,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 87 758
  • 773
  •   1
Отговори
# 600
  • Там,където се събуждам щастлива.

Тя същата дама, която твърди, че повечето случаи били на млад софийски доктор, ни обяснява какво са искали да кажат сценаристите с нещо си, все едно сме слабоумни. Mr. Green

Това твоя интерпретация ли е за слабоумните?
Ами, да. Има доктор, който работи в болница и дава идеите за случаите, които е виждал в болницата. Няма нищо странно. Дали точно е имало изнасилвач и опит за кастрация...си знаят той и сценаристите.

# 601
Просто ти казвам какво ми е усещането, когато ми обясняваш елементарни и очевадни неща. Hug

# 602
Защо родилката на момченцето не го иска?

# 603
Защото бебето се роди с увреждания и няма баща.

# 604
  • София
Айде Вяра- бременна.  Laughing

# 605
Тия доктори ме убиват...Поне кондоми нямат ли...

# 606
  • Майна Сити
Не помня коя от вас предположи че Вяра е бременна, но евала! Готови сте за сценаристи!  Mr. Green

# 607
Уф, те по филмите жените много лесно при'Фащат, бе, от веднъж.  Twisted Evil

# 608
  • Там,където се събуждам щастлива.
Не помня коя от вас предположи че Вяра е бременна, но евала! Готови сте за сценаристи!  Mr. Green

Не мисля, че е вярно. Съмнение, за да стане интрига и Тасев да се привърже още повече към нея като жена.

# 609
  • София
Ох, все едно гледам турски сериал. Там и с дрехите си лягат и пак са бременни от първия път.

# 610
  • There I was on a July morning
Е, чакай да видим какъв е резултатът от теста. Wink
Аз естествено си задавам логичните въпроси - тези лекари не използват ли предпазни средства и защо в болницата си правят тестовете за бременост и ги разнасят из коридорите? Laughing
Хареса ми този епизод, а решението на семейството за осиновяването на болното бебе ме трогна от сърце. Предполагам, че шансът такова нещо да се случи  в реалността клони към нула. Confused

# 611
Уф, те по филмите жените много лесно при'Фащат, бе, от веднъж.  Twisted Evil

Кажи после как да убедя приятелка, че едва ли е бременна само защото мъжът й малко се изпуснал в един момент...

# 612
Можеше таткото направо да го признае ...

# 613
  • Разпиляна във въображението
Предполагам, че шансът такова нещо да се случи  в реалността клони към нула. Confused

Най-яркия пример е Тити Папазов. Семейството му осинови току-що родено. Мисля, че майката беше болна от СПИН. Поправете ме, ако греша, но имаше съмнения и за детето, но доколкото знам то си е здравичко. Поклон!

Серията ми хареса с изключине на включванията на Жекова за детето, Вяра и Тасев.

Бременните, историите около тях, Галя и решението й да се помирят с Петър, заради малкия, Калин и малките им сцени с Наталия. Оооо, както и Петър с Генадиев. Мноооого добро  Grinning

# 614
Че как!  Wink
Но едва ли... Освен, ако не са намислили да крие и от Тасев кой е бащата и оттам да тръгне някаква интрига.

Общи условия

Активация на акаунт