Перилни препарати и омекотители – 46

• 70 114
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Днес мярнах черно Омо на витрината на Борн #Crazy, но моето вътрешно аз каза - " Мини по другия тротоар, гледай в обратната посока". Някой да се е изкушил newsm78 Бели чаршафи перем на 60 гр, заедно с бели кърпи за крака и бели халати, та и бельото там е заминало по погрешка. Всъщност жената ги дели, аз съм по навигацията на уредите bouquet

# 706
А хавлията на кучката?

# 707
А хавлията на кучката?
Тя също. Хигиената на кучето е най - важна Peace. В крайна сметка спи между нас, на бели чаршафи bouquet

Да се допълня, хаха Joy Приятелки на жената взеха да ми носят разни парцалки с петна, да им бая,  Joy Joy Тъкмо извадих панталон и блуза, снежно бял лен от сушилнята. Светят от бяло, няма помен от петна Joy Да взема да инвестирам в обществени перални и химическо чистене  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 00:26 от Бел Ами

# 708
Днес мярнах черно Омо на витрината на Борн #Crazy, но моето вътрешно аз каза - " Мини по другия тротоар, гледай в обратната посока". Някой да се е изкушил newsm78
Има ОМО за черни дрехи ли?

# 709
Има ОМО за черно, но не и по супермаркетите; не е официален внос, а паралелен от Турция и Австрия, ако не се лъжа.

# 710
Има ОМО за черно, но не и по супермаркетите; не е официален внос, а паралелен от Турция и Австрия, ако не се лъжа.
Благодаря, Гес. Имам магазин Борн точно на три минути.

# 711
  • София
А в това Омо за черно има ли боя, както при кърпичките на Хайтман?

# 712
Няма боя. В никой течен "за черно" няма боя.

# 713
Като сме на тема тъмно и черно пране - нали мога да ползвам прахообразните препарати Color на Ариел и Персил за такива дрехи, че ми свърши Савекса за черно, преди ползвах Первол и Формил от Лидл. Но единствено Первола ми ароматизираше както трябва дрехите, другите просто изпираха без аромат след изсъхване. Та въпросът ми е - ако пера с прах за цветно дали няма да си повредя черните дрехи?

# 714
  • Ловеч
Като сме на тема цвето. Този прах за какво е http://m.emag.bg/perilen-preparat-ariel-white-color-130-izpirani … 056/pd/DS8332BBM/ 🤔

# 715
Като сме на тема тъмно и черно пране - нали мога да ползвам прахообразните препарати Color на Ариел и Персил за такива дрехи, че ми свърши Савекса за черно, преди ползвах Первол и Формил от Лидл. Но единствено Первола ми ароматизираше както трябва дрехите, другите просто изпираха без аромат след изсъхване. Та въпросът ми е - ако пера с прах за цветно дали няма да си повредя черните дрехи?
Е. Как ще ги повредиш. Черното е цвят също..

# 716
Здравейте на всички! Не се включвам с мнения, но с голям интерес ви следя и все повече полезни неща научавам! Вие сте на тема ,,черно'', но аз искам да изкажа добрите си впечатления от Ariel touch of Lenor. От години не съм ползвала Ариел и сега съм прекалено заредена с прахове, но вчера реших да се възползвам от промоцията в Била и не съжалявам. Добре изпрани дрехи, аромат на чисто и сравнително меки (при положение, че не съм добавяла омекотител).

# 717
  • оттам, откъдето започва България
Добре дошла в любимата ми тема! Ако пробваш ДМ прах за бяло със сигурност ще забравиш за Ариел. Но има време да го пробваш по-нататък, като ти свърши Ариела.  Peace

# 718
Добре заварила Simple Smile
Със сигурност ще го пробвам, след като съм изчела толкова похвали за него. Но от ДМ за цветно, май не останах доволна Simple Smile

# 719
Последно отзивите за черното Омо са положителни, така ли.

Общи условия

Активация на акаунт