Перилни препарати и омекотители – 46

• 70 268
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Е кво пък толкова-сега имаш нови сиви чаршафи Grinning

Ай графитени, че по-модерно звучи...
Joy Остави ,днес тях сложих ...долния не си личи какъв цвят е направо.Чудя се кое е по-голям боклук - чаршафите,праха или пералнята  Laughing

# 76
И аз имам програма за черни дрехи на пералнята, температурата е до 40градуса и до 800оборота, 2:07ч.
Аз си я ползвам, като са ми я сложили.
По - малко и бавно ги върти, на няколко пъти спира бараба и стоят вътре, киснат, а колко има ефект да не избеляват не мога да твърдя със сигурност.
Но си ползвам програмата и не харесвания Первол за черно и съм доволна. Нямам избеляла тъмна дреха (имам предвид да е много видимо). Вече година и повече го ползвам и ми харесва и аромата след изпиране, никога не ми е миришел на пот, на спарено и пералнята ми ме мирише.

# 77
Kapameji, пробва ли новия Силан? Хареса ли ти?
Скрит текст:
За Первол - Ароматът, разбира се, е въпрос на вкус. На всеки различни миризми му харесват. Основно заради несправянето му с нормалнозамърсени дрехи, без видими петна, спрях да го ползвам. А имахме завидно количества от големи, мисля 5 л. туби. Баба ми преди време така се беше запасила с него при едно ходене уж на екскурзия в Турция и за бяла, и за цветно, че раздаде на цялата рода - деца, внуци  ooooh! За бяло директно и го върнах, за черното взех. Мисля трета година пера пътеката в коридора, стелките и котешката пътека с него. Още дълго ще ми се подмята. Когато нещо не ми харесва, имам чувство, че свършва възможно най-бавно. Споделям мнението на Пипи за вмирисването на пералнята, при мен и това започна да се случва като го ползвах. Не е моят препарат.

# 78
  • Русе
Дали с намалението днес Персила е изгоден в Билла? Каква му е цената?
Мисля, че не. Днес минах набързо и само Бинго-то погледнах, но помня, че миналата пролет на 25% намаление се бях засилила да си купувам Персил и беше към 8 лв.
Бинго е 4,24 лв. Peace
И вярно, че няма омекотители Бинго в БИЛЛА. Що така newsm78

# 79
Kapameji, пробва ли новия Силан? Хареса ли ти?
Скрит текст:
За Первол - Ароматът, разбира се, е въпрос на вкус. На всеки различни миризми му харесват. Основно заради несправянето му с нормалнозамърсени дрехи, без видими петна, спрях да го ползвам. А имахме завидно количества от големи, мисля 5 л. туби. Баба ми преди време така се беше запасила с него при едно ходене уж на екскурзия в Турция и за бяла, и за цветно, че раздаде на цялата рода - деца, внуци  ooooh! За бяло директно и го върнах, за черното взех. Мисля трета година пера пътеката в коридора, стелките и котешката пътека с него. Още дълго ще ми се подмята. Когато нещо не ми харесва, имам чувство, че свършва възможно най-бавно. Споделям мнението на Пипи за вмирисването на пералнята, при мен и това започна да се случва като го ползвах. Не е моят препарат.

Сега тъкмо се върти една пералня с бяло и сложих омекотителя...ще видим след изпирането как ще са дрехите.

# 80
  • София
Някой ползвал ли е този Ленор, дали е хубав?

# 81
  • оттам, откъдето започва България
Съжалявам, на мен не ми се отваря снимка. Аз само един вид Ленор, ако е омекотител, съм ползвала и много ми харесва. Тайно се надявах и ти да си качила негова снимка.  Peace

# 82
Не съм го ползвала, но мненията в предните теми не бяха положителни. Коментира се, че е от ниския клас и не блести с добър състав.

# 83
Гес, бих искала да дадеш мнение кое според теб е по-добро за цветно пране - капсули Корал 22бр или прах Ариел за 24 пранета и двете за 8-9лв

# 84
Не мога да дам мнение, защото не знам за кой Корал и за кой Ариел става дума. Корал за какво зареждане е - 4,5 кг или 2,5 кг?

# 85

Ако е Ленор за цветно, който ми се отвори - в момента пера с такъв. Не е лош, но следващия път ще си взема пак Ариел.

# 86
  • оттам, откъдето започва България
Вече ми се отвори, но аз не съм го ползвала.  newsm78

# 87
Корал за какво зареждане е - 4,5 кг или 2,5 кг?
Пише, че е за 3-5кг пране

# 88
  • Враца
https://www.facebook.com/bancuris/videos/1003725186398979/?hc_ref=NEWSFEED

Какъв прах, ще му препоръчате, да не се пени толкова?
Или повече изплакване?  Crazy

# 89
аз съм го ползвала преди година някъде.Мирише уникално ,ама чак мн хубав...не бих казала.Не пере кой знае колко хубава ,а и дрехите ми стояха някак по твърди с него . Peace

Общи условия

Активация на акаунт