Перилни препарати и омекотители – 46

• 70 249
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Ми не ми харесва, нито на пералнята ни, може и в нея да е проблемът, ...но не мисля

# 661
  • София
На мен пък ми харесва много Ариела - и как пере и как мирише! Но си купих от Лили за 7,29 лв. май беше миналия четвъртък или петък.
И Омо ултимейт имам и то ми харесва много.
Въпрос на вкус е!

# 662
Мисля да си взема течен Ариел за цветно от Била. Трябва ми за прословутите тъмни дънки и анцузи. Някой, който го ползва, може ли да каже като миризма много ли е силен след изсъхване?

# 663
  • Бургас
Силничко мирише, но на мен ми харесва. Прахообразният и на мен не ми понася като аромат.

# 664
Радост, благодаря! От Лили замъкнах една туба от новото Омо, на мирис е като старото  Laughing Като се прибирам ще всема и Ариел, защото нямаше color.

# 665

Евтиния Даш е 5,90 от утре в chistdom

Аз мисля, че и в други магазини си му е горе-долу толкова цената. Купувала съм си го на цена под 6 лева от магазинчето за препарати, което е до пазара в Слатина, не се сещам как се казва, но пред магазина има изложени разни тоалетни хартии.

# 666

Евтиния Даш е 5,90 от утре в chistdom

Аз мисля, че и в други магазини си му е горе-долу толкова цената. Купувала съм си го на цена под 6 лева от магазинчето за препарати, което е до пазара в Слатина, не се сещам как се казва, но пред магазина има изложени разни тоалетни хартии.

Може
аз първия път есента го взех 7 лв на промоция, но сега гледам го пускат малко по-евтин

# 667
Да се похваля с новите си похождения:
Скрит текст:

Скрит текст:

Имаше и прах Тема в нова опаковка (1,8 кг за 20 пранета), но не ми се даваха близо 7 лева за него, пък и беше за цветно. Тотално са сменили логото и цялата концепция на опаковката - просто един овал, в който пише Тема. Няма вече skin loving, няма памучни цветчета. Хич не ми харесва - много е грозна. Според мен тази марка е на доизживяване и нищо чудно да я ликвидират.

# 668
Гес , тези офиц.внос ли са?
Ей...пак в Бургас сте първи...

# 669
Да, съвсем официален. Laughing
Исках Персил за бяло, ама няма. Няма и големи опаковки засега.
Всъщност ОМО си е старият прах в нова опаковка, а имам силни съмнения, че и с Персил е така, но може и да има някаква промяна, невидима в информационните листи.

# 670
Готини са ги барнали.. Grinning

# 671
На мен ми харесва прах Ариел за бяло, особено след като изпра старо петно от доматен сос на бяла блуза на малката (е, не на 30 градуса и не от първия път, а на 60 градуса и на второто пране нямаше следа).  Peace

# 672
Гес , тези офиц.внос ли са?
Ей...пак в Бургас сте първи...
Омо го има и в София. И аз си имам вече Wink

# 673
Ще се оглеждам и аз тогава.. Peace

# 674
Гес, променен ли е аромата на Персил?

Общи условия

Активация на акаунт