Перилни препарати и омекотители – 46

• 70 109
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
На всичкото отгоре днес в Билла гледам нов течен Персил summer stains collection.

# 736
Denk mit е намален на 4.80.

# 737
В Лидл видях ,че има Омо намален за 70 пранета,ама не разбрах само за бяло ли е  newsm78

# 738
Denk mit е намален на 4.80.

Този от 5,99 ли? До кога?

# 739
Днес бях в DM и не беше намален. Да не би от утре да е?

# 740
#Crazy Такава цена на Медикс Алвина не съм виждала. Утре ще проверя в нашия ДМ дали има, че точно имам нужда от течен.

В Бургас в DM на Тройката имаше няколко медикса от оранжевия намалени на 2.89 лв, в срок са си... За другите магазини не знам

# 741
  • Бургас
Аз другия съм ползвала, не е лош. За този не знам, но цената е добра, ама пък ползвам рядко течни и сега си имам Ариел блек.

# 742

Аз съм във фен клуба на оранжевия, добре пере и мирише страхотно този с маргаритките
За синия още не ми се дават пари...

Да, и аз взех оранжевия, точно този с маргаритките, че беше на прилична цена, наистина много хубаво мирише и изпира добре вероятно (ние нямаме деца, кучета и пр., които се цапат много и правят упорити петна, не се налага да перем силно замърсени работни дрехи), но видях в магазина този и се чудя дали да не взема: http://magazinirecord.com/fancybox/images/photo9.jpg

п.п. Медикс Алвина аз го харесвам, макар и не колкото Даш, но на цена под 3 лева си е отличен продукт.

# 743
  • София
И аз минах сега през dm, видях новия темен Персил,  от утре - на 6.99лв.Помирисах го - малко по-слаба миризма от обичайния зелен Персил. Но все пак се изкушавам...  Специално гледах за Медикса- беше на нормална цена. Денкмит бяха намалени,  но само течните видях.

# 744
От утре в Билла Персил ще е на 6,89 лв.

Старата или новата опаковка?

# 745

Аз съм във фен клуба на оранжевия, добре пере и мирише страхотно този с маргаритките
За синия още не ми се дават пари...

Да, и аз взех оранжевия, точно този с маргаритките, че беше на прилична цена, наистина много хубаво мирише и изпира добре вероятно (ние нямаме деца, кучета и пр., които се цапат много и правят упорити петна, не се налага да перем силно замърсени работни дрехи), но видях в магазина този и се чудя дали да не взема: http://magazinirecord.com/fancybox/images/photo9.jpg

Аз го гледам синия Даш 9 лв за 18 пранета, което ми е скъпо, за това което си описала, ще си много доволна от оранжевия
Другия италиански, който много харесвам е Диксан, който би трябвало да е техния Персил, той също пада на около 6,5 -7 лв за 23 пранета..от есента пера с него якета на ниска температура и светят

# 746
И аз минах сега през dm, видях новия течен Персил,  от утре - на 6.99лв. Помирисах го - малко по-слаба миризма от обичайния зелен Персил. Но все пак се изкушавам...
И аз се изкушавам, въпреки че е течен. Миризмата му е много по-добра от тази на стандартния течен Персил, която не мога да понасям. Ама едва ли ще го взема, първо, защото е течен и второ, защото едва ли е нещо по-различно от редовния Персил, но с променен аромат и цвят.

Старата или новата опаковка?
Който са заредили.

# 747
  • оттам, откъдето започва България
От прочетеното дотук ми е ясно, че утре със сигурност ще трябва да се ходи до ДМ.  newsm78

# 748
Denk Mit на тази цена го купих днес от Бургас на Тройката. Не видях до кога е намален. Да не би да е само в нашия ДМ?

# 749
Черното Омо е свършило в Борн, в началото на Витошка, до Лили. Казаха, че по другите им магазини, все още може и да има нещо останало. Ако някой е купил, да каже от къде. Утре ще ида и в магазина на Г Делчев и Б-я.

Общи условия

Активация на акаунт