Перилни препарати и омекотители – 46

• 70 250
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • Ловеч
От днес в Била има Ариел за бяло, цветно и капсули за 20 пранета за 6.89лв.

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 10:56 от radina_k86

# 646
  • София
Да ви кажа, вчера изпрах шалтето на спалнята и му сложих от омекотителя Сано Алое вера, почти не мирише, направо съм озадачена. Прах го с Персил за цветно на 40 градуса. Материята е преобладаващо памучна.
Чаршафи, на 90 градуса изпрани, омирисаха света, а това - едва-едва се усеща...
Няма да го хвърлям омекотителя.  Simple Smile

# 647
Момичета,преди няколко дни обсъждах с една бъдеща мама с какви прахове да перем,от четеното тук предложих на ДМ бебешкия и персил сензитив.За моя изненада каза ,че персила вмирисвал.Уточнявам,че говорихме за прах не течен.Някой от нас имал ли е такъв проблем?Другото което ми направи впечатление,че пак има залитане  към течните препарати,дори и за бебе.

Не, не е от Персила. Аз пера с Персил прах, дори понякога смесвам равни количества прах и гел ( в барабана слагам 1/2 количество гел, а в чекмеджето 1/2 количество прах). Прането ухае на чисто, както е писала и teta75.

# 648
  • Сливен
Мерси,момичета и аз се опитах да обясня че проблема е друг ,но мамата беше толкова убедена и твърдеше ,че имало цели 50 мнения такива(не знам къде е чела).Иначе за бебо съм си взела сензитива на ДМ,че ММ беше рожденник и като се пооправи времето ще захващам малко по-малко да пера бебешките неща.

# 649
...понякога смесвам равни количества прах и гел ( в барабана слагам 1/2 количество гел, а в чекмеджето 1/2 количество прах).
С каква цел? И какъв е крайният резултат? Да пробвам, ако е нещо супер.

# 650
Все забравям да похваля препарата на Хайтман за почистване на перални. Много съм доволна от резултата и реших задължително три пъти в годината да го ползвам.

Чакам с нетърпение новия Персил. Пише, че продажбите му започват от май, но края на месеца наближава и никъде го няма. Да сте го виждали вече? 

# 651
  • Ловеч
Това ли е препаратът?
http://www.tophomebrands.com/почистващи-препарати/препарати-против-варовик/heitmann-прахче-за-почистване-на-перални-и-съдом-машини-от-варовик-3в1,-175-гр-detail
С плика ли го сложи в машината, както е написано в инструкциите?

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 17:07 от radina_k86

# 652
radina_k86, аз ползвах течния вариант.
https://bauhaus.bg/preparat-za-pochistvane-na-peralni-mashini

# 653
  • Ловеч

Много благодря! Ще го потърся в магазинната мрежа. Какъв е видимият ефект?

# 654
Хахаха, френд, сменил съм гащите, само бели и черни. Само едни коледни имам, които не смея да пера, че брадата стана розова http://p.cosmopolitan.bg/vitrini/a/n/andquotdiado-koledaandquot- … ti-3188-636x0.jpg. Обувам за случай, и бързо събувам, за да не се изцапат, и прибирам за догодина Joy Joy Joy Joy Joy

# 655
...понякога смесвам равни количества прах и гел ( в барабана слагам 1/2 количество гел, а в чекмеджето 1/2 количество прах).
С каква цел? И какъв е крайният резултат? Да пробвам, ако е нещо супер.

Бях си взела гел от някаква промоция, като смятах да го ползвам  най-вече за якета, анцузи и пр. А прахът ми беше на привършване и реших да смеся. Някъде бях чела за такова смесване, но не помня къде. Резултатът ми хареса повече, отколкото само с прах или само с гел и продължавам да правя това упражнение Blush

# 656
Май никой не се интересува от Ариела в Билла въпреки добрата цена. Joy

# 657
Малко офтопик, но ми трябва помощ.
Детето така повърна върху дивана че е някакъв ужас. Почистих го, петна няма, но миризма има. Та някаква идея с какво да третирам мястото че цялата стая мирише.

# 658
Ми то такъв боклук нашия Ариел  Crazy
Евтиния Даш е 5,90 от утре в chistdom

# 659
Хайде де!
Не го ползвам, защото ми се повръща от миризмата му, но чак боклук. По скромното ми мнение прахът си пере твърде добре, но тая миризма... И ОМО силно мирише, но не така противно като Ариел.

Общи условия

Активация на акаунт