mr. Green

# 328
Абе, само за бременности мислите, бе. hahaha
Много тъпо ми се стори - 30-тина годишен с фимоза, да бе.
А Пенко вече със сигурност излита от най-уникалната болница на света. Горката Галка, как се надяваше, че ще се отърве от Добрева, ама нъцки, ще назначат и двамата. Mr. Green Ясно е, че Тасев има чувства към Добрева. И ще се отдръпне от Стилянова вероятно, тя много напориста, бе, ужас.

# 329
  • Там,където се събуждам щастлива.

Много тъпо ми се стори - 30-тина годишен с фимоза, да бе.

80% от описаните случаи са от пациенти на един млад софийски доктор.

Общи условия

Активация на акаунт